تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 755 اولاول ... 108508558598604605606607608609610611612618658708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام. کسی میدونه در پرینتر hp 1020 درجه حرارت فیوزینگ رو چه جوری میشه افزایش داد.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برای چی می خوای اینکار رو بکنی
    به این راحتی ها نیست

3. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    یه چاپگر 1320ـه وقتی روشن میکنی چراغ وسطیش چشمک زن میشه و بعدش هم هیچ کاری انجام نمیده، مشکل از چی میتونه باشه؟
    منظور از چراغ وسطی کدوم چرغ می شه

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همون چراغ که مثلث خطر روبروشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باسلام به اساتید محترم من یه مشکل با پرینتر دارم و خیلی متشکر میشم اگه کمک کنید
    من یه پرینتر epson p50 دارم مدت زیادی هم نیست که خریدمش حدود 2 هفته. پرینت نمیکنه و یا وقتی هم که میکنه خیلی اروم و هی می ایسته اینو روی 2 تا ویندوز و 2 تا سیستمم چک کردم روی pc خودم که حتی با عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد ولی رو یه لب تاب قدیمی dell latitude d610 تست کردم تا حدودی بهتر بود ولی بازم مشکل داشت و به مرور زمان (( یه روز یا چند ساعت بعد )) بازم خراب شد و خیلی خیلی کارو با تاخیر انجام میده و بعضی وقتا هم وسط کار برگه رو نصفه پرینت شده میفرسته بیرون . لازمه که بگم من پرینتورو به فروشگاهی که خریدم هم بردم و اوجا تست شد و درست بود پس مشکل از دستگاه نیست . من فکر میکنم نرم افزاری باشه مشکلم . پرینتر من هم تانکر بندی شده هست ... خیلی خیلی متشکر میشم جواب من رو سری بدید چون پرینترو برای عکاسی میخوام و باید سری اماده مصرف شه و لازمه که بگم برای نصب پرینتر هم از Cd خود پرینتر استفاده کردم ........ مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.من پرینتر canon mf4150 چندکاره دارم.بعد از هر بار پرینت چراغ قرمز error روشن میشه.یعنی دوبرگ رو پشتسر هم هیچوقت چاپ نمیکنه.حتما باید خاموش و روشنش کنم تا چراغه خاموش بشه .ویندوزم 7 32بیته.درایور رو هم کامل نصب کردم روش.دوستان لطف کنن اگه راه حلی دارن دریغ نکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر سه کاره سامسونگ scx-4200 دارم چند وقت پیش کمرنگ و خط دار پرینت می گرفت شارژ کارتریج کردم اما فرقی نکرد بردم یه قطعه عوض کردن بازم تغییر نکرد مشکل از چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر سه کاره سامسونگ scx-4200 دارم چند وقت پیش کمرنگ و خط دار پرینت می گرفت شارژ کارتریج کردم اما فرقی نکرد بردم یه قطعه عوض کردن بازم تغییر نکرد مشکل از چیه؟

درود بر شما
    به نظر من الان مشکل کارتریج دارید

صفحه فلزی تیغه مانند که ....( مراجعه شود به صفحه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پست 5803

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من یک hp 1020 لیزری دارم

از کجا و کی بفهمیم کارتریج(جوهر-رنگ -پودر) تموم کرده؟
    2 ایا بعداز شارژ دوباره مثل اولش کار میکنه (هم تعداد برگ پرینت هم کیفیت چاپ) چون الان کارتریچ اصلی اش 5 سال است که برای من دوام اورده
    3:اسیب های احتمالی که ممکن بر اثز بی احتیاطی هنگام شارژ کردن بزنه به کارتریج؟
    4ادرس یک جا که لیرزی ها را خوب شارژ میکنند در مشهد برای پی ام کنید لطفا(خودم حوصله اش را ندارم)

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من یک hp 1020 لیزری دارم

از کجا و کی بفهمیم کارتریج(جوهر-رنگ -پودر) تموم کرده؟
    2 ایا بعداز شارژ دوباره مثل اولش کار میکنه (هم تعداد برگ پرینت هم کیفیت چاپ) چون الان کارتریچ اصلی اش 5 سال است که برای من دوام اورده
    3:اسیب های احتمالی که ممکن بر اثز بی احتیاطی هنگام شارژ کردن بزنه به کارتریج؟
    4ادرس یک جا که لیرزی ها را خوب شارژ میکنند در مشهد برای پی ام کنید لطفا(خودم حوصله اش را ندارم)
    5 سال کار کرده!
    ماهی چند صفحه پرینتر می گیری؟
    بعد از شارژ هم همین قدر پرینت می گیره
    اگر شارژ کارت حرفه ای باشه اسیبی نه به کارتریج نه به پرینتر نمی رسونه
    یه دوستی داشتم تو مشهد به اسم آقای آل مراد و یا آقای حسن زاده این دوتا خوبن ولی شاید بهتر از این هم پیدا کنی
    اگر خواستی بگو شمارش رو برات بفرستم

12. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •