تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 639 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان من قبل از عید با طرح دولت در قالب اوراق گواهی سپرده 20 درصد قسمتی از سرمایه ام را در بانک سپه سپرده کرده بودم که در قبالش یک برگ کاهی بی ارزش به اندازه یه کف دست که روش مهر بانک خورده بهم دادن به نظر شما کارشون قانونی بوده یا مصداق کلاه برداری هست
    نگران نباش، من هم رفتم پاسارگاد اوراق گواهی سپرده خریدم و به من هم یک برگ کاغذی A4 که مشخصات و شرایط حساب و سود با مهر و امضاء و این چیزها روش ثبت و نوشته شده داد. شما و من هم تنها نیستیم که از این اوراق 20 درصدی را خریداری کردند و اگر میلیونی تعداد این افراد باشد کمتر نیست و خیلی ها در همان زمان رفتن و سپرده های قبلی که 15 درصد بود رو بستن و بردن 20 درصدی باز کردن. بانک سپه هم که بانک دولتی یا اگر اشتباه نکنم نیمه خصوصی دولتی هست و صندوق و موسسه نیست که بخوای نگران باشی. فقط سر موعدش که رسید برید تبدیلش کنید به سپرده 15 درصد که خیالتون راحت بشه. حالا که دیشب ترامپ زد تو کاسه کوزه اینها و برجام رو کرد تو چاه مستراح! و اوضاع اقتصاد در ماههای آینده و بخصوص در 3 و 6 ماه بعدی که تحریمهای شدید و سفت و سخت شروع میشه اوضاع اقتصاد و مردم هم بی ریخت میشه؛ شاید دوباره بانکها سود زیاد به مردم پیشنهاد کنن که مردم پولها رو بیرون نکشن و ببرن بزارن تو بانکها. اگر هم اوضاع قمر در عقرب بشه و جنگ بشه تر و خشک با هم می سوزن و فرقی نمی کنه بانک دولتی، خصوصی یا موسسه پول گذاشتیم یا پولداریم یا فقیر. احتمالا کلی از بانکها ورشکسته میشن و میلیاردها دلار پول از مملکت فراری داده میشه. شرایطی که میلیونها نفر سردر گم خواهند بود و نمی دونن پول رو نگه دارن یا بکشن بیرون. بخصوص اینکه تحریم بانک مرکزی و بعضی بانکهای کشور در لیست تحریمهای آمریکا هستند.

2. 2 کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مثلا ساعت هشت شب انتقال بدیم ، آیا هشت شب فردا واریز میشه

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
    نه 5 صبح واریز میشه

4. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

و اوضاع اقتصاد در ماههای آینده و بخصوص در 3 و 6 ماه بعدی که تحریمهای شدید و سفت و سخت شروع میشه اوضاع اقتصاد و مردم هم بی ریخت میشه؛
    همین حالاش هم بی ریخت هست در ماههای آینده بی ریخت تر میشه

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

دوستان مثلا بخواهیم 20 میلیون برا کسی انتقال بدیم چه روشی هست

بدون مراجعه به بانک

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

اگه هر دو بانک یکی باشن از طریق خودپرداز باید بشه

7. این کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نگران نباش، من هم رفتم پاسارگاد اوراق گواهی سپرده خریدم و به من هم یک برگ کاغذی A4 که مشخصات و شرایط حساب و سود با مهر و امضاء و این چیزها روش ثبت و نوشته شده داد. شما و من هم تنها نیستیم که از این اوراق 20 درصدی را خریداری کردند و اگر میلیونی تعداد این افراد باشد کمتر نیست و خیلی ها در همان زمان رفتن و سپرده های قبلی که 15 درصد بود رو بستن و بردن 20 درصدی باز کردن. بانک سپه هم که بانک دولتی یا اگر اشتباه نکنم نیمه خصوصی دولتی هست و صندوق و موسسه نیست که بخوای نگران باشی. فقط سر موعدش که رسید برید تبدیلش کنید به سپرده 15 درصد که خیالتون راحت بشه. حالا که دیشب ترامپ زد تو کاسه کوزه اینها و برجام رو کرد تو چاه مستراح! و اوضاع اقتصاد در ماههای آینده و بخصوص در 3 و 6 ماه بعدی که تحریمهای شدید و سفت و سخت شروع میشه اوضاع اقتصاد و مردم هم بی ریخت میشه؛ شاید دوباره بانکها سود زیاد به مردم پیشنهاد کنن که مردم پولها رو بیرون نکشن و ببرن بزارن تو بانکها. اگر هم اوضاع قمر در عقرب بشه و جنگ بشه تر و خشک با هم می سوزن و فرقی نمی کنه بانک دولتی، خصوصی یا موسسه پول گذاشتیم یا پولداریم یا فقیر. احتمالا کلی از بانکها ورشکسته میشن و میلیاردها دلار پول از مملکت فراری داده میشه. شرایطی که میلیونها نفر سردر گم خواهند بود و نمی دونن پول رو نگه دارن یا بکشن بیرون. بخصوص اینکه تحریم بانک مرکزی و بعضی بانکهای کشور در لیست تحریمهای آمریکا هستند.
    اینقدر بد بین نباش خدا بزرگه

تازگی 100 متر از مجتمع مون یه dslam راه اندازی کردن, الان سرعت 8 مگ با 17snr
    Last edited by dadash42; 10-05-2018 at 10:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

-------------
    Last edited by fastfind; 16-05-2018 at 12:49.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من ایران نیستم
    میگن بانک شهر طرح (نه صندوق) 20 درصد میده کسی میدونه درسته یا نه و شرایطش چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

آقای مکارم در مورد فساد بانکی کاملا درست نقل کرد
    ریشه فساد در کشور بانکها هستن, هر چقدر سود تسهیلات و سپرده بالاتر امکان فساد بیشتر
    متاسفانه فرهنگ فساد عمیقی داریم, خودمون نمیذاریم اصلاح شود. همه دنبال پول باد آورده هستیم
    بانک پایه اقتصاد کشوره, در فرمول اقتصادی نرخ % سود مساویه نرخ % تورم

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من ایران نیستم
    میگن بانک شهر طرح (نه صندوق) 20 درصد میده کسی میدونه درسته یا نه و شرایطش چیه؟
    سلام
    جناب منم شندم برای بالای 100 میلیون داره تا سه ماه هم پول قفل میشه
    Last edited by mehryar1973; 17-05-2018 at 08:14.

13. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام ...
    موسسه نور چطوره؟ من قبلا یک حساب روزشماری باز کرده بودم 25 درصد!
    الان هم شاید همون باشه ...
    ولی تو سیستم های آنلاین کارتش جواب نمیده مثلا واسه کارت به کارت آنلاین
    چکار کنم بهش اعتماد کنم؟
    یا حداقل بانکی رو نمیشناسید روزشمار با همین حدود بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •