بدترین مد جهان چیه؟
ALL IN ONE!!!
من خودم از اون استفاده میکردم؛یه مد ****** و کثا** و ک*مشنگ بود چرا چون هر 3-4 ماه گیر میداد ؛ و یا وقتی بازی رو Load میکردی دوباره از اول Start New Game میزد![]()
![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بدترین مد جهان چیه؟
ALL IN ONE!!!
من خودم از اون استفاده میکردم؛یه مد ****** و کثا** و ک*مشنگ بود چرا چون هر 3-4 ماه گیر میداد ؛ و یا وقتی بازی رو Load میکردی دوباره از اول Start New Game میزد![]()
![]()
سلام .
من مود خاموش کردن ماشین نصب کردم .در این مود ماشین با کلید v خاموش میشه.من چه کار کنم تا ماشین با کلید tab خاموش بشه؟
ۀقا امین راستش منم تو این موندم ولی یکم صبر کن من همین الان با Sanny Builder در ستش می کنم و در ضمن داره یه پچ می سازم که اگه عقب برین؛ ماشین تون چرا عقبش روشن میشه......
از همتون عذر خواهی میکنم بابت اون پست صفحه 609.
حالا کسی اون را میتونه ویرایش کنه؟
این کار رو چرا خودت نمی کنی؟
مي توني يه ذره بهتر بنويسي اينجوري زودتر به هدفت ميرسياقا دانوش به اقا حامد توهين نكن
خودم بلد نیستم و میزنم خراب میکنم.به خاطر همین از انهایی که بلدن خاستم.
آقا عماد منظور من این بود که به جای اینکه کلید V را بزنیم تا ماشین خاموش شود چه کار کنیم تا مثلا کلید tab را بزنیم تا ماشین خاموش شود.
اگه میشه یکی لینک دانلود Picador اصلی بازی ( یه وانت بود که Rider همیشه سوارش می شد) رو برای من بزارین...
خواهش میکنم زودتر
شما بیخود کردی که این رو جی وی تی ساخته
هر کس هم خواست ویرایش کنه عیبی نداره مال خودتون هر کس هم خواست به نام خودش بزنه من ناراحت نمیشم
فقط تاپیک رو منحرف نکنین![]()
اینم ماشینی که آقا دانوش پیچگاه خاسته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)