تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 607 از 645 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شاتل رو هم دیدم دیگه 64 نامحدودش در میاد 18500 که خوب نسبت به ده تومانی که قبلا برای همین سرویس میدادم تقریبا دو برابره. سرویس های اکو ش هم که حجمش هی کم میشه منتاسب با قیمتش. امیدوارم مسئولین فروم منو ببخشن میدونم نباید این حرفا رو میزدم و من خیلی وقته عضو فروم هستم و این تنها پستم بود. و اگر صلاح بدونن دیگه هم پست نخواهم دادم. باز هم عذر خواهی می کنم.
    دوست عزيز 64 شاتل مثل 128 شركت هاي درپيت هست! سرعت دانلودش 14 هست. ديوونه ها زنگ ميزنيم از خودشون هم مي پرسيم ميگن تقسيم بر 8 كنين ميشه 8! سرعت همه سرويس هاشون بيشتر از عددي هست كه تقسيم بر 8 مي كنيم ولي مسؤلاي فروش چون زير دستشون 1 مگ اينا هست اصلاً خبر ندارن!

من خودم 64 شاتل دارم ماهي 30GB مصرف دارم

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من هيچ پدر كشتگي ندارم! من خودم ميخواستم داتك بگيرم ولي با اين وضع
    من بگم از 10 نفر كه داتك دارن پرسيدم همه فحش ميدن بهش! شما دومين نفري كه راضي هستي. %100 منطقه مخابراتي شما براي داتك خلوته به خاطر همين سرعتتون خوبه.

ديگه اينو قبول دارين كه تا ساعت 6 بعد از ظهر رپيدشير (!) و تورنت رو محدود كرده؟ (تورنت حالا ميگيم تعجب نداره ولي رپيدشير چراااااا؟؟؟!!!!!!!!
    خوشم میاد که منطقی بخورد میکنید ، ولی مشکل شما اینه که امنابع این اطلاعات خیلی ضعیف و تقریبا مسخره است

باهات شرط میبندم که عدد 10 نفری که تو پستت گفتی حتما مصطلح عام بوده و نه واقعیت و شاید هم همه را از بچه محلها و منطقه خودتون پرسیدی !؟

اتفاقا بگم که شلوغترین منطقه مرکز مخابراتی منطقه ماست ، دیگه همه معرف حضورشون هست که مرکز هفت تیر از شلوغترین مرزکهای مخابراتی است و رانژه شدن خط در این مرکز از پردردسرترین کارهاست! من موقعی که میخواستم خط رانژ ه کنم داتک گفت خیلی خوش شانس هستید چون الآن فقط یه پورت خالی داریم که اون هم نصیب ما شد! پس از این بابات خیالتان راحت باشه که از مرکز ما شلوغتر پیدا نمیشه دلیلش هم تقریبا مشخصه چون مرکز شهر هست و سازمان و اداره هم زیاد داره که اینها به تعداد مشترکین مسکونی عدد قابل توجهی درمیاد!

نه خیر بنده اصلا قبول ندارم! آخه من موندم این اطلاعات را از کجا میارید!

من خودم هم 1-2 ماه فری دانلود کردم و هم 1-2 ماه است که آکانت دارم و در هیچ زمانی به هیچ مشکلی برنخوردم!
    تورنت هم اگر بلد باشید به هیچ مشکلی برنمیخورید ، مثلا بابرنامه آزرئوس (Azereus) در هر زمان از روز بخواید میتونید از تورنتها تون لذت ببرید ! من و 4-5 تا از دوستام که از سرویس داتک استفاده میکنیم با این برنامه تا حالا به مشکل نخوردمی! ولی قبول دارم که در نصف روز که در ساعات اداری هست سرعت تقریبا نصف میشه ولی نه اینکه دیگه کلا محدودش کنند !

