تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 608 از 2550 اولاول ... 10850855859860460560660760860961061161261865870811081608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز میشه واضح تر بگی شما کدوم کلاسیک را برداشتین میشه اسم دقیقشو بگی منم اونو بردارم
    آخه چند مدل کلاسیک داره
    یکی
    Max Class
    128K~512K
    که این خودش هم 512 کلاس داره با محدودیت حجمی متفاوت اینو برداشتین یا کدوم
    ویکی هم
    Max Turbo
    512K~1024K
    میشه منو راهنمایی کنین تشکر
    من امروز حجمم تموم شد 128 رو برداشتم . قبلا 512 کلاس بود . آقا شما رو یا از خود ماکس محدود کردن یا مرکزتون شلوغه و چون اونجا تازه تاسیس هست فکر نکنم به مرکز ربطی داشته باشه . به خاطر همین هر سرویسی رو بردارین فرقی براتون نداره . داداش تو یه بار حضوری برو .

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چطور هست که سرعت شما 140 پایین نمیاد ولی سرعت اکثر بچه ها بین 90تا100 مثل خود من
    تنظیمات مودم رو دیدم
    Line Rate - Upstream (Kbps):383Line Rate - Downstream (Kbps):1024ولی شما میگین رفته رو 2mb

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چطور هست که سرعت شما 140 پایین نمیاد ولی سرعت اکثر بچه ها بین 90تا100 مثل خود من
    تنظیمات مودم رو دیدم
    Line Rate - Upstream (Kbps):383Line Rate - Downstream (Kbps):1024ولی شما میگین رفته رو 2mb
    ما که برای شهرستان هستیم بیشتر از 60 نمیره. قبلا 110-120 بود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران

همشهري نوشت:

در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاری‌های کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.

براساس این خبر، شرکت‌های مخابرات استانی هزینه سرویس‌دهی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ‌ای‌دی‌اس‌ال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکت‌هایی را که قادر به پرداخت هزینه‌های جدید نشده‌اند، قطع کرده‌اند!

بدین ترتیب برای این شرکت‌ها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمی‌ماند.

این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویس‌ها از سوی شرکت‌های مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکت‌های بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکت‌های مخابرات قرار گیرد.

هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابل‌قبول است.

این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما به‌نظر می‌رسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینه‌ها از سوی مخابرات، به‌زودی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفه‌های جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینه‌ای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.

در همین راستا، محمدحسن شانه‌ساز‌زاده، مدیر یکی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویس‌هایی که از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت داده می‌شود، خبر داده و گفته: با خصوصی‌شدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت به‌صورت غیرقانونی قیمت تمام‌شده سرویس‌ها را برای رقبا افزایش می‌دهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.

وی با بیان اینکه درصورت‌حساب‌های شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبه‌رو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمام‌شده صورت‌حساب‌های ارائه شده از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفه‌ها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.

وی با تأکید بر توقف سرویس‌دهی به برخی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت به‌دلیل عدم‌پرداخت این صورت‌حساب‌ها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کرده‌ایم و این سازمان نیز به‌عنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکت‌های مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمام‌شده این سرویس را ندارند. اما این شرکت‌ها با بی‌توجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور می‌کنند که صورت‌حساب‌های جدید را پرداخت کنیم.

شانه‌ساز‌زاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکت‌های مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکت‌ها حتی اعلام نمی‌کنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر می‌کنند که شامل هزینه‌های چند برابری است.

وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از طرف همه شرکت‌های مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استان‌ها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویس‌های ما را متوقف نمی‌کنند اما برخی استان‌ها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدم‌پرداخت این مبالغ، سرویس‌دهی را قطع می‌کنند.

مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفه‌ها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمی‌دهد، هر یک از شرکت‌های مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمام‌شده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدم‌تأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیان‌های ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمام‌شده سرویس‌ها نیز اضافه شده است.

منبع

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تنظیمات مودم رو دیدم
    Downstream (Kbps):2048 - Upstream (Kbps):511

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

ما که برای شهرستان هستیم بیشتر از 60 نمیره. قبلا 110-120 بود!
    تا دیروز که کلاسیک بود سرویسم از 140 پایین تر نمیومد . الان که 128 رو تمدید کردم سرعتم شده 100 . چند روزی بد حال کردیم .

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سرعت دانلود من تا 40 پایین میاد دیگه نمیشه انلاین فیلم دید....

Last edited by night-sky; 28-03-2011 at 15:07.

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اطلاعیه سایت همارا :

آغاز واگذاری ADSL مخابرات استان بدینوسیله به اطلاع عموم شهروندان میرساند که از تاریخ ۹۰/۱/۲۰ و با شروع بهره برداری از شبکه جدید استانی شرکت مخابرات آذربایجانشرقی، هماراسیستم بعنوان بهره بردار شبکه ADSL مخابرات استان اقدام به واگذاری سرویسهای اینترنت پرسرعت در تمامی شهرهای استان خواهد نمود.
    برای اطلاع از شرایط، قیمت ها و نحوه واگذاری این سرویس ها منتظر اطلاعیه های بعدی سایت باشید. شماره مرکز تماس تلفن استانی شبکه فوق ۹۷۱۰۹۷۱ می باشد.

کسی خبر داره جریان از چه قراره ؟ از قیمت ها و شرایطش سر نخی، طنابی چیزی دارین ؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

دیوانه شدَََََََََََََََََََم
    این چه وضعشه؟
    پارس آنلاین دارم 256 - 20 گیگ 1 ماهه
    علاوه بر این که سرعت دانلودم 20-25 شده پینگم بین 2000 تا 18000 تغییر میکنه
    از همشون هم مدرک دارم دیگه کم کم باید یه فکری بکنیم (اما چه فکری ...؟)
    لطفا کسایی که سرعت دانلودشون از 60 تا بالاتر میره با (IDM) بیان اینجا بگن از کدوم شرکت گرفتن و منطقشون کجاست
    PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    خود سایت تبیان که دیگه .... 43 ثانیه طول کشید بیاد بالا دیگه خودتون برید حساب کنید
    ماهانه 50 تومن پول میدیم همش هم به هدر میره واقعا که دیگه شورشو در آوردن
    کد:

کد:

من با این سرعت چطوری 18 گیگ رو تو 10 روز تموم کنم؟
    تازه توی اون صفحه ی شارژ مجدد که میاد اجازه ندارم به جای 20 گیگ یه سرویس 10 گیگ بخرم باید دوباره اینهمه پول بدم بکنن تو ...شون کور خوندن

کسی ISP خوب سراغ داره؟ حد اقل یکم مرد باشه Ispایش مثل مرد بگه سرعت دانلودتون 0 قراره باشه من قبول میکنم همچین ISP سراغ دارین که پینگش خوب باشه؟ به غیر از پارس و صبا (صبا قبلا بودم کلاه برداره ولی به پارس نمیرسه)

این پینگ ها پینگ های خوشخیالانه ی تئوریک هستن که حتی speed test , ping test رو گیج میکنن
    این است پینگ عملی

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پارس آنلاین چون 1 تا 13 فروردین دانلودش رایگانه برای همین سرعت پایین اومده من قبل عید با پارس روزانه سرعتم 140 بود الان بین 30 تا 140 متغیره! با همارا هم سرویس کلاسیک روزانه 90-120 شبانه هم 40-50 !

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

کی میگه برای همه اومده پایین؟ یه سر به تاپیک پارس آنلاین بزن یکی 60 گیگ دانلود داشته یکی 88 گیگ اونوقت ماهم مثل کشک 6 روز شبانه روز گذاشتیم بدون وقفه دانلود کنه پدرش در اومد 2 گیگ دانلود کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •