سلام . من وقتی COD4 رو انلاین بازی می کنم وسط بازی یهو تصویر سیاه میشه و این پیغام رو می ده لطفا راهنماییم کنید.
![]()
سلام . من وقتی COD4 رو انلاین بازی می کنم وسط بازی یهو تصویر سیاه میشه و این پیغام رو می ده لطفا راهنماییم کنید.
![]()
بازی میکنی و بعد دونت سند میاره یا نه اصلا نمی تو نی بازی کنی و اینکه آیا patch واسه مولتی روش نصب کردی؟
من بازی Witcher رو نصب کردم. وقتی میخوام وارد بازی بشم میگه سی دی اصل رو بذار. من هم رفتم تا بازی رو رجیستر کنم. ولی مرحله سوم رمز میخواد. لطفآ سریع کمکم کنید.![]()
به نظرم مشکل کرک باشه. ولی من کرکی نمیبینم. اگه کسی لطف کنه کرک بازی بذاره ممنون میشم.![]()
پچ 1.7 را همراه با کرکش نصب کردم . یه کم بازی می کنم مثلا 5 دقیقه بعد این ارور میاد.
آیا شخص دیگری از این patch استفاده کرده که مطمعن بشی که ایراد از patch نیست؟ اگه نه پس ایراد از patch هست پاکش کن یه patch دیگه دانلود کن و اول از همه اگه بازی dont send نداد patch رو نصب کن وگرنه باید دوباره بازی رو نصب کنی.
ببین این به دردت می خوره:و:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از راهنمايي قبليتون
در ادامه اجراي بازي من بعد از دانلود فايل DLL متاسفانه اين دفعه دچار يه ارور جديد شدم!!!
اين ديگه فايل DLL هم نيست كه بشه دانلودش كرد
كسي از اين سر در مياره؟!
خوشحال مي شم كمكم كنيد![]()
سلام من بازی COD4 رو نصب کردم وقتی نصب تموم میشه و کامپیوتر ریست شد رو آیکون بازی کلیک میکنم این ارور رو میده :
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
در ضمن قبل از اینکه این ارور رو بده میپرسه می خوای بازی رو در حالت Safe Mode اجرا کنم یا نه؟ من هر دو حالت رو امتحان کردم .
سلام من تونستم از اارور عکس بگیرم
اینم عکسش
فکر کنم از کم بود مموری باشه
ولی من 2 گیگ رم دارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)