4-2-3-1 دفاعش اصلا گل نمیخوره با چن تا چیز دیگه خودت باید با جزییات ترکیبت ور بری تا دستت بیاد
4-2-3-1 دفاعش اصلا گل نمیخوره با چن تا چیز دیگه خودت باید با جزییات ترکیبت ور بری تا دستت بیاد
قبل بازی برای مدافع هات یارگیری رو تنظیم می کنی ؟
منم همين مشكلو دارم. خيلي مسخره س. وقتي يه بازيكن از وسط نفوذ ميكنه 2 تا دفاع وسط ميرن به سمت كناره ها و طرف راحت تك به تك ميشه.
يه مشكل ديگه هم دارم. وقتي 2 نفري ميخوام ضربه آزاد بزنم وقتي پاس ميدم تا اونيكي بازيكنم شوت بزنه خيلي سريع يكي از بازيكناي ديوار دفاعي يا توپ رو ميزنه يا اينكه جلوي ضربه رو كامل ميگيره و نميذاره نوپ ازش رد بشه. چه جوري پاس بدم تا نتونن بگبرن؟
منم همين مشكلو دارم. خيلي مسخره س. وقتي يه بازيكن از وسط نفوذ ميكنه 2 تا دفاع وسط ميرن به سمت كناره ها و طرف راحت تك به تك ميشه.
يه مشكل ديگه هم دارم. وقتي 2 نفري ميخوام ضربه آزاد بزنم وقتي پاس ميدم تا اونيكي بازيكنم شوت بزنه خيلي سريع يكي از بازيكناي ديوار دفاعي يا توپ رو ميزنه يا اينكه جلوي ضربه رو كامل ميگيره و نميذاره نوپ ازش رد بشه. چه جوري پاس بدم تا نتونن بگبرن؟
همیشه همینطوریه...من که تا حالا نتونستم استفاده کنم
سلام دوست عزیز میتونی به جای دفاعات ,دفاع های دیگه ای بخری هر دفاعی که خودت بهش اعتماد داری رو بخر و شاید درست بشه.
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
سلام این چیزی که شما میگین هیچ ربطی به pes 2011نداره که کاربرا بیان توی این تایپیک جوابتو بدن.![]()
سلام باز هم یهک مطلب مفید که شما خوشتون میاد:
1.ابتدا مخلف حرکت و سپس موفق حرکت : جلو انداختن توپ
2.R1 R2 L1 با هم در یک زمان : تمارز
3.ابتدا مخالف و سپس موافق به همراه بالا یا پایین : دریبل
4.هم زمان R1 با بالا : دریبل پشت پا
5.موافق با یکی از جهات بالا یا پایین سپس موافق با بالا یا پایین : یه پا دو پا (توجه داشته باشید که برای زدن رمز 5 جهت بالا یا پایین درقسمت اول با قسمت دوم رمز یکی نباشد یعنی اول با پایین و بعد با بالا یا برعکس)
6.مخالف حرکت و سپس موافق با پایین یا بالا : لایی
7.یک دور پرخش سریع جهت ها : دریبل زیدانی
اگه مشکلی بود بگین تا من حل کنم.
سلام اگه مشکلی بود بگید تا من حل کنم.![]()
بچه ها کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟؟
بعد از نصب پچ جدید PeSEdit تازه امروز متوجه شدم که نمی تونم مستر لیگ جدید رو شروع کنم! ارور میده و از بازی میپره بیرون! جالب اینجاس که Sve قدیمی مستر لیگمو راحت میتونم بازی کنم اما اگه یه New بزنم از بازی میاد بیرون!
کسی میدونه علتش چیه و چی کار باس کرد؟
من فردا میخوام برم جام pes یکی یه ترکیب واسه رئال آپدیت شده بهم بده که فقط ببرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)