تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 1135 اولاول ... 1085085585986046056066076086096106116126186587081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه دسترسي به اون مدولاتور دريچه ها به سادگي امكان نداره و ميدونين كه كلي داستان داره تا داشبرد باز بشه، كاشكي قبلا ازش عكس گرفته بودم.
    اما الان با روشن كردن ماشين و نگاهي به وضعيت دريچه ها، موقعيت باز و بسته بودن اونها رو در هر حالت متوجه شدم.
    البته دوتا دريچه ديگه هم هست كه دسترسي و نگاه كردن اونها به اين صورت امكان نداره و داخل كانال زير شبكه جلوي شيشه( در بيرون) و ورودي كانال هواي فن قرار دارن كه يكي از اونها رو چند وقت قبل باز كردم و از كاركردنش مطمئن شدم، ولي همانجوري كه گفتيد، شايد با تعيين وضعيت اين سه دريچه داخلي بشه ترتيب درست رو متوجه شد.
    سه عكس از دريچه ها گرفتم و هركدوم رو نام گذاري ميكنم تا توي جدولي كه مينويسم براي شما قابل شناسايي باشه.
    تصوير اول مربوط به صفحه كنترل دريچه ها است و من فقط موقعيت قرار گيري كليد كنترل رو به همان صورتي كه روي اون نوشته ، مينويسم.

تصوير بعدي دريچه پايين سمت راست و پيش پاي شاگرد ، كه بصورت مختصر ( شاگرد) مينويسم

دريچه بعدي مربوط به ورودي اصلي به اتاق است كه با يك زانويي به كانالهاي مربوط به دريچه هاي روي داشبرد( روبروي راننده و شاگرد) متصل ميشه ولي من زانويي رو در آوردم تا وضعيت باز و بسته بودن اونها مشخص بشه و اسم اين دريچه را ( وسط ) ميگذارم.

دريچه بعدي مربوط به انتقال هوا از پايين به بالا و سمت دريچه هاي پشت شيشه جلو هست كه براي بخار گيري و ذوب يخ روي شيشه جلو بكار ميره و اسم اين دريچه رو ( بالا) ميگذارم، البته اين دريچه مستقيم ديده نميشه و وقتي براي بالا رفتن هوا و رسيدن به پشت شيشه بسته باشه، براي هواي خروجي زير پاي راننده و شاگرد باز به حساب مياد، اما من يك وضعيت اون رو مشخص ميكنم تا قضيه پيچيده نباشه.

شاگرد وسط بالا
    off بسته بسته بسته
    MAX باز باز بسته
    NORM بسته باز بسته
    BI/LEVEL بسته نيم باز بسته
    VENT بسته باز بسته
    HTR بسته بسته بسته
    DEF بسته بسته باز
    بازهم سوالي داشتيد در خدمتم
    Last edited by camaro lt; 04-02-2013 at 12:18.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم از اين پمپها دارم و باهاش گريسكاري ميكنم، ولي خيلي از گريسخورها در موقعيت بدي قرار دارن و حتما بايد از يك لوله انعطاف پذير براي رساندن گريس به گريس خور اون قطعه استفاده كرد، مثلا روت وسط هميشه اين مشكل رو داره كه با اين لوله هاي ثابت امكان گريسكاري خوبي براش وجود نداره، بخصوص كه ما هم چاله تعميرات نداريم و بايد زير ماشين دراز بكشيم!
    لوله هاي مخصوص اين پمپها توي بازار هست و از ابزار فروشيها ميتونين بخريد، اما من از يك لوله پمپ ترمز چرخ جلو پيكان استفاده كردم كه رزوه هاي اون با رزوه پمپ و سري گريسخور مشابه است و همان كار رو ميكنه.
    البته وقتي با اينجور لوله هاي لاستيكي ميخواهيم گريسكاري كنيم، معمولا اين مشكل وجود داره كه سري نازل گريس بخوبي روي گريسخور فشرده نميشه و گاهي گريس از كناره هاي اون بيرون ميريزه.
    من فكر ميكنم احتمالا نازل گريسخور داراي سه نظام خوبي نيست و نميتونه بخوبي گريسخور قطعه مورد نظر رو محكم و ثابت بگيره.

