تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 720 اولاول ... 108508558598604605606607608609610611612618658708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

2. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

cnet و بررسی vt60:

کیفیت تصویر vt50 بالاتر است و ارزش هزینه بالاتر را دارد. قیمت 17.5 میلیونی برای چه سایزی هست؟ پلاسماهای خوب مدل ساده ندارند و همشون سه بعدی هستن.و در ایران اکثر قابلیتهای اسمارت تی وی از روی آنها حذف شده.
    فکر کنم واسه سایز 50 اینچ بود.
    منظورم اینه که فقط 3بعدی باشه و اسمارت نباشه چون من هیچ استفاده ای ازش نمیکنم و الکی قیمت tv رو میبره بالا!
    واینکه قیمت این vt50 ها چنده؟
    سوال آخری:
    تفاوت دقیق vt50 با st50 چیه؟
    ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید چون من آماتورم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

قیمتی که برخی از نمایندگیها در تهران برای سایز 50 اینچ vt50 میدهند بین 7.5 الی 9 میلیونه که در ویترین نمیزارن و به صورتی سفارشی از بانه یا مسافرتی میارن که دارای گارانتی معتبر نیست و 17.5 باید برای سایز 65 اینچ باشه که در سایت بانه مارکت وجود داره و در تهران چند میلیونی بیشتر.
    تفاوت عمده ی vt50 با st50 به این صورت هست:
    کنتراست و عمق سیاهی بیشتر
    دیزاین بهتر
    فیلتر ضد انعکاس نور قویتر
    سطوح خاکستری بیشتر
    ساب فیلد قویتر و در نتیجه حرکات سریعتر و نرمتر تصاویر بدون تارشدگی
    صدای بلندگوی بهتر
    دقت رنگ بهتر
    پردازشگر 2 هسته ای برای اجرای برنامه های هوشمند
    این موارد در صورت مشاهده ی پهلو به پهلو این 2 hdtv زیاد محسوس نیست و در صورت استفاده از مدهای سینمایی با سورس خوب قابل مشاهده هست و در صورت استفاده از سورس sd و در نتیجه مدهای استاندارد و پویا فرق زیادی با هم ندارند و شاید هزینه ی بیشتر چند میلیونی برای vt50 به کار شما نیاد چون st50 نیاز شما رو به خوبی رفع خواهد کرد.
    قابلیت اسمارت ممکنه داشته باشند یا نداشته باشند ولی هر دو 3d از نوع اکتیو.

5. این کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

قیمتی که برخی از نمایندگیها در تهران برای سایز 50 اینچ vt50 میدهند بین 7.5 الی 9 میلیونه که در ویترین نمیزارن و به صورتی سفارشی از بانه یا مسافرتی میارن که دارای گارانتی معتبر نیست و 17.5 باید برای سایز 65 اینچ باشه که در سایت بانه مارکت وجود داره و در تهران چند میلیونی بیشتر.
    تفاوت عمده ی vt50 با st50 به این صورت هست:
    کنتراست و عمق سیاهی بیشتر
    دیزاین بهتر
    فیلتر ضد انعکاس نور قویتر
    سطوح خاکستری بیشتر
    ساب فیلد قویتر و در نتیجه حرکات سریعتر و نرمتر تصاویر بدون تارشدگی
    صدای بلندگوی بهتر
    دقت رنگ بهتر
    پردازشگر 2 هسته ای برای اجرای برنامه های هوشمند
    این موارد در صورت مشاهده ی پهلو به پهلو این 2 hdtv زیاد محسوس نیست و در صورت استفاده از مدهای سینمایی با سورس خوب قابل مشاهده هست و در صورت استفاده از سورس sd و در نتیجه مدهای استاندارد و پویا فرق زیادی با هم ندارند و شاید هزینه ی بیشتر چند میلیونی برای vt50 به کار شما نیاد چون st50 نیاز شما رو به خوبی رفع خواهد کرد.
    قابلیت اسمارت ممکنه داشته باشند یا نداشته باشند ولی هر دو 3d از نوع اکتیو.
    پس شما st50 رو پیشنهاد میکنید درسته؟
    قیمت 50 اینچه st50 چنده؟
    st50 هم اسمارته؟
    بعد هم من شنیدم که میگن اگه تو پلاسما یه تصویر ثابت نماتیش داده بشه یه مشکلی بوجود میاد به اسم burn in.
    میشه در این مورد یه توضیحی بدید؟
    آخه من این tv رو برای بازی میخوام و بازی ها هم همونطور که میدونید یه علامت نقشه و خون و تعداد تیر و اینجور چیزه رو صفحه ثابته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یه پلاسما ut30 از سایت amirkala.ir بگیرم
    بنظرتون این سایت اعتبار خرید داره؟
    کسی تا حالا از این سایت خرید کرده؟
    محصولاتش چطور هستند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پس شما st50 رو پیشنهاد میکنید درسته؟
    قیمت 50 اینچه st50 چنده؟
    st50 هم اسمارته؟
    بعد هم من شنیدم که میگن اگه تو پلاسما یه تصویر ثابت نماتیش داده بشه یه مشکلی بوجود میاد به اسم burn in.
    میشه در این مورد یه توضیحی بدید؟
    آخه من این tv رو برای بازی میخوام و بازی ها هم همونطور که میدونید یه علامت نقشه و خون و تعداد تیر و اینجور چیزه رو صفحه ثابته!
    جان من بیاید کمک کنید باو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

قیمت 50st50 در بانه بین 4 الی 5 میلیون در میاد که هفته ی پیش با تماسی که با بانه مارکت داشتم گفت باید سفارش بدی و ظرف 10 الی 15 روز تحویلت میده.
    پدیده ی burn in در پلاسماهای نسل جدید به ندرت اتفاق میفته و اگر نکات کوچکی رو در این مورد رعایت کنید به مشکل نخواهید خورد مثل استفاده ی اولیه حدود 200 ساعت با کنتراست و نور کم و عدم نمایش تصاویر ثابت یا آرم دار و...
    قرار دادن پنل در جایی که دور از وسایل گرمایی مثل شومینه و پکیج و بخاری و به دور از نور مستقیم خورشید باشد و استفاده از محافظ برق استاندارد و در هنگام اجرای بازی استفاده از مد گیم که برای این امر پیش فرض شده و اجازه ی جاماندگی رو به حداقل میرسونه.
    اسمارت بودنش بستگی به به این داره که از کدوم سری باشه و مطمئنن در قیمت تاثیر چندانی نداره.
    امیر کالا که مقرش در جزیره ی قشم هست در صورتی کالا میفرسته که به صورت عمده خرید کنید و با تماسی که قبل از عید داشتم تک فروشی فقط در محل رو دارن مگر اینکه تغییر رویه داده باشن!؟

10. این کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

قیمت 50st50 در بانه بین 4 الی 5 میلیون در میاد که هفته ی پیش با تماسی که با بانه مارکت داشتم گفت باید سفارش بدی و ظرف 10 الی 15 روز تحویلت میده.
    پدیده ی burn in در پلاسماهای نسل جدید به ندرت اتفاق میفته و اگر نکات کوچکی رو در این مورد رعایت کنید به مشکل نخواهید خورد مثل استفاده ی اولیه حدود 200 ساعت با کنتراست و نور کم و عدم نمایش تصاویر ثابت یا آرم دار و...
    قرار دادن پنل در جایی که دور از وسایل گرمایی مثل شومینه و پکیج و بخاری و به دور از نور مستقیم خورشید باشد و استفاده از محافظ برق استاندارد و در هنگام اجرای بازی استفاده از مد گیم که برای این امر پیش فرض شده و اجازه ی جاماندگی رو به حداقل میرسونه.
    اسمارت بودنش بستگی به به این داره که از کدوم سری باشه و مطمئنن در قیمت تاثیر چندانی نداره.
    امیر کالا که مقرش در جزیره ی قشم هست در صورتی کالا میفرسته که به صورت عمده خرید کنید و با تماسی که قبل از عید داشتم تک فروشی فقط در محل رو دارن مگر اینکه تغییر رویه داده باشن!؟
    ببخشید یعنی قیمت های امیر کالا تفاوت داره؟
    بعد من اگه بخوام از بانه بخرم بدون گرانتیه دیگه؟
    اونوقت اگه مشکلی بوجود اومد باید چیکار کنم؟
    بعدش میگم که این st60 چی اومده تو ایران؟
    کیفیتش چقد با st50 تفاوت داره؟
    خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببخشید یعنی قیمت های امیر کالا تفاوت داره؟
    بعد من اگه بخوام از بانه بخرم بدون گرانتیه دیگه؟
    اونوقت اگه مشکلی بوجود اومد باید چیکار کنم؟
    بعدش میگم که این st60 چی اومده تو ایران؟
    کیفیتش چقد با st50 تفاوت داره؟
    خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون
    الله وکیلی یکی کمک کنه باو هر سوالی میپرسم 2 روز بعد جواب میدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

matin جان خرید از بانه و دیگر نقاطی که کالا فاقد گارانتی معتبر هست یک ریسک محسوب میشه ولی تو این شرایط چاره ی دیگه ای نیست و باید به همون تست اولیه با حضور فروشنده اکتفا کنید و فکر نکنم به این راحتیها یک hdtv خراب بشه مگر اینکه شرایط حمل و استفاده غیر اصولی یا شانس باعث این اتفاق بشه.
    st60 که جزو سریهای 2013 هست و بدون شک یک کلاس تو تصویر بالاتر از st50 می باشد در صورتی که در ایران عرضه بشه و یا سفارشی از شهرهای مرزی خریداری بشه.
    زمان خرید به 2 نکته ی اساسی توجه کنید:
    پیکسل سوخته
    میزان نور تمام صفحه که کاملا باید یکدست باشه و در صورت یک دست نبودن قابل مشهود پنل مشکل داره.
    این 2 مورد رو دقت کنید که در صورت معیوب بودن کالا براتون حکم پاره آجر رو داره و اگر هم در سایر قسمتها ی tv خرابی پیش بیاد میشه تعمیرش کرد که در خرابیها معمولا بورد و منبع تغذیه دچار مشکل میشن و قابل تعمیر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •