تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 608 از 2014 اولاول ... 10850855859860460560660760860961061161261865870811081608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جدايى ام از پرسپوليس حتمى است اما...

علوى: مقابل پگاه به ميدان نروم زودتر از پرسپوليس جدا خواهم شد

با اينكه پرسپوليس ۵ بازى خود را پشت سر گذاشته اما «محمد علوى» تنها بازيكنى است كه براى سرخپوشان هنوز به ميدان نرفته است. علوى كه با آرزوى رسيدن به پيراهن تيم ملى به پرسپوليس آمده بود حالا بشدت از انتخاب خود پشيمان است و مى خواهد هرچه زودتر پرسپوليس را ترك كند. اگر در جدايى علوى كوچكترين شك وشبهه اى داريد مصاحبه را تا پايان بخوانيد تا مطمئن شويد!
    • منتظر بوديم لااقل مقابل پيام مشهد به ميدان بروى.
    - خودم هم همين طور اما بدشانسى آوردم.
    • چرا بدشانسى؟
    - قرار بود در مشهد ۳۰ دقيقه بازى كنم اما تب ولرز شديد ساعاتى قبل از بازى حالم را متغير كرد و به همين دليل پزشك تيم اجازه نداد به ميدان بروم.
    • آيا اين تغيير حالت به روزه گرفتن شما هم ربط پيدا مى كند؟
    - من براى روشن شدن مسأله روزه گرفتن فقط يك حرف مى زنم اگر مطمئن بودم كه در تركيب اصلى قرار خواهم گرفت هيچ وقت روزه نمى گرفتم. به هر حال من مسلمانم ونمى توانم وظيفه دينى ام را فراموش كنم اما اگر برايم مسجل مى شد كه حتماً به عنوان يار اصلى به زمين مى روم به جاى گرفتن روزه ، كفاره مى دادم. به هر حال من يك بازيكن حرفه اى هستم و بهتر از بقيه مى دانم چقدر سخت است در روزى كه بازى به اين سنگينى داريم نبايد آن هم در شرايط سفر روزه گرفت اما اگر مطمئن بودم كه بازيكن فيكس پرسپوليس مى شدم هرگز روزه نمى گرفتم و دچار مشكل تب و لرز نمى شدم.
    • از كجا مى دانستى كه فيكس نيستى؟
    - خب درپرسپوليس همه چيز از يك هفته قبل مشخص است. من تا ۲ روز قبل از بازى فكر مى كردم فيكس هستم اما اين اتفاق نيفتاد.
    • دليلش واقعاً چيست؟
    - والله من هم مثل شما نمى دانم. من نمى توانم درخصوص دوستان و همبازيانم صحبت كنم اما همه بازيكنان نيمكت نشين بايد منتظر فرصتى باشند تا يكى از بازيكنان تركيب اصلى آماده نشان ندهد و جانشين وى در زمين بازى شود اما انگار قرار نيست چنين روزى در انتظار من باشد.
    • شايد آماده نيستى؟
    - طبيعى است اگر ناآماده باشم. البته اصلاً ربطى به آمادگى جسمى ندارد. شما ببينيد اگر كريم باقرى اينقدر سرحال و قبراق بازى مى كند و گل مى زند به دليل آمادگى روحى اش است. بازيكنى كه از لحاظ روحى در سطح خوبى باشد حتماً از لحاظ بدنى نيز آماده مى شود. من سال گذشته در پاس بازى مى كردم و در همدان موفق شديم بهترين خط دفاع ليگ برتر را داشته باشيم اما اين عملكرد خوب به دليل اين بود كه من در جلوى مدافعان بازى مى كردم و نفر اولى بودم كه در جنگ هاى ميانه ميدان شركت مى كرد. نه تكل بى جا مى زدم و نه بى دليل به لب خط مى رفتم. اجازه هم نمى دادم كسى از من به سادگى رد شود كه اگر هم چنين مى شد مدافعان پشت سرم پوشش مى دادند اما متأسفانه در پرسپوليس اتفاق ديگرى برايم رخ داد، من از خرمشهر آمدم و به تيم ملى رسيدم، ۴ سال هم در تيم ملى بودم و اتفاقاً عملكردم توانست كارشناسان و منتقدان را راضى كند.
    • آيا بهتر نبود به جاى پرسپوليس در پاس مى ماندى يا به تيم ديگرى مى رفتى؟
    - چيز ديگرى فكر مى كردم كه به پرسپوليس آمدم. پيش خودم گفتم هم به دفاع پرسپوليس كمك مى كنم و هم مجدداً به تيم ملى مى رسم.
    اگر ماندن برايت مشكل است چرا پرسپوليس را ترك نمى كنى؟
    - بله. مطمئن باشيد چنين كارى را انجام خواهم داد! وضعيت من مثل روزنامه نگارى است كه به او بگويند فقط خبر بگير اما چيزى ننويس. من الان مدتهاست فقط تمرين مى كنم و از اين وضعيت خسته شده ام. فصل گذشته خط دفاع پرسپوليس مشكل داشت و من با ديدن نقاط ضعف اين خط به تهران آمدم. به هر حال من تصميم خودم را گرفتم و درك مى كنم كه همين حالا هم نيمكت نشينم چه برسد به زمانى كه محسن خليلى، حسين بادامكى، ديكارمو، ابراهيم توره و على كريمى نيز به تركيب اضافه شوند. اتفاقاً OK مديرعامل را هم گرفتم و فقط مانده رضايت افشين قطبى. اگر نيمكت نشينى ام ادامه يابد شرايط روحى و جسمى ام تضعيف مى شود و ديگر نمى توانم در تيم ديگرى بازى كنم. تا به حال هم زيادى منتظر ماندم.
    • پس جدايى ات حتمى است؟
    - ان شاءالله مى روم. فقط منتظرم تا اگر در بازى با پگاه گيلان هم فيكس نشوم پرسپوليس را زودتر از آنچه فكر مى كردم ترك كنم. در ضمن من بازيكنى هستم كه به دليل تجربه ام وقتى روى نيمكت مى نشينم نيز حاشيه به دنبالم مى آيد. پس در حال حاضر من براى پرسپوليس به غير از حاشيه چيز ديگرى ندارم. با اين حال بهتر نيست از پرسپوليس هرچه زودتر جدا شوم؟!
    • در مورد زمان دقيق جدايى ات چه بنويسيم؟
    - هنوز تصميم صد درصد نگرفتم كه در فلان تاريخ از تيم بروم. من فعلاً بازيكن پرسپوليسم وبه تيمم تعصب دارم اما چند پيشنهاد خوب نيز هست كه در حال بررسى آن هستم و انشاءالله در آينده اى نزديك در موردش صحبت مى كنم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : سپهر حيدري مدافع تيم فوتبال پرسپولیس تهران ، در گفتگویی افزود: در ديدار با پيام از ناحيه قوزک پا، دچار مصدوميت شدم و پس از بازگشت تيم به تهران آزمايش MRI انجام دادم و هر چند پزشک تيم ما اعتقاد دارد که شايد ديدار مقابل پگاه را از دست بدهم اما خودم اميدوار هستم که هرچه سريعتر آمادگي ام را دوباره بدست بياورم و در ديدار مقابل پگاه در زمين حاضر شوم.
    وي افزود: البته در صورت آماده نبودن من هم بازيکنان ديگري در تيم پرسپولیس هستند که به راحتي مي توانند جاي من را پر کنند و کادر فني تيم در اين زمينه دست بازي دارد و مي تواند به راحتي جانشين مناسبي براي من انتخاب کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خليلي: براي گلزني لحظه شماري مي‌كنم

خبرگزاری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيم پرسپوليس با جذب بازيكنانيارزشمند روان و زيبا بازي مي‌كند اما براي حضور در زمين و گلزني لحظهشماري مي‌كنم.
    محسن خليلي افزود: تيم پرسپوليس
    بازيكناني كليدي و ارزشمند دارد اما موقعيتهاي فراواني از دست ميرود و مننيز براي به ثمر رساندن اين موقعيتها لحظه شماري ميكنم.
