تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 608 از 2403 اولاول ... 10850855859860460560660760860961061161261865870811081608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    دوستان من از شاتل امروز سرویس 128 محدود گرفتم ... بعدش گفتن تا 1 هفته دیگه میایم وصلش میکنیم ... میخاستم بدونم چجوریاست ؟ ایا 1 هفته زیاده و باید 2.3 روزه بیان ؟ و اینکه خودم نمیتونم بنصبم ؟ در صورتی که هزینه ی نصبو اینجور چیزارو دادم .. لطفا توضیح بدید من تو این زمینه اماتورم ...
    والا به نظر من زیاده...واسه من از جمع آوری از سرویسه اندیشه تا وصل شدنه سرویسه شاتل فقط 3 روز طول کشید...البته اونا فک کنم فقط به خاطر اومدن به منزلتون یکم دارن زیاد میکنن زمان رو

2. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

پولش رو که دیگه دادی پس اینکه میتونی خودت نصب کنی یا نه دیگه فایده نداره.
    ولی وقتی طرف اومد تا مودمت رو نصب کنه قشنگ دقت کن ببین چیکار میکنه و حتی به نظر من یاداشت بردار خاستی فیلم هم بگیر تا دفعه ی بعد اگر به مشکل برخوردی بتونی خودت کارتو راه بندازی
    نه بابا اینگلیسی بلد باشی
    دفترچه مودم رو بخونی همه چیزو قشنگ توضیح داده

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

چند تا دفترچه تو جعبشه ... که رو یکیش نوشته اموزش راه اندازی سریع ... داخلش یه جورایی فارسی هم نوشته ...!!! دوستی که فرمودند ...بستگی به این داره که مخابرات کارتو زود انجام بده یا نه ؟ زیاد ربطی به شرکت نداره... میخاستم بدونم که مخابرات چیکار بایستی بکنه ؟ و کار شرکت چیه این وسط ؟(فقط واسه کسب اطلاعات میخام بدونم) اخه اصلا نمیدونم چی به چیه ...

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

چند تا دفترچه تو جعبشه ... که رو یکیش نوشته اموزش راه اندازی سریع ... داخلش یه جورایی فارسی هم نوشته ...!!! دوستی که فرمودند ...بستگی به این داره که مخابرات کارتو زود انجام بده یا نه ؟ زیاد ربطی به شرکت نداره... میخاستم بدونم که مخابرات چیکار بایستی بکنه ؟ و کار شرکت چیه این وسط ؟(فقط واسه کسب اطلاعات میخام بدونم) اخه اصلا نمیدونم چی به چیه ...
    دقیقن کار مخابرات رو نمیدونم ولی اون طور که اندیشه به من گفت مخابرات باید یک پورت ازاد برای خظ من داشته باشه تا اندیشه بتونه به من سرویس بده برای همین برای من گرفتن adsl بیست و یک روز طول کشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دقیقن کار مخابرات رو نمیدونم ولی اون طور که اندیشه به من گفت مخابرات باید یک پورت ازاد برای خظ من داشته باشه تا اندیشه بتونه به من سرویس بده برای همین برای من گرفتن adsl بیست و یک روز طول کشید

عزیز اینجوری نیست
    قسمتی از تجهیزات adsl تو اتاق mdf مخابرات نصبه. این اتاق جایی هست که سیم تمام مشترکین یک مرکز جمع میشه و میره سمت سوییچ. اونجا کسی روراه نمیدن و فقط خود کارمندای mdf میتونن تردد کنن. چرا؟ چون اگه رو سیم یکی که اونجاست گوشی بزاری هم میتونی حرفای مردمو گوش کنی هم میتونی به حساب طرف تلفن بزنی !

وقتی یک پورت میخواد وصل شه باید سیمی که از سمت تجهیزات مخابرات میاد و سیمی که از سمت تجهیزات ADSL میاد باید بره تو یک وسیله ای که با هم ترکیب شه تا هم دیتا و هم تلفن رو با هم داشته باشی بعد این سیم بره به سمت مشترک . اینکارو فقط خود مخابرات باید انجام بده.
    مثلا اندیشه به مرکز اسناد نامه میده که مشترک شماره x رو وصل کن به پورت مثلا 534 تجهیزات ما یه مدت زمانی طول میکشه تا فرم از شرکت بره مرکز اسناد و از اونجا بره به مرکز ابونه و اونا کارو انجام بدن و فرم دوباره برگرده مرکز اسناد و اونا هم برگردونن شرکت. این میشه همون زمانی که به شما اعلام شده و معمولا بین 3 روز تا 5 روز کاریه.
    اینکه اندیشه گفت 3 هفته و اون یکی گفت 1ساعته دیگه حرفای تبلیغاتیه و هیچ ربطی به این پروسه نداره. اگه در حین کار معلوم بشه تلفنت pcm هست یا اینکه فرمت بره مخابرات و معلوم بشه قبلا از یک شرکت دیگه گرفتی و هنوز جمع اوری نکرده باشی یا اینکه فرم جمع اوری قبلی نرفته باشه زمان انتظار بیشتر میشه. یک حالت دیگه هم هست. اون اینه که شرکت پورت نداشته باشه و شما رو بزاره تو انتظار. حالا من نمیدونم برای این دوستمون کدوم حالت اتفاق افتاده که میفرمایند مال من 21 روز طول کشید.
    Last edited by mailer; 31-08-2010 at 09:21.

7. 2 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوستان منم از اندیشه سرویس 512 حجمی دارم تو روز سرعتم 120 هست تو شب 80 هست اینم mtu و تست سرعتم در روز تو شب رو هم سری بعد میزارم :

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

سلام به دوستان منم از اندیشه سرویس 512 حجمی دارم تو روز سرعتم 120 هست تو شب 80 هست اینم mtu و تست سرعتم در روز تو شب رو هم سری بعد میزارم :
    خوش به حالت، کدوم مرکزی؟
    من مرکز 5 هستم 512 10گیگ دارم روزا سرعت رو 120 شبا بین 0 تا 10 نوسان میکنه!!!
    آخه این چه وضعشه، با این وضع هیچی نمیتونم دانلود کنم!
    نامردا من که سرویس 512 دارم باید حداقل تو روز و شب بهم سرعت 64 رو بدن! پس دیگه چرا 512 گرفتم!

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

عزیز اینجوری نیست
    قسمتی از تجهیزات adsl تو اتاق mdf مخابرات نصبه. این اتاق جایی هست که سیم تمام مشترکین یک مرکز جمع میشه و میره سمت سوییچ. اونجا کسی روراه نمیدن و فقط خود کارمندای mdf میتونن تردد کنن. چرا؟ چون اگه رو سیم یکی که اونجاست گوشی بزاری هم میتونی حرفای مردمو گوش کنی هم میتونی به حساب طرف تلفن بزنی !

وقتی یک پورت میخواد وصل شه باید سیمی که از سمت تجهیزات مخابرات میاد و سیمی که از سمت تجهیزات ADSL میاد باید بره تو یک وسیله ای که با هم ترکیب شه تا هم دیتا و هم تلفن رو با هم داشته باشی بعد این سیم بره به سمت مشترک . اینکارو فقط خود مخابرات باید انجام بده.
    مثلا اندیشه به مرکز اسناد نامه میده که مشترک شماره x رو وصل کن به پورت مثلا 534 تجهیزات ما مدت زمانی طول میکشه تا فرم از شرکت بره مرکز اسناد و از اونجا بره به مرکز ابونه و اونا کارو انجام بدن و فرم دوباره برگرده مرکز اسناد و اونا هم برگردونن شرکت. این میشه همون زمانی که به شما اعلام شده و معمولا بین 3 روز تا 5 روز کاریه.
    اینکه اندیشه گفت 3 هفته و اون یکی گفت 1ساعته دیگه حرفای تبلیغاتیه و هیچ ربطی به این پروسه نداره. اگه در حین کار معلوم بشه تلفنت pcm هست یا اینکه فرمت بره مخابرات و معلوم بشه قبلا از یک شرکت دیگه گرفتی و هنوز جمع اوری نکرده باشی یا اینکه فرم جمع اوری قبلی نرفته باشه زمان انتظار بیشتر میشه. یک حالت دیگه هم هست. اون اینه که شرکت پورت نداشته باشه و شما رو بزاره تو انتظار. حالا من نمیدونم برای این دوستمون کدوم حالت اتفاق افتاده که میفرمایند مال من 21 روز طول کشید.
    اندیشه میگفت که مخابرات برای من پورت ازاد نداره. برای همین 21 روز طول کشید.
    ما نفهمیدیدم که شما کارمند اندیشه ای یا نه. خب چه اشکالی داره اندیشه توی این انجمن یه بخش پشتیبانی داشته باشه. من که 12 شب زنگ میزنم اندیشه کسی برنمیداره. حالا خوبه پشتیبانی 24 ساعته داره. خب از این به بعد کاری داشتیم با شما تماس میگیریم.
    Last edited by reza3600; 31-08-2010 at 10:52.

11. این کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا دمت گرم فقط شبا واسه شما سرعت دانلود چقدره؟
    شما هم قبلش 128 نامحدود داشتی؟ سرعتت افتاده بود پایین؟
    درود
    من 128 نداشتم.فقط یک بار 256 داشتم که سرعت خوبی نداشت.
    شب و روز فرقی نمیکنه.بستگی به لینک دانلود داره.من چون رپید دارم واسم فرقی نمیکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اندیشه میگفت که مخابرات برای من پورت ازاد نداره. برای همین 21 روز طول کشید.
    ما نفهمیدیدم که شما کارمند اندیشه ای یا نه. خب چه اشکالی داره اندیشه توی این انجمن یه بخش پشتیبانی داشته باشه. من که 12 شب زنگ میزنم اندیشه کسی برنمیداره. حالا خوبه پشتیبانی 24 ساعته داره. خب از این به بعد کاری داشتیم با شما تماس میگیریم.
    اره میتونی تماس بگیری فروم برای همین کاراست
    در مورد اینکه من کارمند هستم یا نه باید بگم اره اگه 1 ماه دیگه اینجا باشم جواب مردم رو بدم بعد اینا رو پرینت کنم ببرم اونجا اون دوستمم هم سفارشمو بکنه دیگه اگه خدا بخواد منم کارمند میشم. خیلی نامردن اگه استخدامم نکنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •