300_400 بووووووود، دیگه نیست. چیزی هم واسه دانلود ندارم من. زیاد برام مهم نیست.
حالا این شماره مشتری چیه که میخواد برای چک کردن حساب. شماره خونه که نبود![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
300_400 بووووووود، دیگه نیست. چیزی هم واسه دانلود ندارم من. زیاد برام مهم نیست.
حالا این شماره مشتری چیه که میخواد برای چک کردن حساب. شماره خونه که نبود![]()
مال منم شبانه خیلی بده... حالا سرعت دانلود به کنار... نخواستیم اصلاووو پر از تایم اوت هست... اصلا نمیشه پیج باز کرد....
بالاخره مال منم از کار افتاد فکر کنم 15 گیگی دان کردم.هم خودم یه حالی بردم هم یه حال اساسی به ای ارم نت ... دادم.
سرعتش که فیکس بالای 500 بود لیست دانلودم دیگه خالی شد.جای اون شبایی که 80 مگ دانلود میکرد.
سلام آره مشکلی نداره. یه تلفن بزن 2020 همه چیز ردیفه.
من جایه شما بودم 15 گیگ دان نمیکردم!
چون الان ترافیک مرکزتون اونم تو ساعات روز بالا رفته و ممکنه پیگیری کنند گرچند که مشکل از خودشون بوده
کسی خبری نگرفت که چرا پنل کاربری مستقیم رفته رو آسیاتک؟
من که حس خوبی ندارم نسبت به این کارشون
من نسبت به هیچ کدوم از کاراشون احساس خوبی ندارم.
در تایید حرف دوستان برای پینگ ارم نت از ساعت 2 به بعد باید بگم مال من هم هیچ کاری نمیشه کرد ساعت 2. حتی من سایت هم نمیتونم باز کنم.
اما سرعت خوبه، دوستان نوشتن شبی 80 مگ دانلود میکردن، من هر شب 1 گیگ میگیرم حالت نرمال. در ضمن از تورنت استفاده میکنم، شاید مشکلتون از سایتی هست که ازش دانلود میکنید هاااا.
سلام دوستان ! آسیاتک مرکزی به طور مستقیم و بدون واسطه در شیراز مستقر شدن و سامانه امور مشترکینشون هم تغییر کرده ! شما باید از لینک ورود کاربران استان فارس برید داخل و به عنوان کاربر جدید ثبت نام کنین بعدش به شماره همراهتون یوزر و پسورد اکانتتون رو می فرسته و با اون یوزر و پسورد می تونید وارد پنل کاربری خودتون بشید!!!![]()
سلام ینی چی؟ ینی دقیقا با همون مشخصاتی که موقع ثبت نام در ارم نت وارد کردیم یوزر جدید بسازیم؟ بعد چک میکنن که مشخصات یکی باشه بعد یوزر پسورد میدن؟
تکلیف اکانت شبانه چی میشه؟ با همون n اضافی وصل میشه هنوز؟
Last edited by ali7777; 02-08-2012 at 20:35.
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟
ثبت نام کنید برای گزارش حجم و..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)