تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 973 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617657707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مارک گرافیک چیه؟؟؟؟؟؟
    GT , GS ...
    پس چی فکر کردی داداش من 9500 GT داره 1 گیگ نمی تونه روی Very High بزاره.
    CPU هم همچین بالا نیست با CPU سه هسته ای روون میاد نه با اون CPU بعدشم شما Detail Distance رو برا چی روی 100 گزاشتین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    میدونین چی همه cpu مصرف میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یک بنچمارک بزار تا بفهمم.
    کارت خودم 280 1 گیگ هست سی پی یوی خودم 4 هسته ای 2.2 هست رم خودم 4 گیگ هست.
    من میتونم رو بالاترین تنظیمات بازی کنم.
    عزیز ن کی گفتم 100 رو distanceگزاشت پستو بخونی نوشته 10 در صد به بالا نمیشد گذاشت.
    گرافمم 8800 gs 867mb colorful gddr3 که کار صد در صد گراف شما رو میکنه چون من تا حالا بازی نشده که با تنظیمات گراف اخر بالا اورده باشم و لک داشته باشه ولی واسه جی تی ای یه استثنا بود.

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بین پول و انتقام چی رو انتخاب کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

انتقام رو انتخاب کن

4. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

هر چی خودت حال میکنی ! من که پول انتخاب کردم !

6. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من مکانشو میدونم . یه بارم دیدمش .

اما خب همینطوری نمیگم . به یه سیو 40 درصدی نیاز دارم !
    مکان دقیقشو بگو...اینم سیو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

عزیز ن کی گفتم 100 رو distanceگزاشت پستو بخونی نوشته 10 در صد به بالا نمیشد گذاشت.
    گرافمم 8800 gs 867mb colorful gddr3 که کار صد در صد گراف شما رو میکنه چون من تا حالا بازی نشده که با تنظیمات گراف اخر بالا اورده باشم و لک داشته باشه ولی واسه جی تی ای یه استثنا بود.
    توی عکس که اینطور بود.....
    عزیزم هیچ موقع gta رو با بقیه بازی ها مقایسه نکن چون این یکی یک عجوبه ی ....
    بعدشم شما نمی تونید بازیه کرایسیس وارهد رو روی آخرین تنظیمات بازی کنید ( 1 گیگ 9800 به بالا میخواد .. )
    یک چیز دیگه gs اصلا به درد بازی نمی خوره و از gt هم بدتره....
    معلومه که اورکلاک هم کردید چون ما کارت 867 مگ نداریم......
    این آخری هم خیلی مسخره گفتی شما بیاین با 280 بازی کنید می فهمید بازی چیه من قبلا 9800 جی تی ایکس داشتم اما 280 خریدم فقط باید ببینی..........

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

از اون حرفا بودا !
    با اور کلاک مقدار حافظه تغییر نمی کنه که !

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توی عکس که اینطور بود.....
    عزیزم هیچ موقع gta رو با بقیه بازی ها مقایسه نکن چون این یکی یک عجوبه ی ....
    بعدشم شما نمی تونید بازیه کرایسیس وارهد رو روی آخرین تنظیمات بازی کنید ( 1 گیگ 9800 به بالا میخواد .. )
    یک چیز دیگه gs اصلا به درد بازی نمی خوره و از gt هم بدتره....
    این آخری هم خیلی مسخره گفتی شما بیاین با 280 بازی کنید می فهمید بازی چیه من قبلا 9800 جی تی ایکس داشتم اما 280 خریدم فقط باید ببینی..........
    779 شما ممکنه 370 تا پست داده باشید ولی دلیل نمیشه از من بیشتز بدونی .چیزی که شما در مورد کارت گرافیک میدونی به اندازه یه گیمر معمولیه.کی گفته gs یا gt بودن مبنای اجرای روون بازی هاست.در ضمن من اوور نکردم گرافمو و شما در مورد برند colorful اطلاعات کمی داری و خود بنده گراف 9800 800هزار تومانی رو با گراف خودم مقایسه و تاثیر بسیار ناچیز فقط در سایه پردازی دیدم.و حاضرم به شما ثابت کنم که کرایسیس رو با اخرین درچه رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بدون لک اجرا کردم.و اینم بگم که گراف مبنای اجرای عالی بازی نیست ساپورت سی پی یو مادر بورد و رم مناسب و هارد خوب کولینگ عالی نیز مبناست.امیدوار متوجه اشتباهت شده باشی

