من هر چی نگاه می کنم بچه ها همه جا افتادن جز 05 کرمان ، کسی اونجا نیفتاده برای اول دی ؟
کسی هم قبلا اونجا نبوده بگه چه جور جاییه :-؟
من هر چی نگاه می کنم بچه ها همه جا افتادن جز 05 کرمان ، کسی اونجا نیفتاده برای اول دی ؟
کسی هم قبلا اونجا نبوده بگه چه جور جاییه :-؟
آقا اول دی نیرو هوایی مشهد کسی نبوووووووووود ؟
چطوریه اونجــــــــــــــــــا؟
.
.
تا اونجایی که من از بعضی منابع اطلاع دارم احتما لش خیلی کمم نیست که نیوفتی نیرو ی انتظامی یکی از دلایلش به خاطر کمبود نیرو مخصوصا نیروی تحصیل کرده ای مثل شما...
خیلی وقته این قانون وجود داره.
قانون نیست اینجوری به شما گفتن من بدون اینکه اونا بگن رفتم پیش یه دکتری مهر زد اوناهم قبول کردنخیلی وقته این قانون وجود داره.
دوستان سرباز زیر دیپلمه و دیپلمه و فوق دیپلمه !! این 3 تا هر کدوم چه فرقی میکنه و تاثیری میزاره رو خدمت مشمول ؟!بعضیا میگن زیر دیپلم ها با دیپلم ها فرقی نمیکنه زیاد !! لطفا توضیحی بدید
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 08-12-2011 at 01:20.
واسه ی ما توی همون پلیس 10+ اسم پزشکی که باید بهش مراجعه کنیم رو زده . فک نکنم کس دیگه ای رو قبول داشته باشند ، ممکنه قرارداد دارند با بعضی پزشکا !![]()
کاملا بستگی به جات داره. من تو پادگان آموزشی سپاه یه سرباز فوق لیسانس دیدم با درجه ستوان دو که خدمت براش اصلا خوب نبود و مرتب باید با سربازا میومد پیاده روی و میدان تیر و... تو همین تهران هم یه رفیق دیپلمه داشتم که خدمت براش هتل بود و پشت میز نشین بود.
پس می بینی که حتی بعضی وقت ها یه سرباز دیپلمه خدمتش راحت تر از یک سرباز فوق لیسانس هست.
اگر شما پذیرش و پارتی نداشته باشی خدمت با دیپلم خیلی سخت تر هست. بین این سه تا که گفتی هم فرق هست اما نه خیلی زیاد.
واقعااااااا ؟واسه ی ما توی همون پلیس 10+ اسم پزشکی که باید بهش مراجعه کنیم رو زده . فک نکنم کس دیگه ای رو قبول داشته باشند ، ممکنه قرارداد دارند با بعضی پزشکا !![]()
نمیدونم والا من دقیقا شنبه بردم پست کردم خودم یه جارو پیدا کردم رفتم نوشت
توی دفترچه هم تا اونجایی که من خوندم فکر کنم نوشته باید شماره نظام پزشکی داشته باشه و مراکز بهداشتی متن دقیقشو
فردا نگاه میکنم میزارم اینجا
بهترين جايه مشهد افتادي پسر
برو حالشو ببر
اگه يه پارتي كوچيك هم داشته باشي كه ديگه هيچي![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)