خب دوست عزیز شما که این همه توضیح دادی ، آدرس مغازه رو هم میدادی دیگه![]()
خب دوست عزیز شما که این همه توضیح دادی ، آدرس مغازه رو هم میدادی دیگه![]()
درجه ی سوپر استار هست یا باید آنکلاک بشه؟؟
Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
img رو باید ازاین example-root1 خارج کنی وبعد بیرون پوشه پیست کنی اگر نشد دیگه نمیدونم گیر بدین به بهادر که چیکار کرده که شده (آخه من این رو با توجه به ساکر 09 نوشتم)
بله حرفتو قبول دارم.
الان اون ذهنیتی که در ما در مورد سختی بازی نسبت به دمو وجود داره کمی غیر عادلانه هستش. چون در دمو کلاً 5 تیم وجود داشت که همه ی اون ها خیلی قوی بودن و ما با هرکدوم که بازی میکردیم خیلی واسمون سخت بود ولی توی نسخه ی اصلی تیم ها بیشتر شده و فقط با تیم های قوی بازی نمیکنیم.
![]()
این درجه توی این بازی وجود داره اما به نظر میرسه باید با فوت و فن آنلاکش کنیم . من دیشب با یک برنامه این کار رو انجام دادم اما تا الان فقط تونستم توی بازیهای دوستانه ازش استفاده کنم هنوز توی مستر لیگ یا لیگ قهرمانان ارور میده .
من یادم نمیاد کسی یادش هست توی PES 6 درجه سختی 6 ستاره رو چطوری از توی خود بازی آنلاک میکردیم ؟
تا جایی که یادمه باید با پول بازش می کردیم!
اینجا چه جوریه؟
پول می خواد؟
میشه یه عکس از این قسمت بازی بزارید؟
حسین جان میشه بگی درجه سوپر استار رو برای بازی های دوستانه چطور باید فعال کرد؟ و آیا این درجه نسبت به تاپ پلایر خیلی سخت تره؟ ضمنا آیا پچی برای اصلاح کیت و نام تیم ها اومده یا نه ؟
حسين جان اونجا مي تونستيم 6ستاره رو توي بخش شاپ بخريم....
چند تا جام مي برديم و پول به دست مي آورديم و مي تونستيم بخريمش...
من هرکاری میکنم نمیشه تمام کپی و نصب انجام میدم ولی وثتی میخوام بازی اجرا کنم خطای زیر میاد بعد از اینکه اوکی میکنم میره تو بازی ولی لباس ها درست نشده اند
من دقیقا نمیدونم از توی خود بازی هم میشه این درجه رو آنلاک کرد یا نه من خودم با یک برنامه که آبتین عزیز چند وقت پیش گذاشته بود اینکار رو انجام دادم و همونطوریکه که گفتم فقط توی بازیهای دوستانه میشه ازش استفاده کرد .
من احتمال بسیار زیاد میدم برنامه ای بیاد که این درجه رو توی بقیه مودها هم آنلاک کنه فعلا باید صبر کنیم .
در ضمن این درجه خود بازیو زیاد سخت نمیکنه فقط دروازه بانها توی این درجه واقعا عالی واکنش نشون میدن و خیلی کمتر گل میخورن . لینک این برنامه هم توی یکی از پستهای a.asgharpoor عزیز وجود داره تعداد پستهای ایشون خیلی کمه راحت میتونید پیداش کنید توضیحات لازم رو هم توی همون پست داده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)