تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 3195 اولاول ... 10950955959960560660760860961061161261361965970911091609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

14

سلام دوست من
    شما هر مدلی که بگیرید می تویند به وسیله ی یه کابل hd به hd tv وصلش کنسد
    اینها کابل های درون جعبه ی دستگاه هستن.کابل hd و یا کابل شش فیش componet و کابل اینترنت و یک هدست برای وصل شدن به لایو.توی مدل الیت همه ی اینها موجوده
    والا این سایت بازی سنتر افرادی مثل مجید شامی کنسول رو با پست یا تیپاکس می فرستن که البته من پیشنهاد نمی کنم.آدمو هلاک می کنن تا برسه.خیلی بد قول هستن.خیلی.ولی ارسال می کنن هرچند خیلی دیر
    دوست من هارد xbox برای سیو بازی هاست.وقتی داشبورد جدیدم نصب کنید می تونید بازی هارو روی هارد بریزید تا صدای کنسول کمتر یشه.در ضمن کمتر هم داغ می کنه و به لنز دستگاه فشار کمتری میاد
    خوب دوست من این به کیفیت هم داره.بعضی جاها گرون می دن ولی بعضی جاها ارزون تر.ولی خوب من از نکست جن بازی می خرم میده 5000 تومن ولی به شدت جعبه ی بازی ها رو شیک می زنه و کیفیت بازی ها هم خیلی بالاست.بازی ها رو روی دیسک ورباتیم که اعلاترین نوع دیسکه می زنه.بعضی از جاها روی دیسک های مرغوب می زنن با قیمت ارزون تر ولی بعضی وقتا خرابه و اعصاب خوردی.بعضی از بازیها هم که به خاطر کیفیت پایینشون ارزونن مثل دیسک های مالزی یا همون پلی باکس که اصلا پیشنهاد نمی کنم
    موفق باشید
    خیلی ممنون از راهنماییت.درضمن الیت نمیخرم چون پولم نمیرسه!لطفا بفرمایید که:
    1.ایا هارد همه فرمتی(divx.avi.mp3...) ساپورت میکنه یا باید آپدیت بشه؟
    2.ایا از همون کابل موجود در بسته ی پرمیوم(component HD cable)میتونم بهترین کیفیت را بگیرم یا باید 50-120 تومن برای بهترین کابل HD هزینه کنم؟
    3..ایا فریم ور باید به محض ورود ورژن جدید اپ بشه؟(لطفا یه توضیحی در مورد طرز کار و فایده فریم ور بدهید)چون در حال حاضر فریم ور ixtereme1.51 موجود است و میگن قراره تا 2 هفته دیگه ixtereme1.6 بیاد!منظورم اینه که منتظر ورژن جدید بشم یا اینکه خودم میتونم اپدیتش کنم؟!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییت.درضمن الیت نمیخرم چون پولم نمیرسه!لطفا بفرمایید که:
    1.ایا هارد همه فرمتی(divx.avi.mp3...) ساپورت میکنه یا باید آپدیت بشه؟
    2.ایا از همون کابل موجود در بسته ی پرمیوم(component HD cable)میتونم بهترین کیفیت را بگیرم یا باید 50-120 تومن برای بهترین کابل HD هزینه کنم؟
    3..ایا فریم ور باید به محض ورود ورژن جدید اپ بشه؟(لطفا یه توضیحی در مورد طرز کار و فایده فریم ور بدهید)چون در حال حاضر فریم ور ixtereme1.51 موجود است و میگن قراره تا 2 هفته دیگه ixtereme1.6 بیاد!منظورم اینه که منتظر ورژن جدید بشم یا اینکه خودم میتونم اپدیتش کنم؟!
    اصلا پولتم میرسید همون Permium بهترین انتخاب دوست عزیز ...
    1 . شما باید به Live وصل بشید و یه Update حدود 2 مگ انجام میشه و بعد تمام فرمت هارو اجا میکنه !
    2 . شما 15 الی 18 تومن میتونی یه کابل HDMI بخری ! البته همون Component هم کیفیت خوبی به شما میده ولی 720p کجا 1080p کجا !
    3 . شما کنسولت رو ببر بیرون بره برات آپ کنن هزینش هم میشه 8 الی 10 تومن ! چون باید کنسول رو باز کنی یکم دردسر داره ! برای اجرا شدن بازی های جدید لازمه که 1.51 یا 1.6 رو داشته باشین !
    فرقی هم نمیکنن هر 2 تمام بازی هارو اجرا میکنن ! اگه میخوای به Live هم وصل بشی و Online بازی کنی باید حواست باشه که بازی هات درست باشن !
    یعنی خدایی نکرده بازیه Wave 3 رو تغییر نداده باشن یا بازیت Full Stealth Patch باشه !

3. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه relax_l3oy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من پشت دستگام یه برچسب داره که تیغ خورده این چه معنی داره؟ یعنی دست دومه؟درضمن جاسپر هم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

4

اصلا پولتم میرسید همون Permium بهترین انتخاب دوست عزیز ...
    1 . شما باید به Live وصل بشید و یه Update حدود 2 مگ انجام میشه و بعد تمام فرمت هارو اجا میکنه !
    2 . شما 15 الی 18 تومن میتونی یه کابل HDMI بخری ! البته همون Component هم کیفیت خوبی به شما میده ولی 720p کجا 1080p کجا !
    3 . شما کنسولت رو ببر بیرون بره برات آپ کنن هزینش هم میشه 8 الی 10 تومن ! چون باید کنسول رو باز کنی یکم دردسر داره ! برای اجرا شدن بازی های جدید لازمه که 1.51 یا 1.6 رو داشته باشین !
    فرقی هم نمیکنن هر 2 تمام بازی هارو اجرا میکنن ! اگه میخوای به Live هم وصل بشی و Online بازی کنی باید حواست باشه که بازی هات درست باشن !
    یعنی خدایی نکرده بازیه Wave 3 رو تغییر نداده باشن یا بازیت Full Stealth Patch باشه !
    اقا دمت جیز با این راهنماییت!
    پلاسمای من HD-ready هستش پس فکر کنم همون کامپوننت پرمیوم ردیف باشه!
    من که نمیدونم منظورتون از بازی هام درست باشن و Full Stealth Patch و Wave 3 چیه؟! ولی علاقه ای هم به لایو بازی کردن ندارم!
    بازهم ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام خسته نباشيد.
    1.براي خريد بازي ها مي توان از سايت next gen‌ خريد؟ چه ماركي مناسب است.
    2.راستي دوستمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت كه از بازي سنتر ارزش نداره بازي خريد.پس ما كه در شهرستان هستيم چه طور ميتونيم يه جاسبر 60 gb‌ بخريم؟ از طريق پست آدم نميتونه اطمينان كنه و 300 تومن پول بده. لطفا راهنمايي كنيد؟

داره خودمونی میشه salehvasaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز چند تا سوال دارم !البته خيلي ببخشيد كه سوالام سطحي و مبتديانس!!!!
    1)آيا در ايكس باكس360مدل جاسپر(يا به قول دوستان با بورد جاسپر)كابل hdmiوجود داره؟
    2)من در كرمانشاه زندگي ميكنم به نظرتون 250تومن براي جاسپر مي ارزه؟
    3)آيا درگاه hdmiفقط در تلويزيونهاي نوع ال سي ديhdtvوجود دارد؟
    4)آيا مانيتوري هم وجود دارد كه درگاه hdmiداشته باشد؟اگر جواب بله است بايد ايكس باكس باكابل hdmiبه آن وصل شود و يا كابل vgaهم لازم است؟
    ببخشيد نوكر همتونم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز چند تا سوال دارم !البته خيلي ببخشيد كه سوالام سطحي و مبتديانس!!!!
    1)آيا در ايكس باكس360مدل جاسپر(يا به قول دوستان با بورد جاسپر)كابل hdmiوجود داره؟
    2)من در كرمانشاه زندگي ميكنم به نظرتون 250تومن براي جاسپر مي ارزه؟
    3)آيا درگاه hdmiفقط در تلويزيونهاي نوع ال سي ديhdtvوجود دارد؟
    4)آيا مانيتوري هم وجود دارد كه درگاه hdmiداشته باشد؟اگر جواب بله است بايد ايكس باكس باكابل hdmiبه آن وصل شود و يا كابل vgaهم لازم است؟
    ببخشيد نوكر همتونم!
    سلام دوست من.شما هر سوالی داشتین بپرسین.ما برای همین اینجا هستیم
    1.بستگی داره چه مدلی بگیرید.اول اینکه همه ی مدل ها کابل hd بهشون وصل میشه.اگه شما الیت بخرید کابل hd داخل جعبه هست ولی اگه آرکید و پرمیوم بخرید کابل hd داخل جعبه نیست و باید خودتون جدا تهیه کنید
    2.بستگی داره مدلش چی باشه.اگه آرکید یا پرمیوم باشه بله می ارزه
    3.کلا شما هر نوع hd tv که بخرید درگاه hd داره
    4.بله همچین مانیتوری هم وجود داره.مطمئنا باید با کابل hd بهش وصل کنید
    شما سروری
    موفق باشید دوست عزیز

9. 4 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام :
    آيا تغيير Reigon امكان پذير هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه salehvasaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خيلي ممنونم ولي آخرش چي شد؟ بعضي ها ميگن ايكس باكس با بورد جاسپر فقط مدل آركيدش اومده و پريميوم و الايت با برد جاسپر هنوز توليد نشده درسته ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

خيلي ممنونم ولي آخرش چي شد؟ بعضي ها ميگن ايكس باكس با بورد جاسپر فقط مدل آركيدش اومده و پريميوم و الايت با برد جاسپر هنوز توليد نشده درسته ؟
    پرمیوم که اومده
    اصلا بچه ها همین جا می گفتن توی bc آوردن.
    ولی دیگه نمی دونم چون خیلی وقته پرس و جو نکردم ولی بچه ها توی همین تاپیک چندین بار مطرح کردن

13. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •