5700 یه مدل بیشتر نداره....
یعنی مثه گوشیهای دیگه نوکیا نیست که دو مدل داشته باشه (ان73معمولی-ان73موزیکال)(ان70معمولی-ان70موزیکال)
5700 یه مدل بیشتر نداره....
یعنی مثه گوشیهای دیگه نوکیا نیست که دو مدل داشته باشه (ان73معمولی-ان73موزیکال)(ان70معمولی-ان70موزیکال)
الان نگاه مي كنم ميبينم...راس ميگي 60 مگ خيليه...
به نظر من همون دیکشنری Unidic از همشون بهتره ....تاييد ميشه... شديدااره واقعا یکی از کاملترین و بهترین دیکشنری هایی هیت که من دیدم ...دم سازندش گرم ...خیلی هم زبون داره ...
به هيچ وجه با استفاده از خود گوشي نميشه... حتي در حالت سايلنت...آیا میشه در نوکیا 5700 صدای شاتر دوربین را در موقع عکس گرفتن قطع کرد ؟
ولي با استفاده از برنامه ي مزخرف ccam كه به درد گوشيي كه زيرش مي چرخه نمي خوره ميشه...
با گارانتي اصل 285؟؟؟؟ اين كجاس ما هم بريم بخريم؟؟؟260 تومن و با گارانتي اصل 270-285
ببين تنها گارانتي معتبر ايران اتصالاته ... كه اونم 50 تا 100 تومن ميكشه رو گوشي پس هيچ گارانتي اصلي فرقش با بدون گارانتي 10 تومن نيست...
لطفا ملتو به اشتباه نندازين...
قيمتش الان يه مدته رفته بالا... يعني 260 تا 270... چند ماه پيش(قبل عيد) به 240 تومن هم رسيد ولي باز رفت بالا...
تاييد ميشه... داداش اينجا سايت تخصصي كامپيوتر و موبايله... مثل نيك صالحي سايت شعر و فالگيري و از اين بصاتا نيست كه...دوست من اینجا همه خودشون استاد هستند ....
شما اگه مشکلی , سوالی دارید ما درخدمتیم ...
چه فرقي داره؟؟؟ مگه قديمو جديد داره؟؟؟؟؟ من خبر ندارم... يكم بيشتر توضيح بديد...255 تومن بدون گارانتی،البته این جدیداش کلی با قدیمیا فرق داره،من که خوشم نیومد!!
بعضي بازيا ميشه كي گفته كه نميشه.... ولي همه بازيارو مطمئنم نميشه...مث من که میگفتم میخوام افقی بازی کنم گفتند نمیشه حالا عکس براتون بزارم ببینید میشه یا نه؟
اين گوشي معمولي نداره كه... همه ي5700 ها اكسپرس ميوزيك هستند...ولي ما كه نمي تونيم هر بار كه خواستيم بگيم 5700 بگيم 5700 اكسپرس ميوزيك...فرق 5700 معمولی با Xpress Music5700 تو چیه؟؟
آخرین قیمت هردوشون رو هم بگین لطفا.مرسی--..--
قيمتشم دوستان در پست هاي قبلي لطفيدن...
داداش جسارته ولي اين راهو عمدتا به مبتديا ميگن كه اصلا سر از سيمبين در نميارن... نه ديجي ممل كه يكي از اولياي همين كلوپه....از توی settings>data mgr>app.mgr میشه پاکشون کرد
داداش امضاتو كوچيك كن... هم صفحه دير لود ميشه...هم ممكنه بت گير بدن...5700 همش یکیه،سری N نیست که ساده و میوزیک ادیشن داشته باشه!
![]()
اين كار امكان نداره... چون همه ي اون فايل ها در درايوي از گوشي (فكر كنم z) هستن كه read only هست... يعني نميشه توش چيزيو تغيير داد...من یه راه هم بلدم .یه برنامه به اسم y-brower هستش کل فایلهای گوشی رو میتونه دسترسی بده .حتی فایلهای صوتی صدای شاتر دوربین .شاید بشه با پاک کردنش کلا قصطعتش کرد ولی اصلا توصیه نمیکنم چون اونا مربوط به فریمویر گوشی هستن و ممکنه گوشی از کار بیفته.
این ccam که میگید واسه این ورژن سیمبین اگه لینک دارین بدین .ممنون میشم .
برنامه ي ccam هم يه برنامه ي درپيته كه براي كار كردن باش بايد اول گوشيتو بچرخوني بعد از حالت دوربين خارج بشي بعد بري تو اپليكيشن و بعد اونو باز كني... خودت پشيمون ميشي.... پس حرف منو گوش كن نريز...
تاييد ميشه...مگه کشکه!!!!!!!!!1 هیچ فایل منیجری نمیتونه فایلای سیستمی رو که رویrom هست پاک کنه!!!!!!11
پستو داشتي... مرجع كامل 5700 شد...
بچه ها يه سوال...
دوستم يه 5700 داشت روش برنامه ي اذان و اين جور چيزا هم داشت ولي واسه من نداره... نمي دونين دليلش چيه؟؟؟
هنزفري هاي سري واكمن سوني خيلي عاليه من امتحان كردم عالي بود...
ولي دوستام يه لايه از بلندگوي هنزفريو برداشتن صداش شاختر شده... من اينكارو نكردم... اگه كسي بلده بايد چي كار كنه كامل توضيح بديد....
بچه ها... يادم رفت بگم... ديروز يه رم 4 كاملا پر(free: 82 mb) رو گذاشتم رو گوشيم خوند... هم آهنگ هم عكس و هم ويدئو... برنامه ها هم خوند ولي همش مينوشت installing كه تموم هم نميشد... منم بيخيالش شدم... دكمه قرمزه رو زدم.... سرعتم ميشه بگي اومد تا حدودي پايين....
به نظر خودم كه اگه بخريد به اين راحتيا مشكلي پيدا نميكنيد....من مي خوام يكي بخرم....
1- چند روزیه صداش کم شده ! چرا؟آقا صدای هندزفریش کمه !
چی بزارم روش که قوی بشه ؟
2- نرم افزارهاشو کجا گیر بیارم؟
3- فکر کنم اون ورژن فارسیش بوده که نرم افزارهای اسلامی هم دارهبچه ها يه سوال...
دوستم يه 5700 داشت روش برنامه ي اذان و اين جور چيزا هم داشت ولي واسه من نداره... نمي دونين دليلش چيه؟؟؟
همه همينطوريه... اول زياده صداش... بعدا كم ميشه... البته واسه من هنوز نشده... ((خدارو شكر))
اگه تم مي خواي برو سايت:
W W W . B A B I N O K I A . C O M
اگه برنامه و والپيپر و خلاصه همه چي مي خواي برو سايت: (سايتش خارجيه)
W W W . M O B I L E 9 . C O M
اگه برنامه هاي خوب كه توضيحاتشون فارسي هست مي خواي برو سايت:
W W W . G S M A R I A . C O M
اين يكي هم خيلي مبتديه ولي بد نيست:
W W W . G S M . I R
خوب شما چند تا برنامه ی نصب نشده توش داری که باید نصب یا remove کنیشون ...
توی app manager می تونی پیداشون کنی و حذف کنیشون ...