سرعت هركدوم از اين سرويسا چقدره ؟
ساعات رايگان مكس از 2 تا 7 بود؟
سرعت هركدوم از اين سرويسا چقدره ؟
ساعات رايگان مكس از 2 تا 7 بود؟
2 تا 8 و جمعه ها 2 تا 10.
به صورت میانگین ؛
VIP = day300~350 , night250
Discovery = Day & night 200
turbo = Day 170, Night 140
من با ۱۲۸ نامحدود دارم ۳۰ کیلو بایت میگیرم
نه مشکل از خطّم نبود حتی خونهی ما هم اومدن برای حل مشکل, پورتم رو عوض کردن تو مخابرات ولی سرعتم از ۷۰ ۸۰ بالاتر نرفت درحالی که من سرویس قبلیم توربو بود که شب و روز ۱۲۰ ۱۳۰ تا میگرفتم
یه چیزی که منو خیلی ناراحت کرد این بود:
شرکت خودش دید که من مشکل دارم و مشکل از جانب خط , نویز و مخابرات ،..... نیست و از حجمم در حد ۲۰ ۳۰ مگ کم شده بود (اونم واسه تست بود) منم مجبور شدم خطه سرعت پایین که مسلما ارزونتر شد بگیرم پول منو ندادن. گفتم حداقل تاریخ سرویس رو از امروز بزنید گفتن نه گفتم پس حداقل حجم بدید بازم گفتن نههههههههه
با خانم موسوی صحبت کردی؟
اولین باری که برای گرفتن سرویس رفته بودم همین خانم موسوی واحد فروش بود خیلی هم کار منو راه انداخت ولی بار آخری که برای فسخ ( همون قضیه فیبر نوری ) رفته بودم یه مرد تپل و خیلی خشک اونجا نشسته بود و بقیه پول ــه منو هم نداد گفت ایراد از ما نیست ! کم مونده بود پاشه منو بزنه![]()
احتمالا آقای دژفرد بوده. رئیس تشکیلات ماکس نت در آذربایجان غربیالبته تبریزیم هست! خانم موسوی همشهریه کار مشتریا رو بهتر انجام میده
نه یه اقای تبریزی بود.خانم موسوی و یه خانم دیگه بود که فامیلیش یادم نیست (ولی اسمش سارا بود)گفتن که فراتر از مسولیت ماست
من یه اشنایی مختصری بواسطه یکی ازدوستام با خانم موسوی داشتم وقتی از مکس رفت همش ازش بد میگفت و پیشنهاد داده بود که از پارس انلاین سرویس بگیریم
اصلا درگير طرز حرف زدنش شده بودم من
آخرشم هم محله ايم از آب در اومد
Minimum = 142ms, Maximum = 144ms, Average = 143ms
من زیاد بحثو متوجه نشدم ولی الان مشخص شدن چرا این نت سعید کیفیتش اینقد خوبه
![]()
Last edited by x8800; 13-11-2013 at 19:44.
استغفرالله سيد !!! آخه اينترنت مخابرات چه ربطي داره به مكس داره كه كيفيت نت من خوب باشه يا بد ؟؟؟
راستي ناصر، الان ميفهمم منظورت از انداختن كه اونروز گفتي چي بود !!!
سرور آلمان كه تعطيل شده، بقيه سرورها هم پينگشون بالاست فقط مونده هلند كه اونم ازمون بگيري خيالت راحت ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)