خیلی احتمالش کم هست... مودم وقتی خراب میشه، چیزی که من دیدم اینه که I/O هاش بیشتر از کار میفتن، مثلا دیگه از کامپیوتر نمیشه وصل شد به کنسول مودم، شاید از آخرین چیزهایی که بخواد تو یه مودم خراب بشه تیکه ی اصلی یعنی متصل کننده ی DSL باشه... شاید.
خیلی احتمالش کم هست... مودم وقتی خراب میشه، چیزی که من دیدم اینه که I/O هاش بیشتر از کار میفتن، مثلا دیگه از کامپیوتر نمیشه وصل شد به کنسول مودم، شاید از آخرین چیزهایی که بخواد تو یه مودم خراب بشه تیکه ی اصلی یعنی متصل کننده ی DSL باشه... شاید.
اگه يه مودم ديگه بياريد تست كنيد آره
ولي احتمال خيلي كم و بيشتر در مورد مودم هاي مارك ارزون و خيلي خسته احتمال داره
عکس از استاتوس مودمم ببینید نویز خطم خوبه یا بد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عجیبه یه دفعه همین که گوشی تلفن رو ورمیدارم بعد دقیقا 10 ثانیه اینترنت قطع میشه یع دفه هم وقتی گوشی رو میذارم بعد از 10 ثانیه قطع میشه خیلی کم هم پیش میاد که با برداشتن گوشی اتفاقی نمیفته و نتم قطع نمیشه
به شایان برگشتی داداشمیگم اگه هنوز مودم خاموش نکردی IP که الان داری بذار اینجا ببینیم گیت وی چطوری ؟! تک رقمی یا چیز دیگه ای هست
چون پینگ خودم الان با 4.2.2.4 120 ! بهترین گیت وی که گیر آوردم دیگه زیر 116 نیومده !!
پ.ن : فیسبوک و یوتیوب برای من بدون چیزشکن باز میشه !!![]()
دوتا اسپلیتر دارم یکی که خیلی وقته دارمش و چند ساله که روی مودم سوارش کردم یکی دیگه هم که بازم خیلی وقته دارم منتها تا حالا ازش استفاده نکرده بودم با جفتشون این مشکل رو دارم حالا نمیدونم واقعا سالم هستن یا خزاب توی این تاپیکی که گفتید رفتم همش در رابطه با نویز خط بود که با بررسی که کردم خطم عالی هستش که عکس هم گذاشتم.
منم همین رو میگم
خط خوبی داری
اگر مطمئن شی که اسپلیتر مشکل نداره خیلی عالی میشه
فردا میرم یه اسپلیتر نو میخرم منتها اگر بازم مشکل داشت به نظرتون مشکل از چیه و کجا باید برم پیگیر بشم؟
اگر دو تا اسپلیتر همین مشکل رو دارن
مشکل یکم پیچیده شد
شاید مشکل اسپلیتر نباشه!
خب به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)