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

................
    Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:49.

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت vanhelcing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان با داشبرد ترک خورده چه کاری میشه کرد ؟!!!
    داشبرد نو یا استوک هم به هیچ وجه گیر نیومد
    دوستام گفتن بتونه پلاستیک . در موردش کسی چیزی میدونه ؟ از کجا میشه تهیه کرد ؟
    نمیشه روکش چرم کرد ؟

8. این کاربر از vanhelcing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خواهش ميكنم، كار خاصي نبود و البته من براي تعويض راديات بخاري اين قطعات رو قبلا باز كرده بودم و الان از فرصت استفاده كرده و عكس گرفتم، و امروز هم بقيه وسائل رو بستم و كار تمام شد و بخاري به خوبي كار ميكنه و گرماي خوبي داره.
    دريچه زير شبكه( بيرون) و دريچه اي كه در بخش ورودي كانال هوا قرار داره( بعد از دريچه بيرون) براي ورود هوا هستند.
    اين دريچه دوم به راحتي قابل دسترسي نيست و فكر كنم بايد كل گلگير باز بشه تا بتونيم ببينيمش.
    من فقط بعد از باز كردن شبكه بيروني و دريچه اولي( كه عكسهاش را قبلا گذاشته بودم) تونستم با وارد كردن دستم در داخل كانال، از باز و بسته شدن اون اطمينان پيدا كنم.
    در مورد دريچه شاگرد، اون فقط زماني باز ميشه كه هواي داخل رو بخواهند به بيرون منتقل كنند، و يا از هواي داخل براي خنك كردن يا گرم كردن دوباره اتاق استفاده كنن( با توجه به وضعيت بقيه دريچه ها) و هواي خروجي از اون دوباره به سمت فن مكيده ميشه، و وقتي باز بشه كمي صداي فن رو بهتر ميشه شنيد.
    در مورد داشبرد، من دادم تعمير كردن و در كل خوب از آب درآمد و چون يك لايه فايبر گلاس روي اون زدن، ديگه شكسته نميشه و بر اثر حرارت و آفتاب و سرما گرما ترك نمي خوره. سالها پيش زماني كه داشبرد سازي رونقي داشت و بيشتر براي پيكان تعمير ميكردن، اين بهترين و ارزانترين روش بود و خوب هم جواب ميداد( البته اگر طرف وارد باشه)
    در مورد اين نمونه داشبرد كه عكس گذاشتيد، من فكر نميكنم جور در بياد چون توي نوا كلا دريچه هوا روي داشبرد دوتا داره( روبروي شاگرد) فقط مدل سي 1 دريچه نداشت .

10. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این کامارو چند وقت پیش اگهی شده 9.8 میلیون و الان اگهی شده 15 میلیون همونیه که چند وقت پیش صحبتش شد.البته ظاهرا در کل خوب بوده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگهیش به تازگی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MJ1970; 05-02-2013 at 09:28.

12. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوب بالاخره این مشکل بخاری ماشین شما هم حل شد.بسلامتی.ماشین من هم مشکلی در مورد بخاری نداره.فقط یه سوال که البته شاید برای شما دوستان عزیز ساده و پیش پا افتاده باشه و اونم اینه که برای رسیدن به رادیاتور بخاری و خود فن اصلی چه جاهایی رو باید باز کنیم و اصلا چطوری باید به اونا برسیم؟اگر عکسی چیزی هم دارید ممنون میشم بذارید.

14. 2 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عجب!! اين كامارو كه همون فاجعه اعظمي بود!!با اون چراغهاي عقبش!
    من از نزديك ديدمش و تميز نيست، جداي از وضعيت چراغهاي عقب، اصلا اين قيمت ارزش نداره.
    طرف بشدت جو گير شده، گويا قيمت پرايد بدجوري روش تاثير گذاشته!!ظاهرا ماشين اول دست( رضا) بوده و بعد ( عباس) اون رو خريده!!!
    با 15 ميليون كامارو و پونتياك مرتب ميشه خريد، نه اين....
    براي باز كردن فن كولر و بخاري بايد كل پالاني سمت راست رو باز كنين تا بتوني راحت به فن دسترسي داشته باشي، البته اگر وارد باشي فقط باز كردن چندتا از پيچهاي اون هم كافيه.
    مهره وسط پروانه اون رو باز كنين و به بوشهاي دور اون روغن بزنيد، اگر وارد باشي ميتوني پرس اون رو باز كني و مستقيما به بوشها گريس بزني.