    وي در خصوص حواشي به وجود آمده براي پرسپوليس پيش از بازي با
    پيام اظهارداشت: تيم پرسپوليس، تيمي نيست كه براي نخستين سال با اينحاشيه ها دست و پنجه نرم ميكند. وي تصريح كرد: هميشه براي تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال چنينشرايطي موجود بوده و مديران اين باشگاهها نيز بهتر از هر كسي با اين موضوعآشنا هستند و براي رفع اين حواشي حتما اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
    خليلي ادامه داد: تيم پرسپوليس امسال خيلي خوب بسته شده و
    بازيكنان خوبي به تيم اضافه شدند و طبيعي است كه براي هماهنگي هر چه بيشتربازيكنان قبلي با بازيكنان جديد، زمان لازم است.
    وي تاكيد كرد
    : مطمئنا در بازيهاي آينده، تيم هماهنگ تري را مي بينيم و حتما در صدر جدول خواهيم ايستاد.
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص انتظار هواداران از تيم پرسپوليس گفت
    : هواداران صميمي تيم پرسپوليس هميشه و در همه حال، بازيكنان، كادر فني و تيم پرسپوليس را مورد لطف خود قرار دادهاند.
    وي از هواداران خواست تيم پرسپوليس را براي رسيدن به سومين جام در
    ليگ برتر، قهرماني در آسيا و جام حذفي، همچون گذشته هيچ گاه تنها نگذارند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداحافظي قريب الوقوع ماركو از پرسپوليس/ دستيار برزيلي به كشورش برگشت

خبرگزاری پرسپولیس : دستيار برزيلي افشين قطبي به دليل مشكلات مالي و عدم پايبندي باشگاه پرسپوليس به تعهداتشان به برزيل بازگشت.
    ماركو كوسا دستيار برزيلي افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به حالت قهر ايران را ترك كرد و به كشورش برگشت. در شرايطي كه مسئولان پرسپوليس كاملا اين قضيه را تكذيب مي‌كنند، اما افراد نزديك به اين مربي برزيلي اعلام كرده اند كه وي فقط به دليل عملي نشدن وعده مسئولان باشگاه پرسپوليس در خصوص اختيار كردن يك منزل مسكوني و پرداخت قسمتي از مطالباتش،‌به حالت اعتراض و قهر ايران را ترك كرده است.

ماركو تا پايان هفته قبل به مسوولان پرسپوليس وقت داده بود كه به تعهداتشان عمل كنند، اما عدم عملي شدن اين مسايل باعث شد كه ماركو به كشورش برگردد. ماركو در هنگام خروج از ايران به مسوولان پرسپوليس اعلام كرد،‌ فقط زماني به ايران برمي‌گردد كه همه حق و حقوقش به حساب او واريز شود و يك منزل مسكوني براي خودش اختيار كرده باشند.
    گفتني است در شرايطي كه پرسپوليس با وجود حسين هدايتي به عنوان رييس هيات مديره و تمام خرج هايي كه وي براي آرامش پرسپوليس انجام داده،‌ مشكل مالي چنداني ندارد و اين موضوع كه چرا چنين مشكلي براي ماركو پيش آمده،‌ جاي تعجب دارد.
    همچنين مسئولان پرسپوليس براي اينكه افشين قطبي در اين خصوص اعتراضي انجام ندهد از وي چند روزي وقت خواسته اند تا مشكل ماركو را حل كنند.

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

خداحافظي قريب الوقوع ماركو از پرسپوليس/ دستيار برزيلي به كشورش برگشت
    وای گاومون زایید به جای اینکه 206 بدین به بازیکنا بیاین اینو درست کنین

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای گاومون زایید به جای اینکه 206 بدین به بازیکنا بیاین اینو درست کنین
    همینو بگو
    میخوان صدو خورده ای خرج کنن برای بردن استقلال،بیان به جاش یه خونه برای این بابا رهن بکنن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين عصر استقلال از ساعت 10/17 در زمين شماره 2 آزادي با حضور بازيكنان ذخيره اين تيم برگزار شد.
    در اين تمرين كه 25 بازيكن حضور داشتند،‌ حضور نويد حجت قرانلو مدير برنامه‌هاي شيث رضايي جالب توجه بود. وي دقايقي با امير قلعه نويي به صحبت پرداخت.
    در اين تمرين بازيكن كامروني كه به نظر مي‌رسد كادر فني آبي‌پوشان نظري روي اين بازيكن ندارند؛ نيز حضور داشت.
    صمد مرفاوي و علي نظر جويباري به دليل شركت در جلسه كميته انضباطي غايب بودند.
    تيم استقلال فردا در 2 نوبت تمرينات خود را پيگيري مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كارگزار فيفا در گفت و گو با فارس:
    صدور ITC نصرتي از سوي فدراسيون فوتبال ايران غيرقانوني است
    خبرگزاري فارس: به گفته كارگزار فيفا ITC مدافع ايراني تيم فوتبال النصر امارات به صورت غير قانوني صادر شده است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، محمد نصرتي پيش از اين كه از طريق مدير برنامه هاي خود در ايران كه مدير برنامه لوكا بوناچيج هم است با تيم النصر به توافق برسد با شركت گل براي انتخاب تيم سال آينده خود قراداد امضا كرد و اين شركت مذاكرات اوليه را با تيم اماراتي آغاز كرد؛ ولي در ادامه راه، مدير برنامه اي ديگر امور مذاكره را بر عهده گرفت.
    پس از قراداد نصرتي با اين تيم، شركت گل مدعي شد اين بازيكن بايد طبق قراداد حق و حقوق آنها را پرداخت كند و بابت تاخير در پرداخت اين مطالبات از وي به كميته انضباطي فدراسيون شكايت كرد.
    كاظمي مسئول آژانس شركت گل كه كارگزار فيفا است، در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: قرار بود جلسه كميته انضباطي در اين خصوص روز چهارشنبه هفته گذشته برگزار شود؛ اما با عدم تسكيل اين جلسه، روابط بين الملل فدراسيون فوتبال بدون توجه به اين مسئله با ارسال نامه اي به فيفا اعلام كرد كه مشكل اين بازيكن براي صدور كارت حل شده است. از سوي ديگر فدراسيون يك ماه قبل در نامه اي به امضاي نبي به فيفا اطلاع داد كه محمد نصرتي به دليل بعضي مشكلات كارت بازي ندارد و مسئول مربوطه در فيفا را دچار ترديد كرد.
    وي تاكيد كرد: خود آقايان در فدراسيون به تاريخ 18 اكتبر 2008 نامه اي به فيفا ارسال كردند مبني بر اين كه اين بازيكن مشكل دارد؛ اما بدون اين كه مشكل حل شود و جلسه كميته انضباطي برگزار شود صبح پنج شنبه هفته گذشته ITC اين بازيكن را صادر كردند.
    كاظمي تصريح كرد: كفاشيان از اين قضيه به عنوان رئيس فدراسيون فوتبال خبر نداشت و نبي هم اگر نامه دوم را امضا كرد به استناد صحبت هاي عظيم زاده مسئول كميته روابط بين الملل كه گفت با صحبت با فيفا مشكلي براي صدور اين كارت نيست، اقدام به تاييد نامه دوم كرده است ژ.
    وي ادامه داد: من به كفاشيان گفتم در فدراسيون فوتبال آدم ها به همكاران خود هم احترام نمي گذارند. چرا بايد وقتي كميته انضباطي تشكيل نشده آن ها ITC نصرتي را صادر كنند؟ كفاشيان خود قبول كرد كه فدراسيون در اين باره دچار اشتباه شده است.
    مسئول شركت گل تصريح كرد: اين كارت صادر شده غير قانوني است و مسئول روابط بين الملل فدراسيون با ناآگاهي خود اين مشكل را براي ايران در فيفا به وجود آورده است. طيق ماده 61 فيفا در صورتي كه شخصي در فدراسيون فوتبال اقدام به تهيه مدرك جعلي كند و يا در مدرك دست ببرد، با محروميت 12 ماهه روبرو مي شود.
    كاظمي اذعان داشت: در اين پرونده بعضي ها منافع فرد را به منافع فدراسيون ترجيح دادند، در غيراينصورت چه دليلي داشت تا هنگام تشكيل كميته انضباطي صبر نكنند؟ آنها حتما مي دانسته اند كه قرار است راي به نفع من صادر شود كه اين كار را انجام داده اند.
    به گفته كاظمي باشگاه النصر كه با كارت غير قانوني از اين بازيكن استفاده كرده است، به مشكل خواهد خورد و بازي هاي كه با حضور نصرتي انجام داده بايد سه بر صفر به سود تيم‌هاي حريف اعلام شود. يك نسخه از اين مدارك را براي تيم الاهلي(حريف النصر در هفته نخست) ارسال شده تا بتواند از حقوق خود دفاع كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعدازظهر امروز
    تمرين پرسپوليس با حضور قطبي و در غياب ماركو برگزار شد
    خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در زمين باشگاه راه آهن واقع در شهرك اكباتان به تمرين پرداختند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين ساعت 15 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، كارهاي استقامتي، عبور از روي موانع، حفظ توپ، آقا وسط و فوتبال با دروازه هندبالي پرداختند.
    * در ابتداي تمرين افشين قطبي و پيرواني به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداختند.
    *ابراهيم توره، محمد منصوري، حسين بادامكي، فرهاد خيرخواه و الونگ الونگ به دليل مصدوميت زير نظر زرينه پزشك تيم تمرين كردند.
    * ماركو و پژمان نوري غايب بودند.
    * يك دروازه بان آزمايشي در تمرين شركت كرد.
    * حدود 200 هوادار از نزديك نظاره گر تمرين بودند.
    * مازيار زارع در اواسط تمرين از ناحيه كشاله پاي چپ احساس درد كرد.
    * رقابت جالب توجه ايوان پترويچ و علي كريمي از نكات قابل توجه تمرين بود.
    * احمد رضا عابدزاده با يك ساعت تاخير در تمرين شركت كرد.
    * تمرين ساعت 30/16 به پايان رسيد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شریفی: پرسپولیس محروم نشد/ اکبرپور بخشیده شد
    کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز در خصوص پرونده های جاری فوتبال کشور تصمیم گیری کرد.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، شریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به دفاعیات انجام شده از سوی داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، این دفاعیات مورد قبول قرار گرفت و محرومیتی برای باشگاه پرپسولیس در نظر گرفته نشد.
    وی ادامه داد: طبق اعلام نظر مدیران ورزشگاه آزادی و شرکت واحد اتوبوسرانی مبنی بر وارد نشدن خسارت به این مجموعه ها و عدم وصول شکایتی از طرف این دو مجموعه، باشگاه پرسپولیس در خصوص تحریک تماشاگران و انجام اعمال خشونت آمیز آنها در ورزشگاه مقصر شناخته نشد.
    رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: با توجه به محرومیت تعلیقی تماشاگران که در پرونده باشگاه پرسپولیس وجود داشت درخصوص محرومیت این تیم اغماض کردیم تا تماشاگران این تیم از حضور در ورزشگاه محروم نشوند.
    وی در خصوص پرونده کیوان امرایی نیز که با شناسنامه ی پسرعموی خود وحید امرایی در مسابقات شرکت می کرد گفت: با توجه به اثبات تخلف این بازیکن، وی یک سال از حضور در میادین محروم شد.
    شریفی همچنین در خصوص محرومیت سیاوش اکبرپور نیز گفت: با توجه به اظهار ندامت وی و تعهد در خصوص عدم انجام حرکات خشونت آمیز در آِینده توسط وی، محرومیت وی به حالت تعلیق در آمد و این بازیکن می تواند در دربی پایتخت حضور یابد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •