رم اصل با 5 سال گارانتی به همراه اداپتور 120 تومان.
نمیتونی پیداکنی؟؟!!! این چه حرفیه میزنی بگو تا 100 تاش رو برات بیارم![]()
رم اصل با 5 سال گارانتی به همراه اداپتور 120 تومان.
نمیتونی پیداکنی؟؟!!! این چه حرفیه میزنی بگو تا 100 تاش رو برات بیارم![]()
فریم ویر 5.01 هم اومده ها !
میشه یه سایت معتبر برای خرید رم 8 gig و بازی های psp با قیمت مناسب معرفی کنین؟
من اطلاعات زيادي از psp ندارم ولي مي خوام بخرم ! نمي دونم چه مدل هايي داره و چي بخرم لطفآ كمكم كنيد.
دوستان به نظرتون بهترین نسخه ی star wars کدومه؟ کلا چند نسخست این بازی؟
پي اس پي سه نوع داره
1000
2000
3000
1000 همون فت هست
2000 اسليم هست كه نسبت به فت سبكتر شده كيفيت ال سي ديش هم بيشتر هست و شنيدم كه عمر باتريش هم بيشتره
3000 هم هنوز من نديدم و فكر نكنم توي ايران اومده باشه و اگر هم بياد به درد نميخوره چون بازي كپي نميخوره
بهت توصيه ميكنم اسليم بخري چون نسبت به قيمتش از فت بهتره و وزنش هم كمتره و كلا از فت بهتره من خودم اسليم دارم.قيمت هم حدود 210 هست كه بهت پيشنهاد ميكنم بري از توپخونه ي تهران بخري.رم هم از يك گيگ شروع ميشه تا 16 گيگ.من خودم 8گيگ رو خريدم 60 تومن ولي الان شده 40 تومن.اگر هم ميخواي خيالت از رم راحت باشه پول بيشتر بده و يه رم اصل بخر من و بقيه توي اين تاپيك رم فيك داريم به خاطر همينم گاهي اوقات باهاش مشكل داريم.اگه رم اصل بخري ديگه براي هميشه خيالت راحته قيمت دقيق رم اصل رو ندارم ولي ميدونم گرونتر از فيك هست.دقت كن كه مجيك گيت رو هم ساپورت كنه اكثر رم ها روش نوشته مجيك گيت ولي ساپورت نميكنه اين رم ها (مثل رم خودم)فيك هستند رم رو كه خريدي و گذاشتي توي پي اس پي وقتي روي گزينه ي رم هستي مثلث رو بزن و بعد هم information رو بزن ببين جلوي مجيك گيت چي نوشته اگر نوشته باشه unknown بدون كه ساپورت نميكنه و رمت فيك هست.
فكر ميكنم اطلاعاتي كه دادم كافي بود
سوال ديگه اي هم داشتين در خدمتيم.
www. k o n j . i rمیشه یه سایت معتبر برای خرید رم 8 gig و بازی های psp با قیمت مناسب معرفی کنین؟
Last edited by mohammad_dj_kazin; 25-10-2008 at 00:52.
8 gig که نوشته 78 تومن واقعا اصله؟
تا اونجایی که من یادم فروشگاه کنج رم هاش یا گارانتی ایران رهجو بود.توی توضیحات هر رم نوشته بود.
هر رمی که با گارانتی ایران رهجو باشه اصله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)