تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 616 اولاول ... 108508558598604605606607608609610611612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از گرفتن مدرک کارشناسی از مهلت یکساله معرفی استفاده کردم و بعدش ارشد قبول شدم.الان ترم دو ارشد هستم و قصد دارم انصراف بدم تا دوباره سال بعد کنکور بدم.آیا من بعد از انصراف از ارشد باز هم مهلت یکساله برای معرفی خواهم داشت یا دیگه فرصت ندارم؟
    ممنونم
    بعله کلا یک بار حق انصراف و استفاده از فرصت رو دارین. میتونین دوباره ارشد بخونین

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    من همین چند روز پیش امتحانات دانشگاهم به اتمام رسید. می‌خواستم برای معافیت پزشکی اقدام کنم. می‌خواستم ببینم آیا برای معافیت پزشکی باید تا شهریورماه که رسما فرصت تحصیلم به اتمام می‌رسه صبر کنم یا این که همین ماه می‌توانم برای این معافیت اقدام کنم؟ الان تمامی نمره‌ها اومده و من رسما دیگه کاری با دانشگاه ندارم. حالا باید تا شهریور ماه صبر کنم؟
    اگر الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم و این معافیت تایید نشده و سرباز شناخته بشم، آیا با قبول شدن در ارشد پاییز همین امسال باز هم می‌تونم معافیت تحصیلی بگیرم؟
    توی دفترچه بیماری من به وضوح نوشته معافیت دائم و شرایطش رو هم دارم. آیا ممکنه بهانه بگیرن باز هم؟
    ممنون میشم جواب بد ین.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام دوستان

شورای عالی گفته برای معافیت پزشکی باید توی یک بیمارستان نظامی تصویربرداری MRI انجام بدم
    (تا الان ۲بار براشون MRI انجام دادم ولی جای نظامی نبوده و نتیجه هردوش هم پارگی دیسک کمر بوده و پزشک هایی که نتیجه رو دیدن و رای دادن گفتن معافی)
    وزنم ۱۰۴ کیلو هست و تابحال به بیمارستان بعثت و بقیه اله زنگ زدم و گفتن دستگاه بالای ۱۰۰ کیلو نمیتونه
    الان دنبال اینم که ببینم بیمارستان نظامی ای توی تهران هست که وزن بالای ۱۰۰ کیلو رو هم تحمل کنه؟
    ممنون میشم اگر اطلاع دارید راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض تمدید معافیت تحصیلی برای دانشجوی انصرافی لطفاً کمک کنید

با سلام و درود
    بنده بهمن 92 در دانشگاه مهاجر اصفهان در رشته کاردانی کامپیوتر مشغول به تحصیل شدم و از معافیت تحصیلی استفاده کردم که مدت آن تا شهریور 95 بود، اما در تاریخ هشتم خرداد 95 انصراف از تحصیل دادم به دلیل پزشکی تا دو ماه پیش زمین گیر بودم و خرداد از پارسال تا به حال دانشجو نبودم، الان قصد ادامه تحصیل پس از در دانشگاه آزاد رو دارم خواستم بدونم معافیت تحصیلی من قابل تمدید هست چون انصراف داده بودم؟ سنوات ارفاقی تعلق میگیره؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام و درود
    بنده بهمن 92 در دانشگاه مهاجر اصفهان در رشته کاردانی کامپیوتر مشغول به تحصیل شدم و از معافیت تحصیلی استفاده کردم که مدت آن تا شهریور 95 بود، اما در تاریخ هشتم خرداد 95 انصراف از تحصیل دادم به دلیل پزشکی تا دو ماه پیش زمین گیر بودم و خرداد از پارسال تا به حال دانشجو نبودم، الان قصد ادامه تحصیل پس از در دانشگاه آزاد رو دارم خواستم بدونم معافیت تحصیلی من قابل تمدید هست چون انصراف داده بودم؟ سنوات ارفاقی تعلق میگیره؟
    ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام و درود
    ممنونم
    خیر معافیت تحصیلی قابل تمدید نیست و الان باید وضعیت خدمتی رو مشخص کنید. البته اگه 8 خرداد انصراف دادین الان بیشتر از یک سال گذشته و غیبت هم خوردین که شانس شما غیبت سنواتی رو بخشیدن و اضافه سنواتی نمی خورید ولی دیگه باید تکلیف سربازی رو مشخص کنید. هیچ راهی برای گرفتن معافیت تحصیلی دوباره ندارید.

8. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خیر معافیت تحصیلی قابل تمدید نیست و الان باید وضعیت خدمتی رو مشخص کنید. البته اگه 8 خرداد انصراف دادین الان بیشتر از یک سال گذشته و غیبت هم خوردین که شانس شما غیبت سنواتی رو بخشیدن و اضافه سنواتی نمی خورید ولی دیگه باید تکلیف سربازی رو مشخص کنید. هیچ راهی برای گرفتن معافیت تحصیلی دوباره ندارید.
    میبخشید، من برای معافیت دایم چشم اقدام کردم در شُرُف تشکیل شورا هست حداکثر تا سه ماه دیگه کارت معافی میاد، هیچ راهی وجود نداره که بتونم ادامه تحصیل بدم؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

میبخشید، من برای معافیت دایم چشم اقدام کردم در شُرُف تشکیل شورا هست حداکثر تا سه ماه دیگه کارت معافی میاد، هیچ راهی وجود نداره که بتونم ادامه تحصیل بدم؟
    شما اگه دنبال معافیت پزشکی رفتید مشکلی ندارید

میتونید برید دانشگاه و درخواست بدید که دوباره ادامه تحصیل بدید

مشکل دانشگاه اینه که از نظر نظام وظیفه به شما گیر میده ولی خب شما که میگید معافیت پزشکی دارم

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه اول از دانشگاه انصراف دادین بعد رفتین دنبال معافیت پزشکی تا زمانیکه تکلیف معافیت مشخص نشه دانشگاه نمی تونید برید.

داره خودمونی میشه iman76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دانشجوی کارشناسی اگر انصراف بده و مدرک معادل نگیره غیبتش از دیپلم حساب میشه؟ برای طرح خرید جریمه مشمولین غایب

من اندازه ای که مدرک معادل بگیرم پاس کردم ولی نمیخوام مدرک معادل بگیرم میشه؟ یا مدرک معادل حتما میدن؟

طرح خرید سال 96 تو اردیبهشت و خرداد بود دوباره کی شروع میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •