تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 1298 اولاول ... 1075075575976036046056066076086096106116176577071107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان ای دی اس ال شبکیه 1m سرعتش با طرح زرین مخابرات فرقی داره ؟
    میخوام سرویس 2 گیگ ماهیانشو بگیرم برای شبانه
    کسی از شما ها از شبکیه داره ؟ اگه داره میشه یه نیم ساعت قرض بدید یوزر نیم پسوردتونو لطفا
    اگر خطتت DLC باشه ...هیچ فرقی نداره ....... من یک مدت شبکیه داشتم خیلی خیلی از حجمم کم میشد......

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

ذوستان کسی هست که تا حالا خطش DLC باشه بعد درخواست بده خطوط قدیمی تلفنی را براش کابل کشی کنند ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ذوستان کسی هست که تا حالا خطش DLC باشه بعد درخواست بده خطوط قدیمی تلفنی را براش کابل کشی کنند ؟
    شیراز شنیده بودم این کارو میکردن ولی اینجا اصلا فکرش نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مگه میشه همچین چیزی؟؟؟ وقتی یه منطقه کلآ دی ال سی هست چطور میشه فقط از یه نفر رو بردارن دیجیتالی کنن؟؟؟ نمونش رو داشتیم تاحالا؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جریان شرکت رنگین کمان اصفهان چیه صدا خیلی ها در اومده ؟ کسی اخبار خوبی داره؟
    مدیرعامل مخابرات استان اصفهان گفت:
    کشایی در خصوص عدم تعهدات شرکت رنگین کمان در قبال شرکت مخابرات استان اصفهان خاطرنشان کرد: شرکت رنگین کمان عضو شرکت های پپ نبود و صرفا شرکتی بود که امکانات مخابرات را به فروش می رساند و از شبکه و تسهیلات این شرکت استفاده می کرد، در 6 ماه اخیر این شرکت نتوانست بدهی خود را به مخابرات پرداخت کند و همین موضوع باعث شد ارتباطمان را قطع کنیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مگه میشه همچین چیزی؟؟؟ وقتی یه منطقه کلآ دی ال سی هست چطور میشه فقط از یه نفر رو بردارن دیجیتالی کنن؟؟؟ نمونش رو داشتیم تاحالا؟؟؟؟
    خطوط DLC یا همون فیبر نوری تا دم در خانه ها که نیمومده فقط تا ایستگاه های منطقه ایی این خطوط کشیده شده است ... من مخابرات استقلال بودم مسول اون قسمت به شخص دیگری گفت اگر هزینش را پرداخت کنید خطوط شما را از DLC تغییر میدهند مثلا من یکی از دوستام در شهر اهواز چنین کاری را انجام داده بود.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خطوط DLC یا همون فیبر نوری تا دم در خانه ها که نیمومده فقط تا ایستگاه های منطقه ایی این خطوط کشیده شده است ... من مخابرات استقلال بودم مسول اون قسمت به شخص دیگری گفت اگر هزینش را پرداخت کنید خطوط شما را از DLC تغییر میدهند مثلا من یکی از دوستام در شهر اهواز چنین کاری را انجام داده بود.
    منظورم این بود فقط سیم کشی دم در خونه رو تعویض میکنن؟؟؟؟ یا بر میدارن چند صد متر اسفالتو خراب میکنن فقط به خاطر یه نفر؟؟؟
    Last edited by mamad24; 08-12-2013 at 15:24.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

منظورم این بود فقط سیم کشی دم در خونه رو تعویض میکنن؟؟؟؟ یا بر میدارن چند صد متر اسفالتو خراب میکنن فقط به خاطر یه نفر؟؟؟
    منم همین و موندم آخه سیم کشی دم در خانه همون خطوط کابلی قدیمی هست ... خطوط DLC هزینه و نگهداری زیادی دارد برای همین تا دم هر شخصی کشیده نشده است. و فقط ایستگاه هایی که سر خیابان ها نمونش را مشاهده میکنید...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

امروز بعد 2 هفته انتظار از مخابرات زنگ زدن گفتن پنلت به نام خودت نیست باسه همین کمپینتو برگشت زدیم گفتن برو یه فتوکپی از کارت ملی اون بابایی که بنامشه و کارت ملی خودت رو دوباره ببر مخابرات. رفتم انجام دادم و گفتن دوباره باید 2 هفته صبر کنم ولی الان میبینم که طرح اومده تو پنل. بر خلاف طرح های قبلی جفت چراغاشم روشنه یعنی فعاله و فقط یه یوزر پسورد میخاد که حتمآ میشه از 2020 گرفت. ولی دوستان گفتن اگه سرخود وصل بشی قید مودم رو باید بزنی. تو مخابرات هم یارو همینو بهم گفت. از وقتی که طرح بیاد تو پنل چند وقت طول میکشه تا بهمون زنگ بزنن مودم و یوزر پسورد رو تحویل بدن؟؟؟؟ایا مودمی که میدن اک شده هستش جعبه وهمه چی داره؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

امروز بعد 2 هفته انتظار از مخابرات زنگ زدن گفتن پنلت به نام خودت نیست باسه همین کمپینتو برگشت زدیم گفتن برو یه فتوکپی از کارت ملی اون بابایی که بنامشه و کارت ملی خودت رو دوباره ببر مخابرات. رفتم انجام دادم و گفتن دوباره باید 2 هفته صبر کنم ولی الان میبینم که طرح اومده تو پنل. بر خلاف طرح های قبلی جفت چراغاشم روشنه یعنی فعاله و فقط یه یوزر پسورد میخاد که حتمآ میشه از 2020 گرفت. ولی دوستان گفتن اگه سرخود وصل بشی قید مودم رو باید بزنی. تو مخابرات هم یارو همینو بهم گفت. از وقتی که طرح بیاد تو پنل چند وقت طول میکشه تا بهمون زنگ بزنن مودم و یوزر پسورد رو تحویل بدن؟؟؟؟ایا مودمی که میدن اک شده هستش جعبه وهمه چی داره؟؟؟؟؟
    شماره ایی که از مخابرات زنگ زدند بهت چند بود ؟ منم طرح کمپین به اسم صاحب خطه اما طرح زرین تو پنل به اسم خودمه یعنی برای منم ایراد میگیرن ؟ گرچه من همراه کمپین طرح زرین را انصراف دادم ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •