من واکمن رو امتحان کردم اما بهترین هدفونی که دیدم همین Creative - EP630 هست که گرفتم 20 تومن اما خیلی عالیه..هم کیفیت ..هم بلندی و هم باس....
3 تای اولی خوبن اما این اخریه مزخرفه !! قبوا دارید !!
این هم خوبه ...
ownskin . com
من واکمن رو امتحان کردم اما بهترین هدفونی که دیدم همین Creative - EP630 هست که گرفتم 20 تومن اما خیلی عالیه..هم کیفیت ..هم بلندی و هم باس....
3 تای اولی خوبن اما این اخریه مزخرفه !! قبوا دارید !!
این هم خوبه ...
ownskin . com
بچه ها 5700 دست دوم رو يكي از دوستان داره 200 تومن ميده ارزش خريدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي خواستم ببينم تواين سايت تاپيكي داره كه اين گوشي رو از لحاظ دوربين با 6288 مقايسه كرده باشه يا اينكه شماامتحان نكرديد كه كدومشون بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by javadwolf; 10-05-2008 at 18:39.
دوست من مطمئناً کیفیت دوربین 5700 از 6288 بهتره ...
یادمه 5 6 ماهه پیش یکی از دوستام 6288 داشت و عکساش زیاد کیفیت خوبی نداشت ...
در مورد 5700 هم اگه گوشیش سالم و تمیزه خوبه بگیر ....
سلام ببخشید یه دوتا سوال دارم
1- یکی اینکه گوشی من(5700) یه مدتی هست آهنگهای توی مموریکارد رو توی music player و عکسها و فیلمهارو توی gallery نشون نمیده میخواستم ببینم گوشیم ویروسی شده یا مشکل یه جای دیگس در ضمن یه بار گوشی رو master reset کردم ولی افاقه نکرد
2-یکی دیگه اینکه آیا این گوشی رم 4 گیگ ساپورت میکنه و قیمت رمش الان تو چه حدوداس؟
مرسی
سلام اگه امکان داره تنظیم اکولایزرو بزارید،گوشیو ریست کردم ،نمی دونم چه صفحه ای بود.مرسی
از لحاظ ظاهری افتضاح شده.کیبردش کم رنگه،قسمت چرونش کجه،قابش...
مال منم داشت از اول،شاید ورژن گوشیت پایینه؟!![]()
به نقل از rainysky (آقا امین(اگه درست گفته باشم)) :
-1اولی از سمت چپ تا اخر بالا
2-دومی 13 تا بالا برو بالا
3-سومی رو 9 تا برو بالا
4-چهار و 5 روتا ته ببر بالا
صدای گوشی بسیار بلند و تیز مانند گوشیهای سونی اریکسون میشه
مرسی ممنون.چه سرعتییییییییییییی
سلام ببخشید یه دوتا سوال دارم
1- یکی اینکه گوشی من(5700) یه مدتی هست آهنگهای توی مموریکارد رو توی music player و عکسها و فیلمهارو توی gallery نشون نمیده میخواستم ببینم گوشیم ویروسی شده یا مشکل یه جای دیگس در ضمن یه بار گوشی رو master reset کردم ولی افاقه نکرد
2-یکی دیگه اینکه آیا این گوشی رم 4 گیگ ساپورت میکنه و قیمت رمش الان تو چه حدوداس؟
مرسی
سلام به همه.
دو سه روزه شارژ گوشيم خيلي زود تموم ميشه.تقريبا سه برابر زودتر از قبل خالي ميشه.شارژرم هم از اون كوچولوهاست گوشي رو هم 5,6 ماهه خريدم,ايراد از باتريه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)