راستش من وقتی زنگ زدم برای سفارش سرویس فروشنده شرکت خودش اعتراف کرد که Rapidshare رو محدود کردند.
    به همین دلیل من هم سفارش ندادم
    آقا باربد دو حالت بیشتر وجود داره: 1- یارو خیلی احمق و خنگ تظریف داشته که اصلا نمیدونسته رپید شر چیزی به غیر از تورنت است 2- یا خواسته شما را دست بندازه من که موندم چه دلیل دیگه ای میتونه وجود داشته باشه! وللی کلا به گفته ها و شنیده ها کمتر دقت کنید و عوض آن به تجربه ها و مخصوصا تجربه ی عملی دقت کنید!

آقا سیامک خواهشا کوتاه بیا! مطمئنا من آنقدر تحقیق کردم و اطلاعات دارم که بخوام شما را راهنمایی کنم! وگرنه قبلا هم گفتم با این شرکت هیچ مناسبتی ندارم جز این که از کابران آن محسوب میشم ! خواهش میکنم سیر بحث را منطقی تر دنبال کنید! با تشکر از شما دوست عزیز

قربانتان: مصطفی عشقی

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

2تا شد ویرایش......
    Last edited by Sharim; 10-07-2008 at 11:40.

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

19KB منطورم سرعت دانلود بود

ولی منطقی نیست ها ! سرعت دانلود من رو با 64 ببین :
    من سرعتم رو توی Speedtest تست کردم این شد نتیجش :
    در ضمن از نداگستر 64 استفاده میکنم

مال شما چی ؟ فکر کنم اگه هرکسی یه تست بکنه و نتیجش رو بگذاره این جا بد نباشه ,میفهمیم توی سرعت کدوم isp از همه قویتره :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

داتک عوضی ترین ISP ایی هست که میتونین گیرش بیفتین.
    این وضیعت من با سرویس 512!!

تا حالا حتی ساعت 4 صبح هم نشده سرعت من از 32 بره اونور!
    شاتل چطوره؟زنگ زدم طرف گفت رو سرویس 384 سرعت دانلود زیر 45 امکان نداره بیاد،درسته؟بین داتک و شاتل و پارس کدومشون بهتره؟(اگه داتک بهتر باشه که دیگه هیچی واقعا!)شاتل یه مزیتیم که داره اینه که با اینکه ترافیک داره ولی شبا کنتور نمیندازه!!
    وللی کلا به گفته ها و شنیده ها کمتر دقت کنید و عوض آن به تجربه ها و مخصوصا تجربه ی عملی دقت کنید!
    شمایی که میگید تجربه ی عملی،اینم تجربه ی عملی من.
    Last edited by Elvon; 10-07-2008 at 11:52.

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپنتا 128

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ولی منطقی نیست ها ! سرعت دانلود من رو با 64 ببین :
    من سرعتم رو توی Speedtest تست کردم این شد نتیجش :
    در ضمن از نداگستر 64 استفاده میکنم

مال شما چی ؟ فکر کنم اگه هرکسی یه تست بکنه و نتیجش رو بگذاره این جا بد نباشه ,میفهمیم توی سرعت کدوم isp از همه قویتره :
    سرعت دانلود من با آسیاتک همیشه بین 14 تا 16 هست درسته که گاهی تا 18 هم میره. ولی به طور متوسط همونه. شاید مال شما یک چیز خوفه!

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

آقا باربد دو حالت بیشتر وجود داره: 1- یارو خیلی احمق و خنگ تظریف داشته که اصلا نمیدونسته رپید شر چیزی به غیر از تورنت است 2- یا خواسته شما را دست بندازه من که موندم چه دلیل دیگه ای میتونه وجود داشته باشه! وللی کلا به گفته ها و شنیده ها کمتر دقت کنید و عوض آن به تجربه ها و مخصوصا تجربه ی عملی دقت کنید!
    ببخشیدها
    اما اگر همچنین چیزی صحیح نیست پس چطور حتی به من تایم داد؟
    که فلان ساعت تا فلان ساعت محدود هست؟
    البته من زیاد به این کارها کار ندارم.
    کاربر سپنتا هستم و به هیچ عنوان قصد عوض کردن شرکت رو هم ندارم.
    اما شما که خودت میگی تجربه تا حرف بهتر هست پس من باید یک چیزی خدمت شما عرض کنم.
    تجربه نشون داده هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوشم میاد که منطقی بخورد میکنید ، ولی مشکل شما اینه که امنابع این اطلاعات خیلی ضعیف و تقریبا مسخره است

باهات شرط میبندم که عدد 10 نفری که تو پستت گفتی حتما مصطلح عام بوده و نه واقعیت و شاید هم همه را از بچه محلها و منطقه خودتون پرسیدی !؟

اتفاقا بگم که شلوغترین منطقه مرکز مخابراتی منطقه ماست ، دیگه همه معرف حضورشون هست که مرکز هفت تیر از شلوغترین مرزکهای مخابراتی است و رانژه شدن خط در این مرکز از پردردسرترین کارهاست! من موقعی که میخواستم خط رانژ ه کنم داتک گفت خیلی خوش شانس هستید چون الآن فقط یه پورت خالی داریم که اون هم نصیب ما شد! پس از این بابات خیالتان راحت باشه که از مرکز ما شلوغتر پیدا نمیشه دلیلش هم تقریبا مشخصه چون مرکز شهر هست و سازمان و اداره هم زیاد داره که اینها به تعداد مشترکین مسکونی عدد قابل توجهی درمیاد!

نه خیر بنده اصلا قبول ندارم! آخه من موندم این اطلاعات را از کجا میارید!

من خودم هم 1-2 ماه فری دانلود کردم و هم 1-2 ماه است که آکانت دارم و در هیچ زمانی به هیچ مشکلی برنخوردم!
    تورنت هم اگر بلد باشید به هیچ مشکلی برنمیخورید ، مثلا بابرنامه آزرئوس (Azereus) در هر زمان از روز بخواید میتونید از تورنتها تون لذت ببرید ! من و 4-5 تا از دوستام که از سرویس داتک استفاده میکنیم با این برنامه تا حالا به مشکل نخوردمی! ولی قبول دارم که در نصف روز که در ساعات اداری هست سرعت تقریبا نصف میشه ولی نه اینکه دیگه کلا محدودش کنند !

قربانتان: مصطفی عشقی
    يكي از اصلي ترين منابع من اينجاست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط لطفاً خواهش مي كنم خواهش مي كنم خواهش مي كنم تك تك پست ها رو كامل تا چند صفحه قبل هم بخونيد (حداقل 10-15 صفحه آخر رو بخونيد) مدارك كامل با عكس ثابت ميكنه تا 6 محدود هست. (جالبه داتك اين سايت رو في..ل.ت...ر كرده!!!)

خوندي؟

متوجه شدي اون 10 نفري هم كه نوشته بودم بايد مي نوشتم 1000 نفر؟! مگه حتماً بايد حضوري پرسيد؟ فروم پس براي چيه؟! ولي خداييش من با چت از 4-5 نفر پرسيدم و داداشم توي يه شركت 512 داتك رو ديد از 64 شاتل ما بدتر بود و يه دوستمم هم كه ميگه 512 داره سرعتش از 30 بالاتر نميره!
    منم دو ماه پيش زنگ زدم خودشون گفتن بله تا ساعت 6 محدوده! حالا مال شما محدود نيست كلات رو بنداز بالا!

من كه از خدامه داتك خوب باشه من برم ازش بگيرم چون ارزونه ولي افسوس كه مفت نمي ارزه.
    ديگه فكر كنم متوجه شده باشي شانس شما بوده كه سرويست خوب از آب درومده.

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این نظرسنجی رو میشه ریست کنید چون خیلی ها الان شرکت adsl هاشون رو عوض کردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •