تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 608 از 1219 اولاول ... 1085085585986046056066076086096106116126186587081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقایون منم امروز یه ps3 خریدم 40 گیگ با یه هارد 500 western . طرف برام آپدیت کرد و ه.ک.ش کرد و دوتا بازی روی هارد 40 ریخت
    تیکن6 و GT5 . و یه blueray آنچارچد2 هم خریدم . حالا هر کاری میکنم gt5 از رو هارد اجرا نمیشه و ارور میده ولی تیکن و آنچارچد راحت اجرا میشن .
    میگفت gt5 برای اینکه اجرا بشه باید l2 بزنی یا نمیدونم یه دکمه دیگه بزنی تا اجرا بشه منم هر کاری میکنم ارور میده و باید دایره بزنم و بیام بیرون . چجوری باید اجراش کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

واقعاً كاش به همين راحتي بود كه فقط دوباره ببريمش بيرون درستش كنن.

مسئله اينه كه آخرين FW كه ه ك ميشه 3.55 هست و 3.56 و 3.6 امكان ه ك نداره فعلاً.
    خوب پس نتیجه میگیریم آپدیت نکنیمدرسته؟

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

خب اگه ميخواي ه-ك كني بايد آپديت كني به 3.55----اصلا ولش كن---تو اگه ه-ك ميخواي كني ببر مغازه دار خودش برات رديف ميكنه----

---------- Post added 11-03-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 10-03-2011 at 11:59 PM ----------

آقایون منم امروز یه ps3 خریدم 40 گیگ با یه هارد 500 western . طرف برام آپدیت کرد و ه.ک.ش کرد و دوتا بازی روی هارد 40 ریخت
    تیکن6 و GT5 . و یه blueray آنچارچد2 هم خریدم . حالا هر کاری میکنم gt5 از رو هارد اجرا نمیشه و ارور میده ولی تیکن و آنچارچد راحت اجرا میشن .
    میگفت gt5 برای اینکه اجرا بشه باید l2 بزنی یا نمیدونم یه دکمه دیگه بزنی تا اجرا بشه منم هر کاری میکنم ارور میده و باید دایره بزنم و بیام بیرون . چجوری باید اجراش کرد؟
    مبارك---
    كنسولت آكبنده؟؟؟ مگه 40 گيگ الان آكبند هم داره!!!

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

البته مزیت رایتر داشتن اینه که می شه چند تا بازی رو با هم زد رو یه بلو ری ! من بلو ری رایترم پلکستوره 120 هزار تومن خریدمش مدل PX-B940SA من از بازار نخریدم یکی از اون ور دو تا خریده بود یکی برای خودش یکی برای فروش من اون یکی که گذاشته بود بفروشه رو خریدم ...... تنها بلو ری رایتر موجود تو بازار ایران که من دیدم پایونیره و قیمتش بین 195 تا 220 متغییره که یک سال گارانتی تعمیر هم داره ! مال منم گارانتی مارانتی تعطیله دیگه : دی

دقت کردین فریم ور 3.60 دقیقا یه روز بعد از اینکه کاستوم فریم ور جدید با قابلیت PSN اومد عرضه شد از طرف سونی ، من هنوز نتونستم آنلاین شم که آپدیت کنم ، جالبه سیو ها رو می شه رو سرور های سونی ذخیره کرد ...
    چه خوب---پس الان ميتوني هر چي فايل و --------داري بريزي تو چند تا بلوري و از دسته سي ديها و دي ويديها خلاص شي---

4. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چه خوب---پس الان ميتوني هر چي فايل و --------داري بريزي تو چند تا بلوري و از دسته سي ديها و دي ويديها خلاص شي---
    من هم یه بلوری رایتر خریده بودم چند وقت پیش :

این هنوز سریع ترین بلو ری رایتر اکسترنال دنیا هستش اون موقع خریدم 250 یورو الان گویا شده 150 تا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و جالبه که تا حالا باهاش 6 تا بلوری رایت کردم

در کل پیشنهاد میدم شما هم بخرید خیلی به درد میخوره ، نخسوزن برای بک آپ گرفتن .

6. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

ولي كاش خوده كنسول رايتر داشت!!!اونوقت ميشد همه كاره!!!!

8. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ولي كاش خوده كنسول رايتر داشت!!!اونوقت ميشد همه كاره!!!!
    اون وقت سونی بدبخت میشد

10. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

[QUOTE=samgun;5922656]جاوید حرف هایی که میزنی رو منم قبول دارم ولی نسبت به زمانی که تو بازار کنسول بودم و با کلی آدم سرو کار داشتم ایشون واقعا

یه چیزی سرش میشه .

حالا کاری نداریم . من کلا لپ کلامم اینه که بچه ها کارو یه سره کنن و blu Ray بازی هارو بخرن.

حالا اگه يه روز درايو كنسول هم ه-ك شد اونوقت اين ديسكها رو راحت ميخونه؟؟؟يا اينكه فرمت و سرعت رايت و ---------هم بايد رعايت شه؟؟؟

12. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حالا کاری نداریم . من کلا لپ کلامم اینه که بچه ها کارو یه سره کنن و blu Ray بازی هارو بخرن.

حالا اگه يه روز درايو كنسول هم ه-ك شد اونوقت اين ديسكها رو راحت ميخونه؟؟؟يا اينكه فرمت و سرعت رايت و ---------هم بايد رعايت شه؟؟؟
    دیسکها رو راحت میخونه ، ولی برای اینکه بن نشید فرمت و سرعت رایت و ... مهمه .
    یه چیزی رو هم بگم - خود درایو خیلی وقته که هَک شده ، تکنولوژی امنیتیش رو شرکت اینتل تامین میکنه منتها هزینه هَک کردنش وحشتناک زیاد میشه برای همین کسی طرفش نمیره .

14. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

اون وقت سونی بدبخت میشد
    ولي اين سوني خيلي كلكه!!!
    همين الان از بازيهاي قديمي هم داره سود ميبره!!!كالكشن بازيهارو ميده بيرون!!!
    اگه رايترم ميزاشت رو كنسول اونوقت كاري ميكرد كه نشه بازيهارو رايت كرد!!!
    الان هم معلوم نيست كنسوله بعديش چي ميخواد باشه!!!

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

یه چیزی رو هم بگم - خود درایو خیلی وقته که هَک شده ، تکنولوژی امنیتیش رو شرکت اینتل تامین میکنه منتها هزینه هَک کردنش وحشتناک زیاد میشه برای همین کسی طرفش نمیره .
    حالا امكان داره كه روزي اون هم فراگير و ارزون بشه؟؟؟

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

حالا امكانش هست تو آينده ارزون و همه گير بشه؟؟؟

16. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حالا امكانش هست تو آينده ارزون و همه گير بشه؟؟؟
    یه روزی همه میگفتند عمرا که Ps3 هَک نمیشه و اگرم بشه ما کپی خورش نمیکنیم و ... کافیه 200-300 صفحه برید عقب تر رو بخونید . حالا الان پستها رو بخونید و ببینید چی جریان داره .

این هم یه روزی هزینه ی هَک کردنش میاد پایین و همه گیر میشه ، خیالت راحت .

18. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •