بعله کلا یک بار حق انصراف و استفاده از فرصت رو دارین. میتونین دوباره ارشد بخونین
بعله کلا یک بار حق انصراف و استفاده از فرصت رو دارین. میتونین دوباره ارشد بخونین
سلام دوستان خسته نباشید.
من همین چند روز پیش امتحانات دانشگاهم به اتمام رسید. میخواستم برای معافیت پزشکی اقدام کنم. میخواستم ببینم آیا برای معافیت پزشکی باید تا شهریورماه که رسما فرصت تحصیلم به اتمام میرسه صبر کنم یا این که همین ماه میتوانم برای این معافیت اقدام کنم؟ الان تمامی نمرهها اومده و من رسما دیگه کاری با دانشگاه ندارم. حالا باید تا شهریور ماه صبر کنم؟
اگر الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم و این معافیت تایید نشده و سرباز شناخته بشم، آیا با قبول شدن در ارشد پاییز همین امسال باز هم میتونم معافیت تحصیلی بگیرم؟
توی دفترچه بیماری من به وضوح نوشته معافیت دائم و شرایطش رو هم دارم. آیا ممکنه بهانه بگیرن باز هم؟
ممنون میشم جواب بد ین.
سلام دوستان
شورای عالی گفته برای معافیت پزشکی باید توی یک بیمارستان نظامی تصویربرداری MRI انجام بدم
(تا الان ۲بار براشون MRI انجام دادم ولی جای نظامی نبوده و نتیجه هردوش هم پارگی دیسک کمر بوده و پزشک هایی که نتیجه رو دیدن و رای دادن گفتن معافی)
وزنم ۱۰۴ کیلو هست و تابحال به بیمارستان بعثت و بقیه اله زنگ زدم و گفتن دستگاه بالای ۱۰۰ کیلو نمیتونه
الان دنبال اینم که ببینم بیمارستان نظامی ای توی تهران هست که وزن بالای ۱۰۰ کیلو رو هم تحمل کنه؟
ممنون میشم اگر اطلاع دارید راهنماییم کنید
با سلام و درود
بنده بهمن 92 در دانشگاه مهاجر اصفهان در رشته کاردانی کامپیوتر مشغول به تحصیل شدم و از معافیت تحصیلی استفاده کردم که مدت آن تا شهریور 95 بود، اما در تاریخ هشتم خرداد 95 انصراف از تحصیل دادم به دلیل پزشکی تا دو ماه پیش زمین گیر بودم و خرداد از پارسال تا به حال دانشجو نبودم، الان قصد ادامه تحصیل پس از در دانشگاه آزاد رو دارم خواستم بدونم معافیت تحصیلی من قابل تمدید هست چون انصراف داده بودم؟ سنوات ارفاقی تعلق میگیره؟
ممنونم
با سلام و درود
بنده بهمن 92 در دانشگاه مهاجر اصفهان در رشته کاردانی کامپیوتر مشغول به تحصیل شدم و از معافیت تحصیلی استفاده کردم که مدت آن تا شهریور 95 بود، اما در تاریخ هشتم خرداد 95 انصراف از تحصیل دادم به دلیل پزشکی تا دو ماه پیش زمین گیر بودم و خرداد از پارسال تا به حال دانشجو نبودم، الان قصد ادامه تحصیل پس از در دانشگاه آزاد رو دارم خواستم بدونم معافیت تحصیلی من قابل تمدید هست چون انصراف داده بودم؟ سنوات ارفاقی تعلق میگیره؟
ممنونم
خیر معافیت تحصیلی قابل تمدید نیست و الان باید وضعیت خدمتی رو مشخص کنید. البته اگه 8 خرداد انصراف دادین الان بیشتر از یک سال گذشته و غیبت هم خوردین که شانس شما غیبت سنواتی رو بخشیدن و اضافه سنواتی نمی خورید ولی دیگه باید تکلیف سربازی رو مشخص کنید. هیچ راهی برای گرفتن معافیت تحصیلی دوباره ندارید.
میبخشید، من برای معافیت دایم چشم اقدام کردم در شُرُف تشکیل شورا هست حداکثر تا سه ماه دیگه کارت معافی میاد، هیچ راهی وجود نداره که بتونم ادامه تحصیل بدم؟
شما اگه دنبال معافیت پزشکی رفتید مشکلی ندارید
میتونید برید دانشگاه و درخواست بدید که دوباره ادامه تحصیل بدید
مشکل دانشگاه اینه که از نظر نظام وظیفه به شما گیر میده ولی خب شما که میگید معافیت پزشکی دارم
اگه اول از دانشگاه انصراف دادین بعد رفتین دنبال معافیت پزشکی تا زمانیکه تکلیف معافیت مشخص نشه دانشگاه نمی تونید برید.
دانشجوی کارشناسی اگر انصراف بده و مدرک معادل نگیره غیبتش از دیپلم حساب میشه؟ برای طرح خرید جریمه مشمولین غایب
من اندازه ای که مدرک معادل بگیرم پاس کردم ولی نمیخوام مدرک معادل بگیرم میشه؟ یا مدرک معادل حتما میدن؟
طرح خرید سال 96 تو اردیبهشت و خرداد بود دوباره کی شروع میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)