سال 2045 میلادی پسر بیا اینجا کارت دارم صبر کن مامان مگه میشه با این سرعت کوفتی 128 کیلوبایت 4 زتابایت دانلود کنم ای خدا لعنتشون کنه پسر منم که هم سن تو بودم سرعت اینترنت همین قدر بود![]()
سال 2045 میلادی پسر بیا اینجا کارت دارم صبر کن مامان مگه میشه با این سرعت کوفتی 128 کیلوبایت 4 زتابایت دانلود کنم ای خدا لعنتشون کنه پسر منم که هم سن تو بودم سرعت اینترنت همین قدر بود![]()
سلام. شما چه سرویسی استفاده میکنید؟
فرقی بین ۱مگ و ۲مگ محدود تو سرعت روز هست یا مثل بقیه شرکتا تا هرچقدر خط بکشه سرعتو میبندن؟
حس استفاده از دیال آپ رو امروز دارم :(
خدایا از صبا نت آمدم بیرون بخاطر دزدیش ولی انصافا پهنای باند رو باز می ذاشتند اذیت نمیشدم
ولی اینجا باز به خاطر مصرفم نامحدود گرفتم ولی 6 تا پیج باز کنم هفتمی دیگه می پوکه منم کل کارم با نت شاید همزمان 20 تا تب باید باز کنم
لعنت به این نت ایران لعنت به قران
دوستان من برای یکی از فامیلا میخوام از فن آوا بگیرم لطفا کمک کنید ضایع نشم.
اول از همه اینا مودم ندارن و سرویس یه ساله هم میخوان بگیرن، که یه سرویس ویژه داره که 200 هزارتومنه با 36 گیگ برای 12 ماه به همراه مودم. خواستم بدونم سرعت سرویس 1 مگش چطوره؟ چون من زنگ زدم از پشتیبانیش پرسیدم گفت اگه خطتون بکشه تا 6 و 8 مگ هم میره، آیا این حقیقت داره؟
دوم اینکه آیا حجم دزدی داره مثل بعضی شرکتا یا نه؟
و در آخر کیفیتش از نظر پشتیبانی چطوره؟
آره واقعیت داره تا 6 8 مگ میبندن واستون
حجم دزدی نداره خداییش من یه مدت محدودش رو گرفتم ، 3 گیگ تا 3 4 هفته راحت میرفت ولی با همین 3 گیگ پارس آنلاین 2 روز
پشتیبانیش ضعیفهیه روز زنگ زدم هیشکی نبود اصلا
یا همین امشب زنگ که زدم کلا 1 نفر نشسته بود ، چون کاربر زیاد نداره حق هم داره نباشن یا کم باشن
![]()
1مگ 6گیگ شبانه، روز تا جایی که خط جواب بده (فکر کنم برای همه سرویسها) و شب هم نهایت رو 190 محدوده. 2مگ گرونه سمتش نرفتم
داداش حرفشون درسته ولی شما دقت نکردی نکته اون اعداد رو مثلا 2 مگ برنزی 650 گیگ میشه مصرف کرد ماهانه / ولی اگه 24 ساعت هم بزاری دانلود نهایت 600 گیگ میشه / دیگر سرویس ها هم همینطور هست
سلام
من در مورد این سرویس ویژه نمیتونم چیزی بگم چون آزمایش نکردم، ولی درباره سرویس 1 مگ. من 1 مگ 6 گیگ حجم با شبانه رایگان دارم. پیشفرض خطم رو روی 4 مگ بستن که سرعت روزانه همینه. ولی شبانه معمولا اندکی بیشتر از سرعت قراردادی میشه و در صورت خلوتی پورت ها شاید تا حد خود داون استریم بره بالا ولی معمولا سرعت دانلود شبانه تا 190 کیلو بایت برثانیه - معادل 1.5 مگابیت - هستش.
ماشالله هزار ماشالله این شرکت مثل شرکتای دیگه اهل گیگ دزدی و محدود کردن دانلود شبانه و این مسخره بازیا نیست. یه مدتی نرم افزار جدیدش باگ داشت و همیشه ماه رو 29 روزه حساب میکرد. ولی از اونجایی که سگش شرف داره به شرکتای دیگه من کنار اومدم و فقط باگ رو گزارش کردم. راستش بررسی نکردم ببینم درستش کردن یا نه (البته فن آوا خیلی مسئول تر از این حرفاست. هر بار صحبت کردم با پشتیبانی سریع رسیدگی کردن)
پشتیبانیش هم بهتر از جاهای دیگه هست. بعضا بوده خسته و بی حال بوده و نای حرف زدن نداشته ولی کار منو راه انداخته. ولی اکثر اوقات خوش برخودن
و یه نصیحت از طرف من. اگر خودت از مراکز تجاری مودم تهیه کنی، هم ارزون تر در میاد برات، هم با توجه به بودجه بهترین گزینه ها رو داری
در مورد طرح ویژه ها من یه چیزی اضافه کنم فقط
من همین چهارشنبه واسه یک موسسه ای طرح ویژه 200 گیگ 12 مگ ( 180 گیگ شبانه داره ) گرفتم + مودم ip link واقعا ارزشش رو داشت
هم سرعت خیلی خوبی داره هم مودم خوبی ( که با این هزینه میگما )
کلا شد 216 هزار تومن که مودم رو خودشون میارن تحویل و تست میکنن![]()
من اینجا چند صفحه پیش گفته بودم مشکل افت سرعت ناگهانی بدون قطع شدن لینک دارم و جناب bilmazlar هم تاحدودی منو راهنمایی کردن ، امروز رفته بودم دفتر فن آوا اونجا بهم گفتن تو تنظیمات مودم گزینه ی UPnP رو غیر فعال کنم ، همین کارو کردم و ظاهرن درست شده از ظهر تا الان دیگه پیش نیومده اون حالت ، مودمم دی لینکه از این مسیر انجام دادم:
Advanced
Network Tools
UPnP
گفتم اگر برای دیگران هم پیش اومد مشکل ظاهرن اینجوری حل میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)