قیمت 250 با باند 718
نو 7150 هم اینجا قیمت گرفتم 280 تا 295 بود که تهران 100درصد 30-40 تومن پاییتره.
یعنی شکل ظاهری کافیه برای تشخیص اصلی و فرعی بودن؟؟
همه چیزش کامل باشه منظورتون چیه ؟غیر از ریموت چیزه دیگه ای داره مگه؟؟
قیمت 250 با باند 718
نو 7150 هم اینجا قیمت گرفتم 280 تا 295 بود که تهران 100درصد 30-40 تومن پاییتره.
یعنی شکل ظاهری کافیه برای تشخیص اصلی و فرعی بودن؟؟
همه چیزش کامل باشه منظورتون چیه ؟غیر از ریموت چیزه دیگه ای داره مگه؟؟
سلام من تصمیم گرفتم باندای 718 رو وصل کنم به سیم کشی فابریک باندای جلورم که به سیم کشی فابریک وصله تیوترم که جلو سر جاشه حالا میمونه یه 8401 که میخوام بهش یه سابه JBL CS1204B وصل کنم به نظر شما این کار خوبه؟آخه 718 رو بده 2 سال آمپ انداختم روش دیگه زیاد فرقی نکرد یعنی بازده دیگه نداره واسه همین ساب جی بی الو میخوام اختصاص بدم به 8401 یعنی 1 امپ 1 ساب بقیشم فابریکی در ضمن میخوام بدونم این ساب متفرقه داره یا نه و بازم سیم کشی میخواد؟یا میشه از سیم کشی قبلی استفاده کرد؟
زیاد هم قیمت پایین نمیگه ها!
تا جایی که میدونم اصلا 7150 تقلبی نداره
ولی بله شکل ظاهری کافیه
مدل های تقلبی که من دیدم با اسم مشابه کلا 180 درجه شکلشون فرق میکنه(7150 ندیدم تا الان)
یه کنترل خیلی بزرگ دارن و ....
ریموت - کارتون - همخوانی سریال - گارانتی - خیلی تمیز بودن
من 25 درصد کم کردم + اینکه اگه می خواستم خودم نصب کنم کابل کشی و هزینه برش و ... هم داشت به نظرم خوبه.
همخوانی سریال چیه؟ منظورت اینه که سریال ضبط و با کارتون چکنم یا چیزه دیگه ؟
گارانتی هم باید کارت مخصوص داشته باشه؟
سریال بله
گارانتی هم برچسبه زده شده روی کارتون
مگه الان قراره کی نصب کنه؟
طاقچه میده بهت؟
مگه آمپ داری خودت؟
نه اینا همه رو ماشینیه که میخوام بخرم
آمپش teac هست که گفتم باز کنه ...
با این سیستم آمپ دو کانال خوب چی میتونم بندازم؟
سلام
من دقیق متوجه نشدم الان به امپتون چی وصل هست
در هر حال اگه از صدای 718 که مستقیم به پخش وصله راضی هستین میتونین دو کاناله امپتون به صورت بریج اختصاص بدین به ساب هرچند که تو ولوم بالا صدا به شدت خراب میشه و امپتونم برای سابووفر ضعیفه ولی خوب از هیچی بیتره..
بهترین کار خرید یه امپ مونو
موفق باشی
Last edited by Amir..H; 01-11-2011 at 02:03.
خوب این امپ تو تنظیماتش 2 تا کلید داره اونارو بدم پایین میشه مونو این آمپ قبلا به 718 وصل بوده حالا اگه 718 رو به سیم کشی فاب وصل کنم برای وصل کردن ساب سیم کشی مجدد میخواد؟
سوالتو کامل نمیپرسی دوست عزیز نمیدونم منظورت کدوم قسمت از سیم کشیه
کابل اصلی که از باطری اومده یا سیمی از امپ رفته برا باندا اگه منظورت دومیه که برای ساب میتونی از سیم افشان 6 (من از 6 برای r15 استفاده کردم) یا کمتر استفاده کنی
در ضمن میتونی دو کانلو بدی به 718 و دو کانالم بدی به ساب که باند مستقیم به پخش وصل نباشه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)