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از اون حرفا بودا !
    با اور کلاک مقدار حافظه تغییر نمی کنه که !
    چرا تغییر میکنه.اگه میخوای میتونی امتحان کنی. برنامه sis sandra pro رو نصب کن و در قسمت total graphic available cache میزان نهایی گراف خودتو ببین که تا چه حدی میتونی بالا ببری .که با اور بالا میشه برد.مثلا مال من 1100 مگ availabl داره که فقط 768 تاش مورد استفادس .البته بالا بردن تا توتال خیلی ممکنه خطرناک باشه و به کرات دیده شده که موجب سوختگی گراف هم شده

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

779 شما ممکنه 370 تا پست داده باشید ولی دلیل نمیشه از من بیشتز بدونی .چیزی که شما در مورد کارت گرافیک میدونی به اندازه یه گیمر معمولیه.کی گفته gs یا gt بودن مبنای اجرای روون بازی هاست.در ضمن من اوور نکردم گرافمو و شما در مورد برند colorful اطلاعات کمی داری و خود بنده گراف 9800 800هزار تومانی رو با گراف خودم مقایسه و تاثیر بسیار ناچیز فقط در سایه پردازی دیدم.و حاضرم به شما ثابت کنم که کرایسیس رو با اخرین درچه رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بدون لک اجرا کردم.و اینم بگم که گراف مبنای اجرای عالی بازی نیست ساپورت سی پی یو مادر بورد و رم مناسب و هارد خوب کولینگ عالی نیز مبناست.امیدوار متوجه اشتباهت شده باشی

این هیچ ربطی به پست ها نداره تجربه ی بازی کردن من اینو نشون میده....
    ببین من اولین چیزی که گفتم این بود که CPU خیلی در این بازی نقش داره پس شما برای اولین قدم باید CPU تون قوی باشه.....
    بعدشم من ( خودم ) تابحال گرافیکی به حافظه ی 6... ندیدم !!!!!!!
    اولا که قیمت اون کارت 800 تومن نیست و 400 تومنه تازه ارزون ترم شده می تونم ثابت کنم...
    دوما اگه اینطوری باشه که واقعا مگه شرکتا دیوانه ان که بین گرافیک گرون قیمت بدن بیرون.....
    اگه اینطوریه که شما دیگه باید با همون کارت گرافیک همه ی بازی ها رو اجرا کنی دیگه......
    تاثیرش اصلا ناچیز نیست بلکه فوق العاده میشه در ضمن یک چیزی اینی که میگی از مدیوم بالاتر نمیره
    همه از کارت گرافیکه نه از cpu , ram , ....

پس معلومه که کارت شما تواناییه بالای مدیوم رو نداره تمام. ( نقطه )
    اگر می خواین داداش من کارتش 9500 GT هستش و من خودم 280 میخوای عکس اونو نشونت بدم که High کرده و اون بالاتر از High نمی ره براش !!!!!!
    تازه 1 گیگ هم هستش.
    من به روونیه بازی شما کار ندارم دارم میگم که شما خودتون گفتید بالاتر از مدیوم نمیره بابا یک بچه هم دیگه میدونه این از کارته.....
    می خواین نشونتون بدم که اگه روی High باشه چه تغییری میکنه.
    لطفا اگه میشه ثابت کنید ( کرایسیس )
    بعد همه ی اینا باید بگم که یعنی هیچ فرقی بین GS , GT , GTX نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

در آخر هم بگم که شما اگه این چیزا رو بلدین پس چرا میگین؟؟؟ ( اینم آخرین چیز بهتون بر نخوره یک موقع حرف هام ها )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •