تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 949 اولاول ... 109509559599605606607608609610611612613619659709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سال 2045 میلادی پسر بیا اینجا کارت دارم صبر کن مامان مگه میشه با این سرعت کوفتی 128 کیلوبایت 4 زتابایت دانلود کنم ای خدا لعنتشون کنه پسر منم که هم سن تو بودم سرعت اینترنت همین قدر بود

2. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

سلام. شما چه سرویسی استفاده میکنید؟
    فرقی بین ۱مگ و ۲مگ محدود تو سرعت روز هست یا مثل بقیه شرکتا تا هرچقدر خط بکشه سرعتو میبندن؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

حس استفاده از دیال آپ رو امروز دارم :(
    خدایا از صبا نت آمدم بیرون بخاطر دزدیش ولی انصافا پهنای باند رو باز می ذاشتند اذیت نمیشدم
    ولی اینجا باز به خاطر مصرفم نامحدود گرفتم ولی 6 تا پیج باز کنم هفتمی دیگه می پوکه منم کل کارم با نت شاید همزمان 20 تا تب باید باز کنم
    لعنت به این نت ایران لعنت به قران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من برای یکی از فامیلا میخوام از فن آوا بگیرم لطفا کمک کنید ضایع نشم.

اول از همه اینا مودم ندارن و سرویس یه ساله هم میخوان بگیرن، که یه سرویس ویژه داره که 200 هزارتومنه با 36 گیگ برای 12 ماه به همراه مودم. خواستم بدونم سرعت سرویس 1 مگش چطوره؟ چون من زنگ زدم از پشتیبانیش پرسیدم گفت اگه خطتون بکشه تا 6 و 8 مگ هم میره، آیا این حقیقت داره؟

دوم اینکه آیا حجم دزدی داره مثل بعضی شرکتا یا نه؟

و در آخر کیفیتش از نظر پشتیبانی چطوره؟

6. این کاربر از Gamersland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

اول از همه اینا مودم ندارن و سرویس یه ساله هم میخوان بگیرن، که یه سرویس ویژه داره که 200 هزارتومنه با 36 گیگ برای 12 ماه به همراه مودم. خواستم بدونم سرعت سرویس 1 مگش چطوره؟ چون من زنگ زدم از پشتیبانیش پرسیدم گفت اگه خطتون بکشه تا 6 و 8 مگ هم میره، آیا این حقیقت داره؟

آره واقعیت داره تا 6 8 مگ میبندن واستون

حجم دزدی نداره خداییش من یه مدت محدودش رو گرفتم ، 3 گیگ تا 3 4 هفته راحت میرفت ولی با همین 3 گیگ پارس آنلاین 2 روز

پشتیبانیش ضعیفه یه روز زنگ زدم هیشکی نبود اصلا یا همین امشب زنگ که زدم کلا 1 نفر نشسته بود ، چون کاربر زیاد نداره حق هم داره نباشن یا کم باشن

8. 3 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام. شما چه سرویسی استفاده میکنید؟
    فرقی بین ۱مگ و ۲مگ محدود تو سرعت روز هست یا مثل بقیه شرکتا تا هرچقدر خط بکشه سرعتو میبندن؟
    1مگ 6گیگ شبانه، روز تا جایی که خط جواب بده (فکر کنم برای همه سرویسها) و شب هم نهایت رو 190 محدوده. 2مگ گرونه سمتش نرفتم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان نماینده فن اوا , امروز یکی از اشنایان من که می خواد از فن اوا سرویس نامحدود بگیره با من تماس گرفت و گفت زنگ زده به دفتر تهران
    و بهش گفتن فقط همون مقداری که توی سایت زده برای هر طرح اجازه داری دانلود کنی و بعد از اون محدودت می کنه توی طرح نامحدود!

اینجام خبری شده باز ؟ خود من هنوز دو ماه نشده با این شرکت قرارداد نامحدود بستم یعنی اینجام بهم ریخت ؟
    داداش حرفشون درسته ولی شما دقت نکردی نکته اون اعداد رو مثلا 2 مگ برنزی 650 گیگ میشه مصرف کرد ماهانه / ولی اگه 24 ساعت هم بزاری دانلود نهایت 600 گیگ میشه / دیگر سرویس ها هم همینطور هست

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام
    من در مورد این سرویس ویژه نمیتونم چیزی بگم چون آزمایش نکردم، ولی درباره سرویس 1 مگ. من 1 مگ 6 گیگ حجم با شبانه رایگان دارم. پیشفرض خطم رو روی 4 مگ بستن که سرعت روزانه همینه. ولی شبانه معمولا اندکی بیشتر از سرعت قراردادی میشه و در صورت خلوتی پورت ها شاید تا حد خود داون استریم بره بالا ولی معمولا سرعت دانلود شبانه تا 190 کیلو بایت برثانیه - معادل 1.5 مگابیت - هستش.
    ماشالله هزار ماشالله این شرکت مثل شرکتای دیگه اهل گیگ دزدی و محدود کردن دانلود شبانه و این مسخره بازیا نیست. یه مدتی نرم افزار جدیدش باگ داشت و همیشه ماه رو 29 روزه حساب میکرد. ولی از اونجایی که سگش شرف داره به شرکتای دیگه من کنار اومدم و فقط باگ رو گزارش کردم. راستش بررسی نکردم ببینم درستش کردن یا نه (البته فن آوا خیلی مسئول تر از این حرفاست. هر بار صحبت کردم با پشتیبانی سریع رسیدگی کردن)
    پشتیبانیش هم بهتر از جاهای دیگه هست. بعضا بوده خسته و بی حال بوده و نای حرف زدن نداشته ولی کار منو راه انداخته. ولی اکثر اوقات خوش برخودن
    و یه نصیحت از طرف من. اگر خودت از مراکز تجاری مودم تهیه کنی، هم ارزون تر در میاد برات، هم با توجه به بودجه بهترین گزینه ها رو داری

12. 4 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

و یه نصیحت از طرف من. اگر خودت از مراکز تجاری مودم تهیه کنی، هم ارزون تر در میاد برات، هم با توجه به بودجه بهترین گزینه ها رو داری
    در مورد طرح ویژه ها من یه چیزی اضافه کنم فقط
    من همین چهارشنبه واسه یک موسسه ای طرح ویژه 200 گیگ 12 مگ ( 180 گیگ شبانه داره ) گرفتم + مودم ip link واقعا ارزشش رو داشت
    هم سرعت خیلی خوبی داره هم مودم خوبی ( که با این هزینه میگما )
    کلا شد 216 هزار تومن که مودم رو خودشون میارن تحویل و تست میکنن

14. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اینجا چند صفحه پیش گفته بودم مشکل افت سرعت ناگهانی بدون قطع شدن لینک دارم و جناب bilmazlar هم تاحدودی منو راهنمایی کردن ، امروز رفته بودم دفتر فن آوا اونجا بهم گفتن تو تنظیمات مودم گزینه ی UPnP رو غیر فعال کنم ، همین کارو کردم و ظاهرن درست شده از ظهر تا الان دیگه پیش نیومده اون حالت ، مودمم دی لینکه از این مسیر انجام دادم:
    Advanced
    Network Tools
    UPnP
    گفتم اگر برای دیگران هم پیش اومد مشکل ظاهرن اینجوری حل میشه

16. 2 کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •