با عرض معذرت من عکس مربوط به error را اشتباهی گذاشتم.
![]()
با عرض معذرت من عکس مربوط به error را اشتباهی گذاشتم.
![]()
سلام خدمت شما دوستان گلم
من بازی اویل 4 رو با نام بیوهزارد 4 گرفتم بازی مطعلق به شرکت مدرن گیم هست و ظاهرا دست کاری جز در اتوران توش نشده
من وقتی بازی رو نصب میکنم بازی به راحتی اجرا میشه
رم من 2 گیگ
گرافیک 512 8800 ریئل
حالا وقتی بازی به دمو میرسه با ارور ران تایم ارور : ماکروسافت C پلاس پلاس مواجه میشم
ببخشید نمیشه عکس کذاشت
در بعضی موارد هم یازی همه چیر و سفد نشون میده
ممنون میشم اگه کمک کنید درستش کنم
تانرم 1000 دیگه بدم یکی دیگه بگیرم
ببين اين كمكي مي كنه يا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اينكه سيستم شما ارور زياد داره انقدر كه با هم اشتباهشون مي كني!!!
اين ممكنه بعلت وجود ويروس باشه حتما سيستمت رو يه اسكن درست و حسابي كن
درمورد اين مشكل:
روي شورتكات يا فايل اجرايي بازي راست كليك كن و برو به Properties و بعد در تب shortcut برو به قسمت Advanced و تيك گزينه Run with different credentials رو بزن
بعد برو به تب Compatibility و تيك Turn off advanced text services for this program رو بزن
حالا بازي رو اجرا كن
يه پيغام دريافت مي كني بنام Run as كه The following user رو انتخاب كن و با administrator وارد شو
احتمالا الان بايد بتوني بازي رو اجرا كني
حالا restart كن و اين دفه روش راست كليك كن و برو به Properties و Advanced و تيك گزينه Run with different credentials رو بردار
نمي دونم اين مشكلتو حل مي كنه يا نه
شديدا توصيه مي شه سيستمت رو اسكن كني
Last edited by Ar@m; 11-07-2008 at 19:01.
نخیر داداش اینو خود م نصب کردم
به نظر شما اشکال از بازی نیست
با تشکر از راهنماییتون ولی این کاری که گفتید انجام دادم ولی جواب نداد.از نظر ویروسم اسکن کردم سالم بود.
من از یکی دیگه هم پرسیدم نظرش این بود :"سیستم شما برای اجرای بازی زیاد قدرتمند نیست ولی این مشکل نباید از سیستم باشه
بهتره به کدک های نصب شده به سیستم یه سری بزنید و بررسی کنید ... مثلآ من با pes08 به همچین مشکلی برخورد کردم چون تو محیط دایرکت دخالت میکنه برای پردازش صدا و تصویر و با حذف برنامه مشکلم حل شد شما هم بررسی کنید.
دایرکت اکس این ماه هم حتمآ بروزرسانی کنید..."
یکی دیگه هم گفت:"حتماً درایور کارت گرافیک و direct x نسخه 10.1 رو حتماً دوباره نصب کن"
به نظر شما ممکن مشکل سخت افزاری باشه.RAM من 512 هست که البته 2 تا 256 هست.ممکنه مشکل از RAM باشه؟
اين حرفشون كاملا منطقيه
اما من جرات نكردم بگم شما بري يه ليست از برنامه هات رو حذف كني تا مشكل رو پيدا كني!
وگرنه من توي فروم هاي ديگه نگاه كردم اكثرا اين مشكل بخاطر نصب يه برنامه بود كه بعد از پاك كردنش هم مشكل حل مي شه!
در مورد درايور كارت گرافيك و دايركت ايكس 10 مطمئنا از انجامش ضرر نمي كني
اما در مورد رم من اينطور فكر نمي كنم
بد نيست با يه برنامه رجيستري ويندوزت رو هم پاكسازي و ترميم كني ممكنه همه مشكلات از همونجا باشه
با سلام به دوستان گل .
reza جان اینرو نصب کن شاید گرفت:
هردوش یکیه تو دو سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من يه پك دانلود كردم
كه سه بخش بود
بازي به نام Civilization IV Beyond the Sword
مشكل من اينه كه 3تا پك همه حاوي چندين فايل rar بودن
كه پارت 2 و 3 حاوي بخشي از پارت 1 بودن!
يعني اگر پارت 1 10 تا فايل داشت
پارت 2 شامل 4-7 و پارت 3 حاوي 7-10 پارت 1 بود
حالا من اكسترك كردم و همه رو باز كردم
در آخر موقع اجرا اين ارور رو به من مي ده
فكر كنم اگر كسي اين بازي رو داشته باشه و اين فايل رو براي من بفرسته ديگه مشكلي نداشته باشم
دوستان لطف كنيد. من با اين وضع اينترنت نشستم به خاطر يه موضوعي 300 مگ دانلود كردم. ديگه نمي تونم دوباره از يه جا ديگه دانلودش كنم![]()
فایل boost_python-vc71-mt-1_32.dll رو از این آدرس دریافت کنید:
... در پایان فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و در پوشه محل نصب بازی کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)