تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 1211 اولاول ... 1085085585986046056066076086096106116126186587081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نه رفیق
    مشکل تو اینه که باید یه مغاره گیر بیاری که آپدیت آپدیت باشه ...
    من چهار سالیه از یه مغازه ی خیلی آپدیت خرید میکنم ... هر چی نرم افزار رو بازی بخوای میاره. همون روز اول که منتشر میشه. واسه همین تا پی سی ورلد تبلیغش رو زد منم زنگ زدم و اونم گفت اوردیم شبش رفتم خریدم.

خب دوست عزیز شما که این همه توضیح دادی ، آدرس مغازه رو هم میدادی دیگه

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

درجه ی سوپر استار هست یا باید آنکلاک بشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

دوست عزیز من همین کار رو کردم
    success هم داد و img ها رو هم دانلود کردم و توی پوشه کیت سرور ریختم ولی توی بازی خبری از درست شدن لباسا نیستش منظورم این پوشه هستش: Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
    اشکال کارم کجاست ؟

Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1
    \img
    img رو باید ازاین example-root1 خارج کنی وبعد بیرون پوشه پیست کنی اگر نشد دیگه نمیدونم گیر بدین به بهادر که چیکار کرده که شده (آخه من این رو با توجه به ساکر 09 نوشتم)

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدا رو شکر اونجوری که فکر میکردم بازی آسون نیست .
    من دیشب فقط با تیم بارسلون بازی کردم 6-7 تا بازی بصورت دوستانه و 7 بازی در قالب مستر لیگ به همین خاطر فکر میکردم بازی خیلی آسونه. با مسی بعضی وقتا ( البته نه همیشه ) میشه کل دفاع حریفو بهم ریخت البته بستگی به تیم حریف و مدافعینی که توی اون تیم بازیکنی میکنن هم داره اما در مجموع در مقابل تیمهای متوسط به پایین خیلی راحت میشه با مسی دفاع حریفو بهم ریخت که به نظر من اصلا طبیعی نیست . البته با بقیه بازیکنان نمیشه به راحتی اینکار رو انجام داد .
    درضمن سرعت تیم بارسلون خیلی بالاست من واقعا به بهادر حق میدم که میگفت سرعت بازی زیاده اما خوشبختانه همه تیمها اینطوری نیستن .امروز یک مستر لیگ با تیم رم راه انداختم رم نمیشه گفت جزء 10 تا تیم برتر اروپاست اما مسلما جزء 20 تا هست . من توی مستر لیگ 3 تا بازی 10 دقیقه ای توی حالت تاپ پلیر با این تیم انجام دادم اولا سرعت بازی این تیم نسبت به بارسلون واقعا خیلی کمتره دوم اینکه شکست دادن حریفان بزرگ با این تیم هم خیلی سخته من بازی اولو 1 بر صفر از سیه نا بردم بازی دومو با جنوا صفر صفر مساوی کردم اما بازی سوم در مقابل میلان واقعا سخت بود 3 تا از میلان خوردم تازه 3 تا هم نخوردم ( یک دونه تک به ته تک و دو تا تیر دروازه ) و جالبه که مالکیت توپ 50 به 50 بود در صورتیکه در مقابل تیمهای دیگه معمولا 65 درصد بازی دست منه و فقط 35 درصد دست حریف به کونامی آفرین میگم که این مسائلو اینقدر با ظرافت طراحی کرده .امروز من واقعا به این بازی امیدوارم شدم .
    دوستانی که هنوز بازیو نگرفتین بهتون بگم این نسخه واقعا جذابه حالا خودتون بگیرین متوجه حرف من میشین .
    بله حرفتو قبول دارم.

الان اون ذهنیتی که در ما در مورد سختی بازی نسبت به دمو وجود داره کمی غیر عادلانه هستش. چون در دمو کلاً 5 تیم وجود داشت که همه ی اون ها خیلی قوی بودن و ما با هرکدوم که بازی میکردیم خیلی واسمون سخت بود ولی توی نسخه ی اصلی تیم ها بیشتر شده و فقط با تیم های قوی بازی نمیکنیم.

5. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درجه ی سوپر استار هست یا باید آنکلاک بشه؟؟
    این درجه توی این بازی وجود داره اما به نظر میرسه باید با فوت و فن آنلاکش کنیم . من دیشب با یک برنامه این کار رو انجام دادم اما تا الان فقط تونستم توی بازیهای دوستانه ازش استفاده کنم هنوز توی مستر لیگ یا لیگ قهرمانان ارور میده .
    من یادم نمیاد کسی یادش هست توی PES 6 درجه سختی 6 ستاره رو چطوری از توی خود بازی آنلاک میکردیم ؟

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

این درجه توی این بازی وجود داره اما به نظر میرسه باید با فوت و فن آنلاکش کنیم . من دیشب با یک برنامه این کار رو انجام دادم اما تا الان فقط تونستم توی بازیهای دوستانه ازش استفاده کنم هنوز توی مستر لیگ یا لیگ قهرمانان ارور میده .
    من یادم نمیاد کسی یادش هست توی PES 6 درجه سختی 6 ستاره رو چطوری از توی خود بازی آنلاک میکردیم ؟
    تا جایی که یادمه باید با پول بازش می کردیم!
    اینجا چه جوریه؟
    پول می خواد؟
    میشه یه عکس از این قسمت بازی بزارید؟

8. این کاربر از sajjad_setam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حسین جان میشه بگی درجه سوپر استار رو برای بازی های دوستانه چطور باید فعال کرد؟ و آیا این درجه نسبت به تاپ پلایر خیلی سخت تره؟ ضمنا آیا پچی برای اصلاح کیت و نام تیم ها اومده یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حسين جان اونجا مي تونستيم 6ستاره رو توي بخش شاپ بخريم....
    چند تا جام مي برديم و پول به دست مي آورديم و مي تونستيم بخريمش...

11. این کاربر از Ramos1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من هرکاری میکنم نمیشه تمام کپی و نصب انجام میدم ولی وثتی میخوام بازی اجرا کنم خطای زیر میاد بعد از اینکه اوکی میکنم میره تو بازی ولی لباس ها درست نشده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من دقیقا نمیدونم از توی خود بازی هم میشه این درجه رو آنلاک کرد یا نه من خودم با یک برنامه که آبتین عزیز چند وقت پیش گذاشته بود اینکار رو انجام دادم و همونطوریکه که گفتم فقط توی بازیهای دوستانه میشه ازش استفاده کرد .
    من احتمال بسیار زیاد میدم برنامه ای بیاد که این درجه رو توی بقیه مودها هم آنلاک کنه فعلا باید صبر کنیم .
    در ضمن این درجه خود بازیو زیاد سخت نمیکنه فقط دروازه بانها توی این درجه واقعا عالی واکنش نشون میدن و خیلی کمتر گل میخورن . لینک این برنامه هم توی یکی از پستهای a.asgharpoor عزیز وجود داره تعداد پستهای ایشون خیلی کمه راحت میتونید پیداش کنید توضیحات لازم رو هم توی همون پست داده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •