خوشم میاد که منطقی بخورد میکنید ، ولی مشکل شما اینه که امنابع این اطلاعات خیلی ضعیف و تقریبا مسخره است
باهات شرط میبندم که عدد 10 نفری که تو پستت گفتی حتما مصطلح عام بوده و نه واقعیت و شاید هم همه را از بچه محلها و منطقه خودتون پرسیدی !؟
اتفاقا بگم که شلوغترین منطقه مرکز مخابراتی منطقه ماست ، دیگه همه معرف حضورشون هست که مرکز هفت تیر از شلوغترین مرزکهای مخابراتی است و رانژه شدن خط در این مرکز از پردردسرترین کارهاست! من موقعی که میخواستم خط رانژ ه کنم داتک گفت خیلی خوش شانس هستید چون الآن فقط یه پورت خالی داریم که اون هم نصیب ما شد! پس از این بابات خیالتان راحت باشه که از مرکز ما شلوغتر پیدا نمیشه دلیلش هم تقریبا مشخصه چون مرکز شهر هست و سازمان و اداره هم زیاد داره که اینها به تعداد مشترکین مسکونی عدد قابل توجهی درمیاد!
نه خیر بنده اصلا قبول ندارم! آخه من موندم این اطلاعات را از کجا میارید!
من خودم هم 1-2 ماه فری دانلود کردم و هم 1-2 ماه است که آکانت دارم و در هیچ زمانی به هیچ مشکلی برنخوردم!
تورنت هم اگر بلد باشید به هیچ مشکلی برنمیخورید ، مثلا بابرنامه آزرئوس (Azereus) در هر زمان از روز بخواید میتونید از تورنتها تون لذت ببرید ! من و 4-5 تا از دوستام که از سرویس داتک استفاده میکنیم با این برنامه تا حالا به مشکل نخوردمی! ولی قبول دارم که در نصف روز که در ساعات اداری هست سرعت تقریبا نصف میشه ولی نه اینکه دیگه کلا محدودش کنند !
آقا باربد دو حالت بیشتر وجود داره: 1- یارو خیلی احمق و خنگ تظریف داشته که اصلا نمیدونسته رپید شر چیزی به غیر از تورنت است 2- یا خواسته شما را دست بندازه من که موندم چه دلیل دیگه ای میتونه وجود داشته باشه! وللی کلا به گفته ها و شنیده ها کمتر دقت کنید و عوض آن به تجربه ها و مخصوصا تجربه ی عملی دقت کنید!
قربانتان: مصطفی عشقی