شماره ای که به من زنگ زد این بود: 3388288
نه گمون نکنم به شما ایراد بگیرن. من هم طرح کمپین به نام مالک خطه ولی طرح زرینم به نام برادرمه. احتمالآ باسه همین به من ایراد گرفتن
شماره ای که به من زنگ زد این بود: 3388288
نه گمون نکنم به شما ایراد بگیرن. من هم طرح کمپین به نام مالک خطه ولی طرح زرینم به نام برادرمه. احتمالآ باسه همین به من ایراد گرفتن
دوستانی که مخابرات دارند میشه چک کنید ببینم میتونید ویندوز رو اپدیت کنید
لپ تاب من با مخابرات ارور اینترنت میده
ولی با شاتل مشکلی نداره زمانی که میخوام ویندوز رو اپدیت کنم
برای من که windows defender آپدیت میشه.آپدیتای دیگه رو نمیدونم
برای بنده حدود 9 روز طول کشید
مودم هم اک هستش))هنوز باز نکردم
فقط من یه موردی برام پیش اومده
اونم اینکه شب از ساعت 1:30 چراغ dsl پایداریش را ازدست میده و قطع میشه((ویعنی از دانلود رایگان خبری نیست))
فکر کنم مخابرات از حدی دانلود شبانه بیشتر بشه خودش به سبک ناجوانمردانه قطعش میکنه((برای من فقط 3gig))امیدوارم مشکل خطی باشه وگرنه...![]()
دوست عزیز شما کدام مخابرات ثبت نام کردید ؟
مدل مودم چی هست ؟
میشه یک speedtest قرار دهید ؟
برای مشکل شبانه به پشتیبانی زنگ زدید ؟
حدودا 20 آبان اقدام کردمدوست عزیز شما کدام مخابرات ثبت نام کردید ؟
مدل مودم چی هست ؟
میشه یک speedtest قرار دهید ؟
برای مشکل شبانه به پشتیبانی زنگ زدید ؟
مودم:
TP-LINKمدل TD-W8151N
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پشتیبانی زنگ نزدم
چون تا به حال شده این اتفاق برام بیافته ولی اینکه دقیقا این تایم بیافته تا صبح مشکوک شد((صبر میکنم ببینم امشب هم قطع میشه یا که نه))
دوستان عزیز، کسی میدونه این طرح کمپین اول ماه به اول ماه شارژ دوباره میشه، یا نه از زمانی که شروع شده مثلاً 13 آبان، 14 آذر شارژ دوباره میشه؟؟ یا اصلاً دو ماه به دو ماه شارژ میشه، چون من 1 ماهه دارم از 17 ماه قبل، هنوز شارژ مجدد نشده، چون وقتی روی مشخصات سرویس می روید و روی عدد اعتبار باقیمانده می زنید، تاریخ آغاز با تاریخ پایان 2 ماه فاصله داره؟!
1 مگ کمپین
![]()
نامحدود عزیز؟
امروز بلخره از مخابرات زنگ زدند گفتند بیا مودم را بگیر منم دیدم به دردسرش نمی ارزه گفتم بیان نصب کنند چون باید میرفتم ملک شهر وگرنه همون لحظه اگر بدون مودم میخواستم یوزر و پسورد سرویس را در اختیارم می گذاشتند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)