براي باز كردن رادياتور بخاري بايد اول يونيت بخاري كه داخل اتاق قرار داره باز بشه.
    اگر وارد نيستين، بايد قوطي داشبرد( جعبه اي كه مال داشبرد ماشين و از جنس مقوا ساخته شده) و كنسول وسط و البته نشانگر حرارت و پخش صوت( اگر در جايي به غير از محل راديو ماشين سوار باشه، باز كني+ كاور و وكيوم دريچه شاگرد،و جنتهاي آب كه به رادياتور وصل شده و بايد از داخل گلگير باز بشه.
    البته اگر مهارت داشته باشي با كمي حوصله و دقت ميشه بدون باز كردن اونها يونيت رو در آورد.
    اين يونيت با چندتا پيچ و مهره به بدنه وصل شده كه باز كردنشون كمي وقت ميبره.
    دوتا از اونها بيرون( شايد هم سه تا) و احتمالا دو يا سه تا هم داخل قرار داره، چون توي ماشينهاي ما احتمال اينكه پيچي رو قبلا باز كرده باشن و نبسته باشن هست، پس اول تمام پيچهاي داخل رو باز كنين و بعد سراغ پيچهاي بيرون بريد.
    دوتا از مهرهاي بيرون سمت راست يونيت كولر قرار دارن و با يونيت بخاري مشتركه.
    موقعي كه همه باز شدن بايد آرام با دست اون رو به بيرون بكشيد و البته خيلي دقت كنين كه لوله ها كشيده نشه، به جاي فشار نياد و ضربه و صدمه نخوره، بخصوص زماني كه لوله هاي رادياتور بخاري داره از محل يونيت كولر خارج ميشه.
    بيرون كه اومد، پيچهاي نگهدارنده درب محفظه راديات بخاري رو باز كنين و بعد 4تا پيچ نگهدارند پايه اونه رو باز كنين(راديات با تسمه به درب محفظه متصل شده) اهرم تنظيم دريچه هواي كولر و بخاري هم كه با سيم وصل شده رو بايد باز كنين، البته اگر وارد باشيد با كمي ور رفتن با اون بازم ميشه راديات رو بيرون آورد.
    خلاصه كار خيلي پر زحمت، پر دردسر و حساسي به حساب مياد و بايد خيلي وقت بگذاري و با دقت و تحمل بالا روش كار كني.

16. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    باز هم مثل همیشه کامل بود.خیلی ممنون از راهنمایی کامل شما.فقط یه سوال داشتم که البته فکر کنم که منظور من هم همونی که شما میگید باشه ولی چون من اسمش رو بلد نیستم.احتمالا نمیتونم منظورم رو کامل برسونم اونم در مورد پالانیهاست که گفنید باید باز بشه.منظور شما از پالانیها کجاست؟
    اینجا:

البته من سمت چپ رو چون بیشتر تو عکس معلوم بود مشخص کردم.
    ممنون میشم از کمکتون

18. این کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    باز هم مثل همیشه کامل بود.خیلی ممنون از راهنمایی کامل شما.فقط یه سوال داشتم که البته فکر کنم که منظور من هم همونی که شما میگید باشه ولی چون من اسمش رو بلد نیستم.احتمالا نمیتونم منظورم رو کامل برسونم اونم در مورد پالانیهاست که گفنید باید باز بشه.منظور شما از پالانیها کجاست؟
    اینجا:

البته من سمت چپ رو چون بیشتر تو عکس معلوم بود مشخص کردم.
    و اگر همونه چطور اینا رو باید باز کنم.
    ممنون میشم از کمکتون

20. 3 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •