تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 1291 اولاول ... 1075075575976036046056066076086096106116176577071107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این روش هم میتونید پرداخت کنید با خط ایرانسلی که توی لیست مشخصات ثبت کردید:
    *707*شناسه وایمکس*رمز کارت شارژ#
    ممنون از شما
    منظور شما سیمکارت ایرانسله ؟؟ من اصلا خط ایرانسل ندارم همراه اوله !!!

قبلا تو ecare گزینه پرداخت اینترنتی بود که از طریق چند بانک میشد پرداخت کرد مثل ملت ، تجارت ، سامان . ولی الان هرچی میگردم اون گزینه پرداخت اینترنتی نیست !!!

دوستان لطفا راهنمایی کنن برای پرداخت مبلغ 915200 ریال چه کار باید بکنم ؟؟

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه پول رو حضوری از بانک تجارت پرداخت کنی 2روز بعد و اگه از بانک ملت پرداخت کنی 1 روز بعد میاد به حسابت.بهترین روش پرداخت اینترنتیه.صبر کن شاید دارن سیستم و تغییر میدن و فعلا پرداخت اینترنتی غیرفعاله.

4. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه پول رو حضوری از بانک تجارت پرداخت کنی 2روز بعد و اگه از بانک ملت پرداخت کنی 1 روز بعد میاد به حسابت.بهترین روش پرداخت اینترنتیه.صبر کن شاید دارن سیستم و تغییر میدن و فعلا پرداخت اینترنتی غیرفعاله.
    ممنون از شما
    تا شنبه یک شنبه صبر میکنم . اگر درست نشد میرم بانک پرداخت میکنم . آخه تا الان 75 درصد اعتبارم مصرف شده ممکنه قطع کنن !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز این صفحه ای که شما میگی ربطی به وایمکس و adsl نداره....در اصل به اینگونه صفحات میگن pop-up که معمولا صفحات تبلیغاتی هستن که با بازکردن برخی سایتها این صفحات هم همراه اونا باز میشن و چون اون صفحات تبلیغاتی فی لطر شدن به همین دلیل شما با صفحه پیوندها روبرو میشین!!!

برای حل این مشکل هم شما کافیه تو تنظیمات مرورگرتون گزینه مربوط به pop-up blocker رو فعال کنید
    به عنوان مثال تو فایرفاکس اگه به قسمت تنظیمات برین تو تب content گزینه اول یعنی
    block pop-up windows رو میتونید تیکش رو فعال کنید حال از شر این صفحات خلاص خواهید شد....
    تو مرورگرهای مختلف این گزینه رو میتونید پیدا کنید.....

به همین راحتی

اتفاقا الان چک کردم اون تیک هست! فعاله! بروزرم فایرفاکس ورژن 7.0.1 آنتی ویروسم اویرا آپدیت شده! صفحات سایتهای مختلف نیست و فقط پشت سرهم این سایت Peyvandha.ir تو تب های جدید برام باز میشه! بخدا خستم کرده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایمان جان درسته با سری N مشکل داره. الان 3 ساعتی هست روی کانال 8 گذاشتم به مشکل نخورده. یعنی برم تو تنظیمات وض کنم channel رو رو همون auto بزارم یا همین 8 گذاشتم خوبه؟؟؟؟
    اگه به B/g تغییر بدم در اصل دیگه از سرعت N استفاده نمیکنه؟ در مورد وای فای اطلاعات کم هست که این کزینه B/g/n کلا چطوریه و چه فرقی داره و غیره.
    عوض کردن Channel به طور فنی نباید تاثیری بذاره . من روی 1 استفاده میکردم.
    بله دیگه اگه بذاری روی B/g دیگه از N استفاده نمیکنه. فرق اینها هم توی پوشش و سرعت هست. مثلا نسخه ی N تا 300 مگابیت بر ثانیه جواب میده (اون مودم نهایتش 135.0Mb/s هست ) و سری G نهایتش 54.0 مگابیت بر ثانیه هست. استفاده از G هیچ تغییری رو ایجاد نمیکنه چون نه سرعت شما اینقدر هست نه اینکه اینترنت رو بین دستگاه های زیادی Share کردین. همینطور از مودم به عنوان یک روتر هم استفاده نمیکنید که چند سیستم رو شبکه کنید. برای همین بدون مشکل میتونید از B/G استفاده کنید.

8. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عوض کردن Channel به طور فنی نباید تاثیری بذاره . من روی 1 استفاده میکردم.
    بله دیگه اگه بذاری روی B/g دیگه از N استفاده نمیکنه. فرق اینها هم توی پوشش و سرعت هست. مثلا نسخه ی N تا 300 مگابیت بر ثانیه جواب میده (اون مودم نهایتش 135.0Mb/s هست ) و سری G نهایتش 54.0 مگابیت بر ثانیه هست. استفاده از G هیچ تغییری رو ایجاد نمیکنه چون نه سرعت شما اینقدر هست نه اینکه اینترنت رو بین دستگاه های زیادی Share کردین. همینطور از مودم به عنوان یک روتر هم استفاده نمیکنید که چند سیستم رو شبکه کنید. برای همین بدون مشکل میتونید از B/G استفاده کنید.
    ایمان جان ممنون از راهنمایی. یه سوال اینکه من که الان با pc و لپ تاپ و گوشی استفاده میکنم نیازی به استفاده از N نیست پس؟؟ اون برای سرعت بالا یا جایی که همزمان چند تا استفاده میکنن مثل یه شرکت یا کارگاه؟؟ بعد این وایرلس که 300 مگا در ثانیه جواب میده رو چه حساب هست یعنی اینترنتی که از مودم میگیره رو با این سرعت میده به دستگاه ؟؟؟ راستی اینکه یه پورت لن داره فقط چطور میشه روتر کردش؟؟؟ روتر چطوری استفاده میشه؟؟؟

من دوستم مودم یو اس بی داره الان همه چیش درسته وقتی کانکت میکنم آنتنش میاد که خوبه ولی هیمنطور روی connecting میمونه و نمیزنه connected و وصل نمیشه چیکار باید بکنم؟؟؟ با یو اس بی کار نکردم چطوریه از سایتش هم تنظیمات گرتم درسته نمیدونم چیکار باید بکنم. خود به خود قطع شده.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

کسی میدونه چطور میشه براوصل شدن به وایمکس چطور میشه کانکشن ساخت?
    یعنی مثل adsl که به صورت دستی کانکت میشی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

من 2 مگ دارم سرعتم هی افت میکنه و زیاد میشه کسی مشکلی داره؟؟

تهران و دولت هستم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایمان جان ممنون از راهنمایی. یه سوال اینکه من که الان با pc و لپ تاپ و گوشی استفاده میکنم نیازی به استفاده از N نیست پس؟؟ اون برای سرعت بالا یا جایی که همزمان چند تا استفاده میکنن مثل یه شرکت یا کارگاه؟؟ بعد این وایرلس که 300 مگا در ثانیه جواب میده رو چه حساب هست یعنی اینترنتی که از مودم میگیره رو با این سرعت میده به دستگاه ؟؟؟ راستی اینکه یه پورت لن داره فقط چطور میشه روتر کردش؟؟؟ روتر چطوری استفاده میشه؟؟؟

من دوستم مودم یو اس بی داره الان همه چیش درسته وقتی کانکت میکنم آنتنش میاد که خوبه ولی هیمنطور روی connecting میمونه و نمیزنه connected و وصل نمیشه چیکار باید بکنم؟؟؟ با یو اس بی کار نکردم چطوریه از سایتش هم تنظیمات گرتم درسته نمیدونم چیکار باید بکنم. خود به خود قطع شده.
    گفتم که توی سرعت هایی که توی ایران هست و شما 512 کیلوبیت بر ثانیه هستید طبیعتا فرقی نداره سرعت وایرلس 300 باشه یا حتی 10 باشه و از این مقادیر خیلی خیلی کمتره. بنابراین هیچ تغییری احساس نمیکنید. اکثر گوشی ها هم از وایرلس سری G استفاده میکنند که خود به خود به سری N کاری ندارن.
    منظور شما هم از اینکه چطور میشه روتر کردش نفهمیدم. وقتی شما با مثلا 2 تا لپ تاپ به این مودم وصل میشید (وایرلس) دو لپ تاپ شما شبکه شده اند و فقط باید تنظیمات IP و Gateway را در ویندوز انجام دهید تا همدیگر با بشناسند. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.
    در مورد مودم USB هم احتمال میدم User اون در مودم دیگر همزمان وصل باشه. یعنی مثلا مودم WiFi با همون حساب وصل باشه و مودم USB در وضعیت Connecting بمونه. طبق تجربه هم مودم USB اگر زیر 30% آنتن داشته باشه وصل نمیشه.

13. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من یه راهنمایی کوچیک از کاربران وایمکس دارم
    من قبلا از gprs استفاده می کردم و واسه دانلود کردن هم می رفتم کافی نت و هر یک ساعت حدودا 700 مگ می گرفتم .حالا که ایرانسل بسته هاشو برداشته من دیگه اینترنت ندارم.در منطقه که من هستم وایمکس خوب انتن میده حالا من اگه بخوام وایمکس بگیرم و ماهانه 3گیگ شارژ کنم چقدر می تونم دانلود کنم؟اصلا وایمکس بگیرم یا وایسم تا دوباره بسته های GPRS فعال بشن؟در ضمن درسته که ایرانسل اینترنت رایگان شبانه نداره؟
    البته چون دوباره 50% تخفیف داره می خوام بگیرم
    با تشکر از اینکه درخواست من رو مطالعه کردید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •