تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 949 اولاول ... 108508558598604605606607608609610611612618658708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

یعنی سرعتش بالا نیستش؟؟ من یه سرویس نا محدود ماهیانه میخوام که سرعتش خوب باشه حداقل برای چت صوتی وایبر و غیره. سرعت دانلودش هم حداقل 100 ثابت باشه
    سرعت بالا چیه؟
    1 مگ شما بگیر Bu رو شصت و خورده ای هست اون به کارت میخوره

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام
    من الان مهلت سرویسم تموم شده سه ماهه گرفته بودم میخوام الان یک ماهه شارژ کنم
    یه پیش فاکتور هست برای تمدید همین سرویس سه ماهه الان من میخوام همین سرویس رو یک ماهه تمدید کنم وقتی تو بخش تغییر سرویس میرم و انتخاب میکنم مینویسه"
    امکان تغییر سرویس موجود نمی باشد ، لطفا با بخش فروش تماس بگیرید : پیش فاکتور سفارش قبلی دارای پرداختی می باشد لطفا ابتدا تمام پرداختی های این فاکتور را نامعتبر کنید"

الان باید حتما با نمایندگی یا بخش فروش تماس بگیرم؟
    قبلا شما یا نمایندگی یه فاکتور رو اشتباهی انتخاب کرده ، باید فردا صبح زنگ بزنید بخش تمدید واسه تون فاکتور جدید بزنه

3. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    Last edited by WhiteHat; 13-12-2014 at 20:51.

5. 2 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

مشهد هم همینطور یک نماینده داشت پول نامحدود طلایی میگرفت برنزی به ملت میداد بعد مثل اینکه خیلی دزدی کرد از نمایندگی برداشتنش شما هم زنگ زدی تهران گفتی سرویس برنزی چند برابر میفروشه ببین خود تهران سرویس نمیده متاسفانه 2 شهر بزرگ ایران شیراز و رشت محدودیت شبانه و چند برابر فروختن نامحدود دارن البته رشت 2 تا نمایندگی داره با هر دو حرف زدین نمیدونم ولی خاک برسر فن آوا تهران چجور قرارداد بسته که دیگه نمیتونه خودش رشت و شیراز سرویس بده

نام شرکت : داده پردازان سبز البرز
    نام شهر: رشت
    مدیر مسئول: واهانیان
    شماره تماس : 01312242518
    نام شرکت :شکوه سامانه خزر
    نام شهر: رشت
    مدیر مسئول: یزدان دوست
    شماره تماس : 01313234162

اینا قراردادهای قدمی هستن

یه زمانی پارس و شاتل تو توسعه حرف اول رو میزدن و همه جا بودن ، فن آوا توانایی سرمایه گذاری مثل اون ها رو نداشت ، مثل شرکت عصر انتقال داده ها و داتک

این دو شرکت هم همین طور تو تهران حسابی تبلیغات و فروش داشتند و نمایندگی زیاد ولی منابع مالی نداشتن که همه شهر ها برن واسه همین امتیاز اون شهر ها رو به مزایده میزاشتن یا مثلا تعدادی پورت و تجهیزات میخریدن و تو مراکز مخابراتی شهرهای دیگه نصب میکردن ولی پشتیبانی و فروش و دفاتر و... رو نمیتونستن دیگه بزنن اینو کنترات میدادن به شرکت ها و از فروش اونها پپورسانت میگیرن

الان داتک تو خیلی استان ها شعبه نداره ، عصر انتقال هم همین طور ، همین شرکت عصر انتقال هم در گیلان و مازندران به همین شکل کار میکنه

ولی خوب الان ضرر کردن ، ناگفته نمونه آسیاتک هم تو این 2 ساله حسابی تو گسترش نمایندگی و توسعه در شهرها و استان های دیه خیلی فعال بوده و یوزرهای ناراضی شاتل کم فروش و پارس آفلاین دزد رو حسابی درو کرده ، صبانت و های وب هم تو این 1 ساله با تبلیغات زیاد دارن به این جمع اضافه میشن

چیزی که بیشتر از همه سوزش داره مخابراته که بدون هیچ هزنه ای از طریق درگاه های دولی که دارن راحت تبلیغ میکنن و میفروشن و بیشترین یوزر و بدترین کیفیت رو دارن ، مخصوصا سطح سواد پشتیبانیشون ، البته ناگفته نمونه قیمت های پایین تر میدن و البته به نسبت بقیه سرعت های محدود تر

اگه این مخابرات پاشو از بخش اینترنت بکشه کنار و به شرکت های پپ اجازه داده شه بتونن به صورت خطوط تلفنی در کنار مخابرات یک اپراتور ثابت دیگه دایر کنن و پروژه اینترنت فیبر نوری رو دست بگیرن وضع اینترنت 1/2 ساله ردیف میشه ولی امان از پول زیاد که اینا رو هااار کرده و نمیخوان این بازار دولتی رو از دست بدن

حیف

اینجا ایرانه

قوانینش برعکس همه جای دنیا

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حجم دانلود دریافتی توی ساعات رایگان رو توی پنل فن آوا بیشتر از برنامه NetWorx میزنه چرا؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرعت بالا چیه؟
    1 مگ شما بگیر Bu رو شصت و خورده ای هست اون به کارت میخوره
    با مالیات نزدیک ۷۱ هزار تومان میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سالی نزدیک ۸۵۲ هزار تومان میشه ۱ مگ برنزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان نماینده فن اوا , امروز یکی از اشنایان من که می خواد از فن اوا سرویس نامحدود بگیره با من تماس گرفت و گفت زنگ زده به دفتر تهران
    و بهش گفتن فقط همون مقداری که توی سایت زده برای هر طرح اجازه داری دانلود کنی و بعد از اون محدودت می کنه توی طرح نامحدود!

اینجام خبری شده باز ؟ خود من هنوز دو ماه نشده با این شرکت قرارداد نامحدود بستم یعنی اینجام بهم ریخت ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان نماینده فن اوا , امروز یکی از اشنایان من که می خواد از فن اوا سرویس نامحدود بگیره با من تماس گرفت و گفت زنگ زده به دفتر تهران
    و بهش گفتن فقط همون مقداری که توی سایت زده برای هر طرح اجازه داری دانلود کنی و بعد از اون محدودت می کنه توی طرح نامحدود!

اینجام خبری شده باز ؟ خود من هنوز دو ماه نشده با این شرکت قرارداد نامحدود بستم یعنی اینجام بهم ریخت ؟
    نخیر همچنین جیزی نیست فکر کنم شایعه است چیزی که من قبلا خوندم اینه که تو خود سایت مصرف منصفانه گذاشته یه خاطر گیر دادن سازمان تنظیم مقررات و یکی شدن نامحدودها با شرکت های دیگه که منصفانه بشه ولی اگه اینی که شما بگی راست باشه ممکنه همه شرکت های بزرگ مثل شاتل و یا پارس یا هم دیگه شرط کرده باشن که با فشار آوردن به سازمان تنظیم مقررات فن آوا رو مجبور کنن که نامحدود منصفانه بده چون خیلی از کاربرهای این شرکت ها میان نامحدود فن آوا رو میگیرن اگه این موضوع واقعیت داشه باشه این دیگه آخرین نفس های اینترنت ایران و دانلودرها هست چون دیگه شما هیچ جا اینترنت نامحدود واقعی پیدا نمی کنید به غیر از فن آوا.
    Last edited by sorooshfm; 14-12-2014 at 12:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

نخیر همچنین جیزی نیست فکر کنم شایعه است چیزی که من قبلا خوندم اینه که تو خود سایت مصرف منصفانه گذاشته یه خاطر گیر دادن سازمان تنظیم مقررات و یکی شدن نامحدودها با شرکت های دیگه که منصفانه بشه ولی اگه اینی که شما بگی راست باشه ممکنه همه شرکت های بزرگ مثل شاتل و یا پارس یا هم دیگه شرط کرده باشن که با فشار آوردن به سازمان تنظیم مقررات فن آوا رو مجبور کنن که نامحدود منصفانه بده چون خیلی از کاربرهای این شرکت ها میان نامحدود فن آوا رو میگیرن اگه این موضوع واقعیت داشه باشه این دیگه آخرین نفس های اینترنت ایران و دانلودرها هست چون دیگه شما هیچ جا اینترنت نامحدود واقعی پیدا نمی کنید به غیر از فن آوا.
    برای همین پرسیدم که نماینده های فن اوا بیان شفاف سازی کنن. اگه واقعیت داشته باشه باید فاتحه این کشور رو هر روز بیشتر از روز قبل خوند که هر روز فقط خبرای بد ازش ادم می شنوه.
    یه بار نشد بلند شیم ببینیم یه خبر منطبق بر خواست و نیاز جامعه برسه که بوی حمایت از مصرف کننده بده. اخرشم این ارزو رو به گور می بریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •