حجم باقیمانده من را زده
حجم باقیمانده: -473 MB
دیشب هشت گیگ داشتم تازه فقط ساعات شبانه دانلود کردم ولی سرعتم 450 بود
الان چجوریاست
حجم ام برمیگرده یا نه؟![]()
حجم باقیمانده من را زده
حجم باقیمانده: -473 MB
دیشب هشت گیگ داشتم تازه فقط ساعات شبانه دانلود کردم ولی سرعتم 450 بود
الان چجوریاست
حجم ام برمیگرده یا نه؟![]()
یاد زمانی که استادا نمرات رو اعلام میکنن افتادم![]()
ما که شدیم صفر![]()
برای ثبت نام از طریق اینترنت و انلاین ای دی اس ال مخابرات مشهد کدوم سایت باید رفت ؟ چند روز طول میکشه وصل بشه ؟
حوصله زنگ زدن به 2020 رو ندارم ... لطفا ادرس سایت بدید ؟
همچین قابلیتی نداره مخابرات .
باید حتما حضوری بری دفاتر امور مشترکین واسه ثبت نام.
آنلاین به هیچ عنوان نمیشه.
مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي با اشاره به رفع اختلال و قطعي بوجود آمده در بستر اينترنت استان گفت : در پي اختلال سخت افزاري در برخي از مناطق و قطعي اينترنت ، اين شركت به كليه كاربران خود 8 روز اينترنت و 150 مگ ترافيك رايگان تقديم مي نمايد .مهندس ملك جعفريان افزود : اين بسته رايگان بوده و با هدف جلب رضايت كاربران اينترنت و دلجويي از آنان به خاطر اختلال پيش آمده در نظر گرفته شده است .
این یعنی چی؟ 8 روز اینترنت رایگان داریم با 150 مگابایت یا در 8 روز 150 مگابایت میتوانیم دانلود کنیم ایا؟؟؟؟
کسی هست جواب بده؟؟؟؟ایا؟
باز دارن شبانه رو کم میکنن
ریز کارکرد هم که نمیده
آدم نیستن
6075@
چند بار میپرسین خوب؟
یعنی وقتی میری تو پنل کاربریت به اون تایخ انقضا 8 روز اضافه بشه و به اون حجم باقیماندت 150 مگ
تموم
پستها رو خوندم فقط میشه فهمید وضعیت الا افتضاحه فقط . هیچکی وضعش با بقیه مساوی نیست .
یکی حجمش رو کم کردن یکی نکردن . یکی هنوز واسش رایگان میزنه یکی نمیزنه . یکی دوبرابر ازش کم شده یکی ذره . یکی منفی خورده یکی مثبت . خیلی داغونه . نمیشه فهمید الان وضعیت کلی چطوره .
شدیم مثل اوضاع بعد از جنگ که معلوم نیست چقدر کشته دادیم چقدر زخمی![]()
سلام. دوستان.من که 1 گیگ داشتم که اونو صفر کردن. دوباره حجم خریدم و تونستم وصل بشم.
دقیقا مثل من ! فاتحه ملت رو خوندن خدایی ، باز مثل اینکه باید بریم شکایت کنیم اینا آدم بشو نیستن ، کلا تا به ملت بیچاره ضربه ای نزنن شب خوابشون نمیبره![]()
اگه دیگه بهم کار نداشته باشن خوبه.میترسم هنوز دست از سرم بر ندارن
اخه من تو این روزای رایگان تقریبا 20 گیگ دانلود کردم.به جاش یک گیگ کم کردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)