سرع ساعات رایگان امشب:
سرع ساعات رایگان امشب:
سلام عرفان جان خوبی؟
اره گفتم بیام بچه ها تنها نباشن
گیت وی الان نگاه کردم صفر هستش
البته برا من پهنای باندم رو کم کردن قبلا 2600 دانلود بود و 1200 اپلود الان شده 2048 و 256باید زنگ بزنم درستش کنن
Last edited by krasusmh; 06-08-2013 at 06:11.
بچه ها من همش پینگم بالاست فقط صبح ها میاد بین 100 تا 200 .... از سه بعد از ظهر به بعد میشه 700-800
دو روز پیش زنگ زدم 2020 قسمت شکایات شمارمو یادداشت کرد بعد از 2 ساعات بام تماس گرفتن بعد از کلی چک وچونه گفتن از مرکز مخابراتی پیگیری میکنیم ولی هنوز همونطوره
به نظرتون ممکنه ضریب اشتراک رو بالا داده باشن مثلا" به جای یک به هشت یک 16 داده باشن ؟؟؟؟؟؟
اين كه بعد از ظهر يه اتفاق مي وفته يه جوري به ما ربط داره! چون ما بعد از ظهر و شبها snr مون كم ميشه!
ولي براي ضريب اشتراك ان چيزي كه من اطلاع دارم اينه بيشتر يه ملاك هست براي اينكه شركتها مشترك هاشون از حدي با يه پهناي مشخص كه دارند زياد تر نشه نه يه چيز قابل تنظيم!
مثلا اگه يه خط 1 مگ اختصاصي باشه خب هميشه كه استفاده نمي كنه پس مثلا ضريب اشتراك رو ميكنن يك به 10 يعني يه مگ رو به ده نفر مي فروشن. ساعتهايي كه مشترك كم هست سرعت خوب ولي زمان هايي كه مشترك زياد ميشه سرعت مياد پايين.
البته ما هم مثل شما نمي دونيم مثلا مخابرات مياد اينطور كلاه برداري كنه و مشترك اضافي بگيره يا نه!
به نظر من چند تا مورد رو بررسي كنيد: 1- خط از نظر نويز 2- مودم 3- سيستم ديگه 4-مشتركاي ديگه كه توي مركز خودتون هستند.
برنامه واعظی برای وزارت ارتباطات/افزایش پهنای باند اینترنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که جواب دادید :
چیزی که مشخصه کیفیت خطم خوبه :
![]()
با لپتاپ هم تست کردم هم با لن و هم با WIFI تفاوتی نداشت علاوه بر این خود پشتیبانی هم با Teamviewer به سیستمم وصل شد ولی نتونست مشکلی پیدا کنه !!!!×××××
در مورد مشترکهای دیگه هم فکر نمیکنم کسی مشکل منو داشته باشه آخه پشتیبانی براش خیلی عجیب بود ولی خوب باید بپرسم
فقط میمونه مودم که مودم هم دردسر داره آخه مک رو تو سیستمشون ست میکنن
شماها چجوری میفهمید پینگتون چنده ؟
من میرم تو این سایت SPEED TEST میگه یه نرم افزار باید دانلود کنین.
برای Speed test باید نرم افزار JAVA و flash داشته باشید
ولی از طریق cmd به راحتی میتونید با دستور Ping پینگ خودتون رو بگیرید
به این صورت : Ping 4.2.2.4
کد رو وارد کرد چند تا عدد اومد
MIN و MAX همون پینگه ؟
198 نوشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)