تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 942 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617657707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بالاخره اومد رو سايت ايرانسل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من كه چيز خاصي توش نديدم و سر در نياوردم منظورش از مسنجر ايرانسل چي بود. شما اگه چيز جديدي گرفتيد به ما هم بگيد!

مسنجر بر روي موبايل
    مسنجر در تلفن همراه شما:
    می دانستید که دیگر برای اینکه مسنجرتان را چک کنید، نیازی به کامپیوتر ندارید؟ چون با مسنجر ایرانسل، به آسانی می توانید تنها با استفاده از خط ایرانسل خود هروقت بخواهید، مسنجرتان را در سایتهای مختلف چک کنید!

فراموش نکنید:
    فقط باید مطمئن شوید که مدل گوشی شما قابلیت استفاده از خدمات GPRS را دارد و بعد، با از نصب تنظیمات GPRS روی گوشی، می توانید به سادگی وارد اینترنت شوید و مسنجرتان را ببینید.
    با اين سرويس، می توانید با تمامی مسنجرهای فهرست ذيل کار کنید:
    MSN, Yahoo, AIM, ICQ, QQ, GTalk, Jabber

این احتمالا یه لینک دانلودی چیزی داشته که نذاشتن ! آخه این که معنا نداره ! ولی فعلا تا این معلوم نشده من خودم اون دوتا برنامه را بیشتر ترجیح میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من براي غير فعال کردن مسدود کردن تماسها، اين کد رو زدم ولي روي سامسونگ اين پيغام رو ميده:
    all barring refused
    و در موتورولا در تنظيمات بارينگ که ميخام غير فعالش کنم ميگه پسورد اشتباست. حتي به جاي 4 تا صفر پين کدمو ميزنم ولي نميشه که نميشه.
    ممنون ميشم بازم کمک کنيد.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض مسنجر روی موبایل

این احتمالا یه لینک دانلودی چیزی داشته که نذاشتن ! آخه این که معنا نداره ! ولی فعلا تا این معلوم نشده من خودم اون دوتا برنامه را بیشتر ترجیح میدم.

منم موافقم که یک جای کارش می لنگه. و اطلاعاتش ناقصه.به نظرم باید یک برنامه بش اضافه شه

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

شاهین جان عزیز آمار این مسنجر رو میگیری ببینی که کار باش چطوره و هزینه اش چقدر.

میخواستم بینم ایرانسل میخاد آیتم جدیدی رو اضافه کنه یا نه.چون الان میشه با نصب برنامه چت از ش استفاده کرد

در هر صورت اگه اطلاعات جامعتر و کاملتر داری به ما هم بگو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

این که دیگه پست دادن نیمخواد.
    میل باید بزنی.
    من این تاپیک رو از خونه مشتهده می کنم چون توی شرکت اینترنت نداریم ، یعنی داشتیم انقدر دانلود کردیم قطعش کردن.
    شاهین جان میشه بگی کدوم شب بازم تو شرکت شیفتی تا من اون شب گوشیم و حتما روشن نگه دارم تا تنضیمات GPRS و MMS و برام بفرستی ؟
    این روزها بهت خیلی زحمت میدم من
    اول اون E-Care بعدش هم ریز مکالمات الان هم این
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من كه چيز خاصي توش نديدم و سر در نياوردم منظورش از مسنجر ايرانسل چي بود. شما اگه چيز جديدي گرفتيد به ما هم بگيد!

مسنجر بر روي موبايل
    مسنجر در تلفن همراه شما:
    می دانستید که دیگر برای اینکه مسنجرتان را چک کنید، نیازی به کامپیوتر ندارید؟ چون با مسنجر ایرانسل، به آسانی می توانید تنها با استفاده از خط ایرانسل خود هروقت بخواهید، مسنجرتان را در سایتهای مختلف چک کنید!

فراموش نکنید:
    فقط باید مطمئن شوید که مدل گوشی شما قابلیت استفاده از خدمات GPRS را دارد و بعد، با از نصب تنظیمات GPRS روی گوشی، می توانید به سادگی وارد اینترنت شوید و مسنجرتان را ببینید.

چيزيست چرت به تمام معنا

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

ما رو باش فكر كردم اين جايزه 1 ميليارد ريال واسه چند نفره
    در حالي كه فقط به يك نفر داده ميشه
    نخواستيم بابا با اين جايزه دادنتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

سلام آقا شاهين ؛ حدود يك هفته پيش براي عموم يه دايمي خريديم مشكلي هم نبود ولي ديروز 2 بار Sms زدن كه ثبت نام شما تكميل نشده و از اين حرفا چيكار كنيم؟!

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مسنجر بر روي موبايل
    مسنجر در تلفن همراه شما:

فراموش نکنید:
    احتمالا با راه اندازی اون ویترین ایرانسل اینم راه میفته...حالا ای که الان ای نوشته یعنی چی؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

داداش ببين من هيچ پدر كشتگي با ايرانسل ندارم و كاملا هم ازش راضي هستم.
    اينقدر هم سر ظهري حالم خوب بود كه شماره اي كه توي كانتكت هام بود رو گرفتم و اشكال از شماره گيري نبود. دوستم هم كلاً از اينجور آدما نيست.

كلاً امروز از صبح تا شب اينطوري بوده. يكي دو بار هم نبوده خيلي، تا جايي كه عادت كرده بودم هر بار كه زنگ ميزنم قراره يكي ديگه گوشي رو برداره و ازم بپرسه مثلاً: سلام مهرداد جان كجايي يه ساعته ميگيرمت، يا اينكه منم علي نشناختي؟؟!
    هيچ بار هم يه فرد تكراري گوشي رو جواب نداده.
    اين ديگه مسئله عادي نيست كه از خودم درش بيارم، شايد يه روز شهر شما هم بشه، باور كنيد، ولي خيلي حال ميده.

جالبتر از اون اينكه عصر هم حدود ساعت 8 اينا كه ايرانسل به ايرانسل زنگ ميزدم يكي ديگه برداشت گفت با منزل تماس گرفتيد، از اونور هم كه زنگ ميزدم دوستم گفت كه تو به من زنگ زدي وقتي گوشي رو برداشتم ديدم دو تا بوق عادي زد (همون بوق تلفن ثابت به ثابت تك بوقي) بعد يك نفر گوشي رو برداشت كه بله بفرماييد!!!

خوب اين يعني چي؟

من به دوستم زنگ ميزنم اين وسط يكي زنگش به من وصل ميشه و گوشي دوستم هم اتومات به يك خط تلفن داخلي تماس ميگيره كه حتي صداي بوقش هم معلومه كه مال ايرانسل نيست. در حالي كه هر دو رو مانيتور گوشيمون اسم همديگه رو ميبينيم اما يكي ديگه صحبت ميكنه.

حالا اينارو ول كنين اونايي كه زنگ ميزنن چه شوكه ميشن! يه ربع با اطمينان احوالپرسي ميكنه منم چيزي نميگم، آخرش كه بايد جواب بدم ميگم اشتباهه طرف شاخ در مياره!
    واسه منم اتفاق افتاده... حتی پریروز که اصلا نمیشد به خارج از شهر یا تلفن ثابت یا tci زنگ بزنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •