اين سوال من هم هست لطفا جواب دهيد
اين سوال من هم هست لطفا جواب دهيد
Panasonic VT30 که هنوز وارد ایران نشده است من از نمایندگی سوال کردم گفتند آبان یا آذرماه وارد می شود
دوتان led با گارانتی تا حدود 3 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
3d هم نباشه مهم نیست
در مورد خرید از بانه من نمیتونم نظر 100 درصد بدم ولی خیلی ها بودن خرید غیر حضوری کردن و مشکلی براشون پیش نیومده
به نظر من اگر خودتون مستقیم باهاشون تماس بگیرید و در خواست کنید که مبلغ رو در زمان تحویل کالا پرداخت کنید خیلی بهتر هست..و دیگه خیالتون خیلی راحت هست
سایت بانه ویترین هم کارش بد نیست..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون دوستمون گفته بود میخواد از بانه خرید کنه و کاری با نمایندگی نداره..Panasonic VT30 که هنوز وارد ایران نشده است من از نمایندگی سوال کردم گفتند آبان یا آذرماه وارد می شود
من از بانه مارکت خریدم مشکل نداشت
توی آخرین مدل پلاسمای پاناسونیک VT30 مشکل روفلکس و بازتاب نور تا چه حد حل شده.می تونه با lcd ها برابری کنه ؟
Last edited by manaminjamkharam; 27-08-2011 at 06:40.
سلام دوستان
من اطلاعاتی در مورد شارپ و فیلیپس میخواستم.
شارپ مدل le830 و le820
1-این دوتا کدومشون گیرنده دیجیتال دارن؟
2-سه بعدی 830 بدرد بخور هست؟یعنی سه بعدی خوبی هست؟
اما فیلیپس8605
1- یه مشخصات کلی از این مدل میخوام.
2-این مدل از فیلیپس مثل شارپ چهار رنگ هست؟
3-گیرنده دیجیتال داره؟
4-ظاهرا چند مدل 8605 هستش.یک مدل سه بعدی و یک مدل معمولی.اصلاعات جفتشو میخوام.
و در آخر هم میخواستم بدونم تکنولوژی فیلیپس مثل شارپ هست یا نه؟منظورم تکنولوژی که تو رنگها استفاده شده.چون شارپ مطمئنم چهار رنگه اما فیلیپس رو نمیدونم.از لحاظ کیفیت رنگ و زیبایی شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
یه سئوال دیگه از نظر کیفیت رنگ تا حالا شرکتی مثل شارپ تلویزیون تولید کرده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
من ال ای دی 37 اینچ میخوام بگیرم که کیفیت تصویر خوب باشه و تیونر دیجیتال داشته باشه و بتونم با یو اس بی فیلم تماشا کنم و زیرنویس فارسی ساپورت کنه و حدود 1 ملیون تا 1200 بیشتر نشه و فول اچ دی باشه.
بازتابش زیاد نیست. از خیلی از مدلهای LED که صفحشون شیشه است بهتره.
اینم مثل سامسونگ فیلتر داره و تو کاهش بازتاب نسبت به مدلهای 2010 پیشرفت خیلی خوبی کرده.
![]()
باتشکر از poonel@
Last edited by manaminjamkharam; 27-08-2011 at 06:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)