بعد اینطوری نمیشه با چند تا کامپیوتر به اینترنت وصل شد.من مودمم روی bridge هستش ولی نمیشه بیشتر از یک کامپیوتر بهش وصل شد.میشه؟
بعد اینطوری نمیشه با چند تا کامپیوتر به اینترنت وصل شد.من مودمم روی bridge هستش ولی نمیشه بیشتر از یک کامپیوتر بهش وصل شد.میشه؟
دیشب فقط 300 مگابایت دانلود کردم از تبریز مخابرات شهرک باغمیشه
این 1 - 2 روزه بالای 1.5 گیگ.دوباره که دانلود کردم خبر میدم
بچه ها تنها راه دانلود شبانه با سرعت روزانه اینه که همزمان بالای 4 فایل رو زارید برای دانلود.
این کلکی که گفتم باید سر ساعت5:55 مودم رو ریست کنید تا 7وصلید بازم جواب میده و باورتون نمیشه من توی این یک ساعت از 6 تا 7 سرعت دانلودم فقط با یک فایل دانلودی نه 4 تا میشه250
سلام یه دوماهی بود که عزیمت کرده بودم به تکنولوژی اینفرمیشن توی اصفهان
دیگه خراب کرده کارشو
برگشتم ندا
سرعت شبانه بدک نیست
ولی مثله اواسلش نیست
یادش به خیر
شبی 4 گیگ میزدیم تورگ
چه حالی بود
اصفهان
فروشنده هستم
البته مشتری هم از ندا زیاد دارم
امید وارم این شبانه جواب بده
در مورد کلک 5:55 هنوز تستش نکردم
اما جمعه باگ گرفته بود تا 9:10 دقیقه داشت دانلود میکرد
امید وارم بشه
در مورد بریج و پاپاپ
وقتی مودم رو روی پاپاپ تنظیم میکنید امکان استفاده از کانکشن پاپاپ رو روی سیستم نخواهید داشت
مودم اجازه نمیده
تنها راه حل استفاده از بریج روی مودم و پاپاپ روی سیستم هست
البته این رو خودم تست نکردم چون به لحاظ فنی امکانش نیست می گم الان تست میکنم جوابش رو میدم
امکان تستش نبود چون بلافاصله شبانه رو میگرفت
و نمیشد ببینیم وقتی شبانه رو نمیگیره میشه از روی سیستم روزانه رو شماره گیری کرد یا نه
التبه میدونم به لحاظ منطقی و فنی امکانش نیست
والا نمیدونم ایا ip عوض میشه یا نه ولی من برا اینکه سرعت برگره به 230 چند تا فایلو باهم میزاشتم دانلود وسطا یه قطع و وصل میشد دیگه دانلودو ادامه نمیداد
احتمالا مدیا فایر اینجوریه ولی انصافا سرعت مدیا فایر خیلی بهتر از بقیه سروراست
لیچ چیه؟ میشه توضیح بدین
.................................................. .........................................
دوستان شما هم با تورنت مشکل دارید؟من بیشتر از 10 سرعت نمیگیرم اگه راهی داره لطفا بگین
من الان با idm گذاشتم دانلود بیشتر از 30 نمیده دوتا فایلو با هم گذاشتم هر کدومو کرد 15 کلا هرچندتا هم میزارم جمعا سرعت از 30 بیشتر نمیشه!!
صد رحمت به همارا تا یه مدت پیش ما تو سر اونا میزدیم که سرعتتون کمه الان دوستم داره با 100 با سرویس شبانه دان میکنه ما هم با این سرعتمون
Last edited by armin_gera; 11-07-2012 at 01:08.
سلام.اینکه گفتید مودم رو ریست کنید منظورتون اینه که اینترنت رو دیسکانکت کنیم یا مودم رو خاموش/روشن کنیم؟
من خودم مودم ای دی اس ال دی لینک دارم.در تنظیمات مودم یک کانکشن Bridge و یک PPPOE برای اینترنت شبانه ساختم...
برای روزانه هم باید با استفاده از کانکشن ویندوز اقدام کنم.(البته من روتر وایرلس دارم بخاظر همین رو PPPOE روزانه تنظیم شده و وصل میشود.)
البته این نکته را هم اضافه کنم ظاهرا در مودم های دی لینک همچین قابلیتی وجود دارد!(PPPOE و BRIDGE همزمان)
موفق باشید![]()
منظور از لیچ این هست که با استفاده از راه های مختلف اون فایل به یک سرور دیگر منتقل شود.برای مثال من که سرور مجازی دارم اون فایل های تورنت را به سرور منتقل میکنم (روی سرور با utorrent می گیرمشون) و سپس از روی سرور در ساعات شبانه دانلود میکنم.(البته برای این کار از پروتکل ftp استفاده میکنم)
سایت هایی مثل rapidbaz و rapidpars هم شبیه این کار را انجام میدهند اما با هزینه زیاد! سایت های دیگری هم هستند که اسکریپتی مثل rapidleech روشون نصب هست...
موفق باشید![]()
Last edited by ArashMiniStar; 11-07-2012 at 11:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)