چرا تام فورد رو ول کنم ؟ کلا تو اهواز گیر نمیاد ؟ یا با بوش موافق نیستید ؟
اون که تو بازار مرکزی منظورتون همون که اول اسم مغازش s داره اونجا رفتم چیزی نداشت فقط یه چند تا عطر معمولی داشت که همه استفاده می کنند چیز تکی نداشت
چرا تام فورد رو ول کنم ؟ کلا تو اهواز گیر نمیاد ؟ یا با بوش موافق نیستید ؟
اون که تو بازار مرکزی منظورتون همون که اول اسم مغازش s داره اونجا رفتم چیزی نداشت فقط یه چند تا عطر معمولی داشت که همه استفاده می کنند چیز تکی نداشت
من در جواب اون جمله بولد شدتون این مطالب رو ارائه دادم وگرنه همونطور هم که گفتم خودمم زیاد دل خوشی ازاین عطر ندارم
در مورد جمله دوم بولد شده هم خدمتتون عرض میکنم وقتی ادکلنی از سال 1981 تا الان داره تولید میشه پس حتما مشتری هم زیاد داره وگر نه کمپانی ادکلنی رو که عموم نپسندند تولیدش رو متوقف میکنه.
قیضه عطر هم با فیلم کمی متفاوت هست. تفاوتش هم اینه که کاندیدهای فیلم رو خود دست اندکاران انتخاب میکنند ولی کاندید شدن عطر ها بر اساس فروش و رضایت عموم هست. بماند که این ادکلن هم برنده جایزه فی فی شد!
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
منظور این نیست که گیر نمیاد گفتم که محصولات خوبی هم هست که علاوه بر تام فورد اونها رو هم تست کنید.
نه منظورم اون مغازه که ته راهرو هست و نه اون اولی(البته همون اولی تام فورد فور من-وایت پتچولی-بلک ارکید و اکستریم رو داشت والان اطلاعی ندارم
Last edited by f.t.g; 08-05-2012 at 10:47.
آقا این bond river side رو با تق هرمس باز مقایسه کردم(اصلا نمیدونم واقعا شبیه هستن یا من اینطور فکر میکنم!) نظرم یکم عوض شد river side کیفیت بالایی داره.. از این لحاظ فکر کنم از شنل و دیور هم بالاتر باشه بوی خوب و تقریبا همه پسندی داره با این که خاص هست(نه خیلی خاص مثل تق که ممکنه یه نفر بدش بیاد) در کل عطر خوب و خیلی با کلاسی هست دیگه بستگی به سلیقه افراد داره..
Last edited by Delkook; 08-05-2012 at 10:44.
سلام دوستان یه سوال فنی
آیا تسترهایی که مغازه دار ها می فروشن دارای کیفیت پایین تری نسبت به خود عطرن؟ موندگاری؟
اگه میشه فرق تستر با خود عطرو بگین
ممنون
دوستان میشه تفاوت تسترهایی که مغازه دارا می فروشن رو بگین و با عطر اصلی مقایسه کنین
موندگاریشون و بقیه مسائل
سلام علی. عطرفروشی پاساژ تندیس تو تجریش یادمه پارسال داشت. پرفیوم شاپ هم الان زنگ زدم گفت که احتمالا موجود باشه و تماس میگیره. قیمت ندارم ولی با توجه قیمت 28 دلاری آمازون بدک نیست. به قول فرید دیگه زیر 100 باید باشه.
علیکم سلام
ببین چه به سرمون اوردن؟یه زمان همون قیمت میشد خرید و بلکه ارزونتر.حالا باید اقلا دو برابر بخریم
![]()
راستی یادم رفت بگم
بالاخره چشممون به جمال محصول بسیار خارق العاده برند شایک هم روشن شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون 2 برابر هم خوبه.ل هوم 3اونگارو رو من تو نت 29 دلار دیدم گفتم خب با 45-50 تومن میشه خرید.رفتم بازارتهران 63 بهم قیمت داد.زیاد رو این قیمتهای دلاری نمیشه حساب کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینطوره
بعضی از محصولات یه چیزی هم بیشتر از 2 برابر گرون شدند
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)