سرعت بالا چیه؟
1 مگ شما بگیر Bu رو شصت و خورده ای هست اون به کارت میخوره![]()
سرعت بالا چیه؟
1 مگ شما بگیر Bu رو شصت و خورده ای هست اون به کارت میخوره![]()
قبلا شما یا نمایندگی یه فاکتور رو اشتباهی انتخاب کرده ، باید فردا صبح زنگ بزنید بخش تمدید واسه تون فاکتور جدید بزنه![]()
امروز چرا پکیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت: ظاهرا درست شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by WhiteHat; 13-12-2014 at 20:51.
اینا قراردادهای قدمی هستن
یه زمانی پارس و شاتل تو توسعه حرف اول رو میزدن و همه جا بودن ، فن آوا توانایی سرمایه گذاری مثل اون ها رو نداشت ، مثل شرکت عصر انتقال داده ها و داتک
این دو شرکت هم همین طور تو تهران حسابی تبلیغات و فروش داشتند و نمایندگی زیاد ولی منابع مالی نداشتن که همه شهر ها برن واسه همین امتیاز اون شهر ها رو به مزایده میزاشتن یا مثلا تعدادی پورت و تجهیزات میخریدن و تو مراکز مخابراتی شهرهای دیگه نصب میکردن ولی پشتیبانی و فروش و دفاتر و... رو نمیتونستن دیگه بزنن اینو کنترات میدادن به شرکت ها و از فروش اونها پپورسانت میگیرن
الان داتک تو خیلی استان ها شعبه نداره ، عصر انتقال هم همین طور ، همین شرکت عصر انتقال هم در گیلان و مازندران به همین شکل کار میکنه
ولی خوب الان ضرر کردن ، ناگفته نمونه آسیاتک هم تو این 2 ساله حسابی تو گسترش نمایندگی و توسعه در شهرها و استان های دیه خیلی فعال بوده و یوزرهای ناراضی شاتل کم فروش و پارس آفلاین دزد رو حسابی درو کرده ، صبانت و های وب هم تو این 1 ساله با تبلیغات زیاد دارن به این جمع اضافه میشن
چیزی که بیشتر از همه سوزش داره مخابراته که بدون هیچ هزنه ای از طریق درگاه های دولی که دارن راحت تبلیغ میکنن و میفروشن و بیشترین یوزر و بدترین کیفیت رو دارن ، مخصوصا سطح سواد پشتیبانیشون ، البته ناگفته نمونه قیمت های پایین تر میدن و البته به نسبت بقیه سرعت های محدود تر
اگه این مخابرات پاشو از بخش اینترنت بکشه کنار و به شرکت های پپ اجازه داده شه بتونن به صورت خطوط تلفنی در کنار مخابرات یک اپراتور ثابت دیگه دایر کنن و پروژه اینترنت فیبر نوری رو دست بگیرن وضع اینترنت 1/2 ساله ردیف میشه ولی امان از پول زیاد که اینا رو هااار کرده و نمیخوان این بازار دولتی رو از دست بدن
حیف
اینجا ایرانه
قوانینش برعکس همه جای دنیا
حجم دانلود دریافتی توی ساعات رایگان رو توی پنل فن آوا بیشتر از برنامه NetWorx میزنه چرا؟
با مالیات نزدیک ۷۱ هزار تومان میشه
سالی نزدیک ۸۵۲ هزار تومان میشه ۱ مگ برنزی
دوستان نماینده فن اوا , امروز یکی از اشنایان من که می خواد از فن اوا سرویس نامحدود بگیره با من تماس گرفت و گفت زنگ زده به دفتر تهران
و بهش گفتن فقط همون مقداری که توی سایت زده برای هر طرح اجازه داری دانلود کنی و بعد از اون محدودت می کنه توی طرح نامحدود!
اینجام خبری شده باز ؟ خود من هنوز دو ماه نشده با این شرکت قرارداد نامحدود بستم یعنی اینجام بهم ریخت ؟
نخیر همچنین جیزی نیست فکر کنم شایعه است چیزی که من قبلا خوندم اینه که تو خود سایت مصرف منصفانه گذاشته یه خاطر گیر دادن سازمان تنظیم مقررات و یکی شدن نامحدودها با شرکت های دیگه که منصفانه بشه ولی اگه اینی که شما بگی راست باشه ممکنه همه شرکت های بزرگ مثل شاتل و یا پارس یا هم دیگه شرط کرده باشن که با فشار آوردن به سازمان تنظیم مقررات فن آوا رو مجبور کنن که نامحدود منصفانه بده چون خیلی از کاربرهای این شرکت ها میان نامحدود فن آوا رو میگیرن اگه این موضوع واقعیت داشه باشه این دیگه آخرین نفس های اینترنت ایران و دانلودرها هست چون دیگه شما هیچ جا اینترنت نامحدود واقعی پیدا نمی کنید به غیر از فن آوا.
Last edited by sorooshfm; 14-12-2014 at 12:58.
برای همین پرسیدم که نماینده های فن اوا بیان شفاف سازی کنن. اگه واقعیت داشته باشه باید فاتحه این کشور رو هر روز بیشتر از روز قبل خوند که هر روز فقط خبرای بد ازش ادم می شنوه.
یه بار نشد بلند شیم ببینیم یه خبر منطبق بر خواست و نیاز جامعه برسه که بوی حمایت از مصرف کننده بده. اخرشم این ارزو رو به گور می بریم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)