تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 752 اولاول ... 108508558598604605606607608609610611612618658708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون میشم من را هم راهنمایی کنید.
    سوالم در صفحه قبل جا موند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر
    ببخشید اومدیم وسط

تصورم از کاربرد شما اینه که به بیس بوومی و قوی Xb500 هیچ وقت نیاز پیدا نخواهید کرد اما نمی تونم نظر درستی برای V500 بدم چون درباره نوع صدای اون تجربه ای نداشتم ولی M30 از برند مطرح و متخصص Audio Techncia از بین سه مورد انتخابی شما به نظرم سازگار ترین مدل با کاربردتون هست و خبر خوش برای شما اینکه تا جایی که اطلاع دارم این مدل در اینجا موجود هست و بسیار خوش قیمت نسبت به قیمت دلاری اون (البته قیمت جدید ندارم)

از نظر راحتی از K99 راحت تر هست ولی انتظار راحتی یک فول سایز رو نباید داشت هر چند که تا جایی که خاطرم هست این برند هدفون غیر راحت و مشکل ساز به اون تصور آزار دهنده نداشته

در ضمن این برند ژاپنی اصل ولی مثل بقیه برندهای ژاپنی با محصولات تولید شده در چین، یک نمایندگی نسبتآ فعال به نام پیشگامان کیش داره و تعداد بسیار محدودی هم وارد کرده بودند چه از نظر مدل چه از نظر تعداد و مشخصات تماس اونها توی تاپیک همسایه قرار داده شده

شما هم موفق باشید.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

سلام .
    من میخوام 2 تا هدفون بگیرم
    1- یکی با بودجه 100 تا 150
    2- یکی هم با بودجه 150 تا 200 .
    اون اولیه رو برای پلیر کوون i7 میخوام .
    دومی هم برای Iphone

بیشتر موسیفی هایی هم که گوش میدم پاپ هست و الکترونیک و کلاسیک و راک (رپ و متال اصلا نه ).
    بیس خیلی زیاد هم نمیخوام .

خیلی ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کارشناس اگر امکان داره در مورد کیفیت هدفن های بیتس بخصوص اون فول سایزهاش یه توضیحی بدند.
    سفر آخر که دو هفته پیش دبی بودم انگاری مد شده بود و جوون ها و نوجوون ها اکثرا هدفن فول سایز بیتز رو گوششون بود. برام تعجب داشت که چطوری حدودا 400 تا 800 تومن دادند و این هدفن رو خریدند. این بود که خواستم از دوستان بپرسم اینها اصل و فیکشون راه تشخیصش چیه؟ اینجا کجا اصلش رو دارند؟ کدوم مدل کیفیت صدای بهتری داره؟ قیمت اینجا چنده؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .
    من میخوام 2 تا هدفون بگیرم
    1- یکی با بودجه 100 تا 150
    2- یکی هم با بودجه 150 تا 200 .
    اون اولیه رو برای پلیر کوون i7 میخوام .
    دومی هم برای Iphone

بیشتر موسیفی هایی هم که گوش میدم پاپ هست و الکترونیک و کلاسیک و راک (رپ و متال اصلا نه ).
    بیس خیلی زیاد هم نمیخوام .

خیلی ممنون.
    چه نوع هدفونی؟ فول سایز یا in ear؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید همگی
    من تو اینترنت دنبال خرید هدفون Apple in-ear Headphone بودم ولی در فروشگاه های اینترنتی اصلا پیدا نکردم
    چون در حال حاضر تهران نیستم و مجبورم از وب سایت ها خرید کنم چون اولا در اطراف جایی که ساکن هستم گشتم ولی پیدا نکردم و دوم اینکه میخوام از اصل بودنش مطمئن باشم
    هدفون خود Apple iPod Nano 6 خراب شده و الان میخوام سری in-ear رو بخرم...
    قیمت تو بازار چنده الان؟؟؟
    سایتی رو بهم معرفی میکنید که بشه انلاین خرید ازش این هدفون رو؟؟
    ممنونم

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

من هدفون فول سایز میخوام

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

AKG
    Audio Technica
    Audeze
    BeyerDynamic
    Bose
    Denon
    Earsonics
    Etymotic
    Fischer Audio
    Grado
    HiFiman
    JH Audio
    Klipsch
    Koss
    Monster
    Sennheiser
    Shure
    Sleek Audio
    Sony
    Stax
    Ultimate Ears
    Ultrasone
    Westone
    Woodees
    Yuin
    اینها کلا بهترین شرکتهایه سازنده هدفون هستند که اقا رضا معرفی کردن.این شرکتها همشون تو رنج قیمت مورد نظر شما و برای سبک مورد استفادتون هدفون خوب دارن.اگر از خارج از ایران بخواین تهیه کنین هیچ مشکلی نخواهین داشت ولی اگه بخواین از داخل خرید کنین از بین این شرکتهایه معتبر میتونین sennheiser,audio technica,monster,sony.akg,و beyerdynamic که بعضیهاشون نمایندگی دارن تهیه کنین.بعدا بازم اگه در انتخاب هدفون از بین این شرکتها مشکلی داشتین عنوان کنین تا دوستان راهنمایتون کنن.

9. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید همگی
    من تو اینترنت دنبال خرید هدفون Apple in-ear Headphone بودم ولی در فروشگاه های اینترنتی اصلا پیدا نکردم
    چون در حال حاضر تهران نیستم و مجبورم از وب سایت ها خرید کنم چون اولا در اطراف جایی که ساکن هستم گشتم ولی پیدا نکردم و دوم اینکه میخوام از اصل بودنش مطمئن باشم
    هدفون خود Apple iPod Nano 6 خراب شده و الان میخوام سری in-ear رو بخرم...
    قیمت تو بازار چنده الان؟؟؟
    سایتی رو بهم معرفی میکنید که بشه انلاین خرید ازش این هدفون رو؟؟
    ممنونم
    با سلام.
    شما میتونین از شرکت ایران اپل سنتر استعلام کنین .یا از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنین.قیمت هم هر روز سیر صعودی داره فکر کنم حدود 30 تومان باشه.

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان کارشناس اگر امکان داره در مورد کیفیت هدفن های بیتس بخصوص اون فول سایزهاش یه توضیحی بدند.
    سفر آخر که دو هفته پیش دبی بودم انگاری مد شده بود و جوون ها و نوجوون ها اکثرا هدفن فول سایز بیتز رو گوششون بود. برام تعجب داشت که چطوری حدودا 400 تا 800 تومن دادند و این هدفن رو خریدند. این بود که خواستم از دوستان بپرسم اینها اصل و فیکشون راه تشخیصش چیه؟ اینجا کجا اصلش رو دارند؟ کدوم مدل کیفیت صدای بهتری داره؟ قیمت اینجا چنده؟
    با سپاس
    با سلام
    از لحاظ پخش و کیفیت صدا هدفونهای فول سایز و earpad های بتس خیلی ساده به اینصورت هست بیس خیلی زیاد بطوری که صدای خواننده و فرکانسهای دیگه پشت بیس کم رنگ میشن.تفکیک خوب ولی صداها اقراق شده و در کل صدای کاملا فان .و بخاطر اینکه بیس و کلا صداهای مید و های در این هدفون خودشون رو رو ولوم بالا نشون میدن بهمین خاطر خیلی زود صدا و موزیک خسته کننده و در مواردی اذیت کننده و باعث سر درد میشه.در ولوم پایین هم هیچ خاصیت برتری نسبت به هدفونهای با ارزش نصف قیمت خودشون ندارن.دلیل این که الان اکثرا از این هدفونها استفاده میکنن بخاطر تبلیغ خوبیه که از این هدفونها میکنن و ظاهر زیبا و فشن اونها هم مزید بر علت شده تا همه کسانی که نه بدنبال صدایه حرفه ای بلکه بدنبال صدای بلند با بیس زیاد و ظاهر زیبای این هدفونها هستند روی بیارن.
    در مورد اصل و بدل بودنشون هم میتونین تو google اسم هدفون مورد نظر رو همراه با کلمه real vs fake تایپ کنین و از رویه مقایسه عکسهای هر دو بتونین اصل رو تشخیص بدین.البته اخرین باری که تو سایت امار فروش هدفونهای بیتس رو خوندم نوشته بود حدود 90% هدفونهای فیک و های کپی این مدلها بازار اسیا رو پر کرده.

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا یه هدفون تا 100 تومن معرفی کنید .
    برای گیم میخوام . میخوام ریزترین صداها رو خوب پخش کنه
    با سپاس فراوان
    با سلام
    من این سوال رو چند صفحه پیش گذاشتم و دوست خوبمون جواب داد

{چون کیفیت صدای گیم ها خیلی بالاست می تونین از هدفونهای حرفه ای هم استفاده کنین. ولی چون موقع بازی بیشتر تمرکز رو بازی تا صدای بازی (یعنی بیشتر بصری هست تا شنوایی)زیاد هم نیاز نیست هزینه کنین
    تا 100 هزار تومان میتونین akg k99 رو انتخاب کنین که هم صدایه خوبی داره و هم بیس خوب.البته هدفون هایه سنهایزر هم با توجه به قیمتشون خیلی خوب هستن .مثل sennheiser hd 201 بقیمت 68000 و sennheiser hd 202 II بقیمت 82000 , sennheiser 205 بقیمت 150000 تومان در نمایندگیهاش موجود هست .akg k 77 هم حدود 80000 تومان میتونین تهیه کنین.}

حالا یه سواله دیگه دارم
    من هدفونی میخوام که چند ساعت روی گوشم باشه ( حد اقل 4 تا 6 ساعت ) و اذیت نکنه
    لطفا راهنمایی کنید
    با سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •