مکستر فقط کوشان ولاغیر
محسن چاوشی، در حال ساخت آلبوم جدید خود است. این اثر بعد از آلبوم من خود آن سیزدهم و در سال 92 منتشر خواهد شد.
تا کنون 6 ترانه از این آلبوم را حسین صفا سروده است و محسن چاوشی و بهروز صفاریان تنظیم این قطعات را بر عهده داشته اند.
![]()
Last edited by EhsanCPU; 27-04-2013 at 00:51.
نه اصلا اون قسمت منظورم نیس. خیلی گسترده تر از این حرفاس که بخوام مورد خاص بگم اصولا گوش خراش کار شده ...
ولی چشم آلبوم رو دوباره گوش میکنم و میگم موردهایی رو ... تازگی گوش نکردم ...
در مورد کو به کو بگم که تو قسمت اوجش صدای محسن بدجور تو ذوق میزنه (به نظر من) و خیلی مطمئنم اگه دست کوشان میفتاد این طور نبود ...
دوستمون آقا مجید که خودش تنظیم کننده هست و اینجا تاپیک هم داره(کارای خوبی هم داره از جمله 3 رمیکس از محسن)
یادمه مقایسه خیلی خوب و علمی بین میکس مستر حریص و پرچم سفید انجام داده بود که دعوت میکنم بهش مراجعه کنید ...
میگردم دنبال تاپیکش ...
- نقد و بررسی » " پرچم سفید " چاوشی در برابر حریص !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست دوم رو بخونید
درباره تنظیم ها خصوصا تنظیم تراک 3 و 6
و خصوصا پست سوم رو بخونید ... یعنی این پست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آلبوم بعدی و اینکه چه کسی میکس و مستر خواهد کرد هنوز هیچ چیز قطعی نیست . ممکنه باز هم امیر جمالفرد قطعات رو میکس و مستر کنه
در مورد میکس و مستر این توضیح رو بدم که تا حد زیادی این موضوع سلیقه ایه. ممکنه یکی مستر کوشان رو بپسنده ولی یکی دیگه مستر امیر رو. هر چند این موضوع که کار طرف چقدر حرفه ای هست موضوع اصلیه.
میشه گفت کوشان تو این زمینه تجربه و دانش بالایی داره ولی در مورد امیر تجربه صدق نمیکنه ولی با این حال کارش رو عالی انجام داده. یکی از نکات مهم مسترینگِ خوب ، اینه که شنونده بتونه صدای سازها رو به تفکیک بشنوه. دقیقا مثل آهنگ نگار. مجددا گوش کنید ، متوجه میشید
و بحث مخاطب شعر قراضه چین. نکته هایی هست که بهش دقت نمیکنید
به شعر قسمت آوازی که حجت اشرف زاده خونده دقت کنید. "دیده گاه رخ او دیده ی من تنها نیست ، ماه و خورشید همین آینه میگردانند" بدین معنی که واسه ی فهمیدن قدرت و عظمت خدا ، انسان ، فقط ، نشون دهنده ی عظمت خلقت خدا نیست ، بلکه همین عظمت و بزرگی رو میتونی در ماه و خورشید و تمام کائنات ببینی.
یا "نیاز نیم شبی رفع صد بلا بکند" به معنی : راز و نیاز - با خدا - و نماز نیمه شب میتونه صدها بلا رو از انسان دور کنه
یا معنی همین بیت "خوبان قراضه چین او" . خداوند طلای کامل است. پس انسان ها هر چقدر هم که والا و دارای منزلت باشند ( حتی بالاترین درجه بین انسان ها که میشه پیامبر اکرم) باز هم در قیاس با عشق خداوند مثل قراضه چین هایی هستند که براده های طلا رو جمع آوری میکنند (یا مثل کسانی که وقتی گندم ها رو درو میکنن ، اونها اون چیزی که توی زمین باقی مونده رو جمع آوری میکنند). این شعر توصیف اینه که خداوند چقدر کامل و عاری از هرگونه عیب هست ، و ما انسان ها هر چقدر هم بزرگ باشیم ، پیش بزرگی او به حساب نمیایم و ناچیز و ضعیف هستیم. و کسی که بتونه عاشق "خود" خدا بشه واقعا خوشبخت حقیقی اون شخص خواهد بود
اصلاح کنم حضور فرشاد حسامی تو میکس مستر همه اهنگای آلبوم بعد قطعی شده ...
ایشون دوست و همکار بهروز صفاریان هستن و مسلما بهروز خیلی به کیفیت صدای آلبومها اهمیت میده اینو تو کارنامه پربار هنریش ثابت کرده ...
واقعا چه اختلافی پیش اومده که محسن چاوشی دیگه با امیر ارجینی همکاری نمی کنه...؟!
به نظرم شعرهای امیر ارجینی خیلی بهتر از حسین صفا هستن و یه سادگی و زیبایی دیگه ای دارن و ماندگار تر هستن ..امیدوارم توی آلبوم بعدیش همه قطعات رو حسین صفا نگفته باشه البته تا جایی که میدونم فعلا 6 قطعه رو حسین صفا سروده..![]()
Last edited by ali_agha1981; 28-04-2013 at 10:53.
ارجینی هم کاراش عالیه اما واقعا حسین صفا به نظر شخصی من یه چیز دیگست!
صفا شعراش بیشتر به حال و هوای محسن نزدیکه این روزا به نظرم و در کل حساب کنیم شعراش قوی تره
اما واقعا معلوم نیست اختلاف این دو رفیق و همراه قدیمی چیه؟!
منکه خیلی خیلی حسین صفا رو به ارجینی ترجیح میدم
به خصوص شعرای صفا با صدای چاووشی
بعدم؛ حالا اگه مشکلی به وجود اومده یا نیومده، هیچی که هست،
ماحصلش شده اینکه توی آلبوم بعدی علاوه بر یکی از بهترین شاعرهایی که همیشه با چاووشی کار میکرد (حسین صفا)
حالا روزبه بمانی هم برای محسن شعر بگه
و این خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)