حالا میخوام برم pegorino رو بکشم خوب اونجا که pegorino میره سوار قایق میشه اونوقت من باید سوار موتور شم حالا چجوری برم توی اب با موتور؟؟؟؟؟؟؟
حالا میخوام برم pegorino رو بکشم خوب اونجا که pegorino میره سوار قایق میشه اونوقت من باید سوار موتور شم حالا چجوری برم توی اب با موتور؟؟؟؟؟؟؟
اینجا جای بحث در رابطه با این چیزا نیست ! تاپیک رو به راه کج و خاکی نکشید ...
لینک های پست راهنما به اضافه ی لینک پچ 1.2 آپدیت شد ...
شما باید با موتور از تو ساحل برید !
.
2. این صفحه رو ببین تا بفهمی هیچی از گرافیک colorful نمیدونی
3.اصلا شما ای دی یاهوتو بده تا من پست الکی ندمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا دیگه بسه از بس بحث کردیم.
دوما شما چیزی که می خواستی رو فهمیدی دیگه لازم نیست بحث رو به گرافیک و اینجور چیزا بکشونی.
سوما ID یاهو من فقط برای E - Mail من اصلا چت نمی کنم اگه خواستی پایین اسمم هست ( یک نگاهی می انداختی ) من پسر خوبیم![]()
چهارما ( !! ) این عکسه چی ربطی به این چیزایی که من گفتم دار؟ ( اینجا پست نده یا پیغام خصوصی یا هم پروفایل )
شما مثل اینکه توربو کش رو با اور کلاک اشتباه گرفتی !چرا تغییر میکنه.اگه میخوای میتونی امتحان کنی. برنامه sis sandra pro رو نصب کن و در قسمت total graphic available cache میزان نهایی گراف خودتو ببین که تا چه حدی میتونی بالا ببری .که با اور بالا میشه برد.مثلا مال من 1100 مگ availabl داره که فقط 768 تاش مورد استفادس .البته بالا بردن تا توتال خیلی ممکنه خطرناک باشه و به کرات دیده شده که موجب سوختگی گراف هم شدهبی خیال این بحث
![]()
شما باید از کنار ساحل به دنبال قایق موتوری بروید تا در موقع مناسب از روی یک سکوی پرش به سمت هلیکوپتر دوستانتان بروید و داخل آن شوید و ... .
دوستان عزیز اونهایی که در مورد بودن لولا{del rio lola } شک دارند این صفحه رو ببینن .
بنا به ادعای کار بران این سایت لولا دیده شده با همون فیگور عکس تبلیغاتیش که نقشه پیدا کردنشم تو این عکس ها هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 17 الی 20 دنبالش باشین تو نقشه میشه پیداش کرد.و البته میشه بر خلاف انتظار همه اونو به خونه نیکو هم برد...XXX
نوشته هات خیلی خر تو خره اگه میتونی درستش کن .
فکر کنم سایته این باشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله عزیز همینه ممنون.یه امتحان کن ببین میشه پیداش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)