تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 1024 اولاول ... 108508558598604605606607608609610611612618658708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

همه رفتین که؟؟
    خب بکس یه قرار میذاشتین که همه تو اون وقت انلاین شن...
    anyway منم جا داره از همه بکس تشکر بکنم ..اسم نمیارم چون زیادین اگه کسی جا بیوفته بد میشه!
    منم امروز اخرین حساب کتابامو با رفیق ناباب خودم[اینترنت] کردم...ایمیلامو صفر کردم,اکانت فیسبوک و ورد پرس و .... رو deactive کردم...به این امید که 3.5 ماه دیگه با شادی بازشون بکنم...
    به دوستان دیگه هم توصیه میکنم که بیخیال نت بشن...حتی 1 یا نیم ساعت تو روز هم اگرچه ساعتش کمه اما حواستون و تمرکزتون رو به اندازه چند ساعت میگیره...
    مثلا چند تا پست میدین بعد حواستون به این پرت میشه که کی ازم تشکر کرد کی تو پروفایلم نظر داد و ...!
    پس به امید جمع شدن دوباره در این تاپیک...
    Babye

2. 3 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    روز هاي آخر ساله و مدرسه ها تقريبا تعطيل شدن و همگي داريم درس ميخونيم. اميدوارم تا الان از عملكردتون راضي باشيد.

اينطور كه معلومه بعضي از بچه ها دارن فروم رو كنار ميذارن تا فقط به درس هاشون برسن، فكر خوبيه اما بياييد قبلش راجع به برنامه هامون تو عيد و بعد از اون با هم يه صحبتي كنيم.
    من خودم تا الان با برنامه ي كانون پيش رفتم، ولي مي خوام از اين به بعد برنامه مطالعاتيم رو از كانون جدا كنم. مي خوام تا آخر عيد تمام درس ها رو تموم كنم و بعد تمام وقتم رو بذارم براي جمع بندي، مرور و رفع اشكال. در طول سال براي من درس هايي بودن كه نتونستم اون طور كه بايد و خودم ميخوام خوب بخونمشون. مثلا زبان فارسي و عربي و ... . مي خوام بعد از عيد اين درس ها رو با برنامه ي خودم مرور كنم. درس هاي ديگه رو هم بيش تر كار كنم و با فاصله هاي زماني مناسب از خودم آزمون هاي جامع بگيرم. آزمون هاي ديگه مثلا سنجش و گزينه دو رو هم كار كنم و دنبال نقاط ضعفم بگردم تا رفعشون كنم.

هفته ي پيش كانون يه جلسه اي داشت كه تو اون قلم چي گفت بعد از عيد حتما با برنامه ي كانون پيش بريد و سردرگم نشيد. اما نظر خودم اينه كه هر چه زودتر تموم كنم بهتره.
    نظر شما راجع به اين برنامه چيه؟ راهنمايي هاي دوستان سال هاي قبل ميتونه خيلي مفيد باشه.
    ميدونم خيلي كلي توضيح دادم چون خودم هم هنوز راجع به جزئياتش خيلي فكر نكردم.
    شما هم نظرتون و برنامه تون رو راجع به عيد و بعد از اون بفرماييد، ببينيم چي كار كنيم بهتره.

پيشاپيش سال نو مبارك

4. 2 کاربر از Sabayon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    من خونه نبودم واسه ی همین موبایلم رو تنظیم کرده بودم که برنامه دیبازر رو ضبط بکنم اما الآن دیدم که پاک شد از توی گوشیم!
    کسی دید برنامه رو؟ چی شد؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آیا می شود حالا شروع کرد و رستگار رحمانی شد؟ورشته پزشکی قبول شد؟
    رستگار رحمانی که فکر نکنم بشه ولی خُِِب میشه یه کارایی کرد که یه جای خوب(به نسبت خوندن) قبول شید.

.
    من هم دیگه سعی می کنم که دیگه نیام نت یا اگه خواستم به خودم به عنوان جایزه اجازه میدم هفته ای یه بار اینجا بیام....
    ولی بعد کنکور 24 ساعته هستم
    پس میریم و کم پیدا می شویم
    Last edited by masud-000000; 15-03-2010 at 20:13.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام
    من خونه نبودم واسه ی همین موبایلم رو تنظیم کرده بودم که برنامه دیبازر رو ضبط بکنم اما الآن دیدم که پاک شد از توی گوشیم!
    چی هست این دیبازر ؟ : دی

خودتون باشید ! رستگار رحمانی کیه ! تازه ایشون نصف عمرشو نشست برای کنکور خوند ! (نه جدا ! )

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

9

خودتون باشید ! رستگار رحمانی کیه ! تازه ایشون نصف عمرشو نشست برای کنکور خوند ! (نه جدا ! )
    اشتباه نكن !

نقل قول از خودم :

مثل اينكه همه با گذاشتن اينترنت مشكلشون حل ميشه ولي ما كه اينترنتم كنار بذاريم فكر نكنم مشكلمون حل شه ! نميدونم واقعاً افسردگي گرفتم ؟؟؟؟؟ ديگه حوصله ي هيچي رو ندارم ! احساس ميكنم ... هيچي ولش كن !
    به قول مهندس مهربان :
    رونويسي از تجسم خلاق ديگران فقط جلوه اي پوچ و توخالي بري شما يادگار خواهد گذاشت

به اميد ديدار ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

کسی ننوشته برنامه ی دیبازر رو؟!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قصد ناامید کردنت رو ندارم ولی رستگار رحمانی از رشته ریاضی به تجربی تغییر رشته داد پیش مشکلی توی فیزیک و ریاضی و هندسه نداشت فقط روی زیست وقت گذاشت. نمیشه گفت نمیشه ولی احتمالش کمه ولی قبولی توی پزشکی چرا. میشه . (ولی نه مثل رحمانی. با رتبه یک یا رتبه تک یا دو رقمی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

رتبه بندي دانشگاههاي جهان در فوريه 2010 بر اساس وبومتريک اعلام شد.10 دانشگاه ايران که از بهترين امتياز در اين رتبه بندي بهره برده اند به ترتيب:
    دانشگاه تهران با رتبه 873، دانشگاه علوم پزشکي تهران رتبه 1266، دانشگاه صنعتي شريف رتبه 1560، دانشگاه فردوسي مشهد رتبه 1671، دانشگاه شهيد بهشتي رتبه 1962، دانشگاه علم و صنعت ايران رتبه 1968، دانشگاه علوم پزشکي شيراز رتبه 2157، دانشگاه صنعتي اميرکبير رتبه 2203 ، دانشگاه علوم پزشکي اصفهان رتبه 2207 و دانشگاه صنعتي اصفهان رتبه 2368 را کسب کرده اند.

12. 3 کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

aaaaa!
    اینجا چقدر متروکه ست!
    یه سوال:
    من شنیدم پارسال این موقع آزمون قلمچی باید به جفت زوج درسا جواب میدادیم!
    یعنی مثلا سوالای ادبیات قاطی بود،هم 2 داشت هم 3...
    یعنی کل پایه دیگه! اینجوری خیلی خفن میشه که...
    از بچه های پارسال کسی صحت و سقم(صقم(سغم(ثقم(...))) ! این مساله رو تایید میکنه؟
    راستی....
    سال نو مبارک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •