تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 1049 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617657707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض

سلام

من میخوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم،منتها هیچی سرم نمیشه
    بودجه نهایتا تا 100 تومن هستش
    ما سمت اکباتانیم،نمیدونم آنتن چی باید بگیرم ؟ دستگاه چی باید بگیرم ؟
    یکم راهنماییم کنین
    اولویت هام اینه که حتما FullHD ساپورت باشه و 2 اینکه پلیر خوبی هم باشه،که بتونم فیلم هم باهاش نگاه کنم

یه راهنمایی کامل بکنین
    ممنونم
    با صد تومن شما می تونید مارک lumexy یا xvision بگیرید . بین این دو باز لومکسی وضع اش بهتره . آنتن هم همون آنتی معمولی با بوستر کار ات رو راه میندازه . فقط یادت باشه جهت آنتن درست باشه . ( به سمت صدا و سیما یا نزدیک ترین فرستنده تلویزیونی نزدیک شما ) اگر بخوای بیشتر خرج کنی الکومکس هم دستگاه عالی ایی هست . حتی 3d هم پخش میکنه .

2. 2 کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام
    من قصد داشتم یه الکومکس بگیرم ولی با مدل هایی که جدیدا ارائه شد کمی مردد شدم...مثل Ester T15 یا Sama AT-200 یا ....
    لطفا بگید که واقعا کدوم مدل از همه بهتره...از همه لحاظ...یه جنس واقعا عالی میخوام.
    ممنون میشم به ترتیب بهتر بودن مدل هارو معرفی کنید و معایبشون هم بگید.
    با تشکر

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

با صد تومن شما می تونید مارک lumexy یا xvision بگیرید . بین این دو باز لومکسی وضع اش بهتره . آنتن هم همون آنتی معمولی با بوستر کار ات رو راه میندازه . فقط یادت باشه جهت آنتن درست باشه . ( به سمت صدا و سیما یا نزدیک ترین فرستنده تلویزیونی نزدیک شما ) اگر بخوای بیشتر خرج کنی الکومکس هم دستگاه عالی ایی هست . حتی 3d هم پخش میکنه .
    سپاس
    تا همون 100 تومن میشه مدل دقیق معرقی کنین ؟
    پس همون آنتن قدیمی مون رو میشه استفاده کرد ؟
    آنتن جدید نیاز نیست بخریم ؟؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان می شه مدلی رو معرفی کنید که
      محتوای مخفی: برای یکی از دوستام می خوام 
    ----t و ----s رو همزمان داشته باشه؟؟
    نترسید از ما بهترون منظورمون رو نمی فهمه!!

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام وسال نومبارك.مي خواستم خواهش كنم يه توضيح كلي درباره خروجيهاي صداي سينما خانگي بدهيد.منظورم پشت ديويدي پلير.سوالهاي من اينهاست:1-آيا هرسه نوع خروجي دريك زمان كارميكنند(تك ديجيتال-دوسوزنه-شش سوزنه).سوال 2-كار تك سوزنه ديجيتال كواكسيكال چيه؟سوال 3-آيا صرفا داشتن يك سينما يعني لزوما تفكيك صدا حتما داريم من كه هرجارفتم چيزي ازدالبي احساس نكردم!سوال 4-دروسايلي مثل لبتاپ.گيرنده ستلايت.گيرنده ديجيتالي تلويزيون.و..و...كه فقط دو تا خروجي سفيد قرمز داريم سينما خانگي چطورنصب ميشه؟سوال 5-چرالازمه كه حتما دستگاه دي وي دي رو هم از فروشنده بخريم اصولا آيا پكيج ما حتما بايدپخش كننده ويژه اي داشته باشه ؟شرمنده سوالهام زياد شددر واقع تمام سوالهام يكي هستندو ميخوام يه ديد كلي از سيستم داشته باشم .اگر لينكي داريد كه جواب سوالهام داخل اون باشه بذاريد تازحمتتون كمتربشه .باتشكر ازهمگي دراين تاپيك.سال خوبي داشته باشيد.

1- بله هر سه همزمان کار می کنند
    2-کواکسیال و اپتیکال(یا به قول شما تک سوزنه) انتقال صدا بصورت دیجیتاله
    3-نه لزوماً همچین چیزی نداریم اگه منظورتون از تفکیک صدا چند کاناله بودنه باید سورستون هم به این صورت رکورد شده باشه
    4-تو این حالت ها بصورت استریو کار می کنه
    5-نه شما می تونید از هر جا که بخاین یه پلیر استاندارد بخرین

7. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان که سینمای خانگی717 دارند وسایر دوستان مطلع کمک نمایند
    من امروز لب تاپم را share کردم به سینمای خانگی ولی در صفحه CIFS sing in از من ID و Password میخواهد .تو دفترچه نوشته این use&Pasمربوط است Network. من تو Network and Sharing Centerتو homepage یک pass ساخته وID رانیز نام اینترنتم را وارد کردم که در ایکون وایرلس اینترنتم نوشته ولی جواب incorrentمیدهد لطف نمایید این ID&Pass از کدام بخش باید گرفت
    ممنون

توی قسمت Advance sharing Setting برین و گزینه Turn off password protected sharing رو اتنخاب کنید.

9. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز از دبی قیمت اسپیکرجامو و امپ انکیو گرفتم وبعلت پایین اومدن ارزش پول ایران، قیمتها واقعا بالاست
    Onkyo TX-NR 609 : 1990 Dirham
    Onkyo TX-NR 809 : 3499 Dirham
    Jamo S606 HCS3 : 1999 Dirham

جامو s608 هم نداشت.باتوجه به درهم 530 تومانی ، انکیو 609 میشه حدود 1.055 انکیو 809 میشه 1.855 و ست جامو 606 بدون ساب میشه 1.060 با این حساب ،سفارش انکیو 609 باجامو 606 بدون ساب درمیاد حدود 2 میلیون و صدو بیست هزارتومان که تا برسه ایران میشه 2.150 یا کمی بیشتر. بنظر شما چطوره؟ ارزش خرید داره یا نه؟

انکیو 609 از طرف what hi fi بهترین امپ زیر 500 پوندی سال 2011 انتخاب شده ولی گزارشهایی مبنی برگرم کردن و بخصوص ازکارافتادن پورتهای hdmi ان در اینترنت داده شده که باعث شده درخریدش شک کنم.

درضمن LX55 پایونیر از نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین امپ زیر 1500 پوند انتخاب شده که قیمتش الان در ایران 1.650 میباشه ودبی احتمالا 200 تا 300 تومن کمتره.از اقا رایان ،پژمان ، داوود و بقیه عزیزان میخوام بهم کمک کنند که ایا انکیو 609 بگیرم یا کمی بیشتر خرج کنم و بجای انکیو 609 پایونیر 55 بگیرم،البته قبل از خرید میخوام بین امپهای زیر ازنظر صدا وتصویر یه مقایسه ای بشه و ببینم ازبین امپ های زیر که همگی 7.2 کاناله هستند از نظر کیفیت تصویر و اپ اسکلینگ برتری با کدوم امپ هست؟

PIONEER VSX-LX55

Denon AVR-3312CI

Onkyo TX-NR 809

YAMAHA RX-V2067

همینطور ازنظر کیفیت صدای فیلم برتری از ان کدوم امپ هست ؟و برای موزیک کدوم برترهست ؟

حال اگه بخوام بدون توجه به قیمت و فقط بر اساس کیفیت تفکیک صدا و کیفیت تصویر ( کیفیت اپ اسکلینگ برام خیلی مهمه ) یکی از رسیورهای فوق را انتخاب کنم کدوم را بگیرم؟ پایونیر 55 یا یکی از ان سه تای دیگه؟

لطفا بهم مشورت و همفکری بدهید.

ببینید یه داستان کلی هست مبنی بر اینکه توی فیلم میگن که صدای یاماها خیلی خوبه توی موزیک هم دنون و مرنتز حرف اول رو می زنند و پایونیر هم همه چیز رو نه در حد ایده آل ولی مناسب داره.
    مسئله ای دیگه ای هم که هست اینه که آمپ های هم رده از مارکهای مختلف تفاوت از زمین تا آسمون با هم ندارند.
    من جای شما باشم این مقدار پول اونکیو 609 نمی دم چون علاوه بر همه مزیت هایی که داره ولی همون طور که اشاره شد گرمای زیادی تولید می کنه و چیپ Qdeo که یکی از مزیت هاشه در حال حاضر و حتی آینده نزدیک کاربردی نداره و همچنین از نظر من کیفیت ساختش از هم رده هاش پایینتره.
    به هر حال از بین این آمپ هایی که نوشتین اگه من بودم یاماها 2067 می گرفتم (البته اگه خود خودم بودم از هزینه آمپ کم می کردم یه ساب اضافه می کردم )
    این رو هم اضافه کنم که توی آپ اسکیل پایونیر حتی تو مدل های پایینش هم خیلی خوب عمل میکنه.
    Last edited by Pejman3; 03-04-2012 at 00:16.

11. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک تلویزیون سه بعدی سامسونگ گرفتم. می خواستم بدونم می تونم یه سینما خانگی بدون پخش کننده (پلیر) سه بعدی که حدود قیمتشرو 600 تومن بگیرم و از لپ تاپم که بلو ری رو پخش می کنه استفاده کنم تا فیلم های سه بعدی رو ببینم یا اینکه حتمن باید خود سینما خانگی بلو ری و سه بعدی رو بتونه پخش کنه که اونوقت قیمت می ره بالای یک میلیون که خیلی بالاست.
    یک پلیر بلو ری می تونه سه بعدی رو هم پخش کنه یا اینکه سیستمش کلن جداست و باید پخش کننده سه بعدی رو هم داشته باشه؟
    ممنون

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلا من واسه تخفیف 200 تومانی مجبورم اینو 400 بخرم واسه همینه می خواستم قیمت روزش رو بدونم اگه بدین ممنون میشم ،علت بد بودنش چیه؟
    این مدل سینماها زیاد کیفیت نداره وپول ظاهر رو میگیره اما اگه 200 تومان تخفیف داره بگیر قیمتش حدود 340 تومانه که با تخفیف باید بشه 140 تومان

14. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام , متاسفانه جواب نداد .. عجب گیری کردیم .. من این دستگاه رو فقط بخاطر ساپورت زیرنویس فارسی گرفتم اونم که داره .... چیکار کنم ؟

آپدیتش رو هم گرفتم ! ولی وقتی میرم از گزینه ی آپدیت از طریق یو اس بی آپدیت کنم , میگه هیچ پوشه ای یافت نشد , در حالیکه من فایل آپدیت رو ریختم تو فلش ...
    آپدیت را در فلش با حجم کمتر از 4 گیگ بذار. داخل پوشه هم نباشه و در روت فلش باشه.
    من یک بار آپدیت را روی فلش 8 ریخته بودم. دستگاه همین پیغام را میداد
    بعد روی ترنسند 4 گیگ ریختم و به راحتی آپدیت کرد.

در مورد زیرنویس هم، شما اول در کامپیوترت در تنظیمات زبان و منطقه گزینه languge for non unicode programs را پیدا کن. آنجا گزینه ای به اسم change locale system است، آن را فارسی کن.
    بعد دوباره زیرنویس را با notepad باز کن و امتحان کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •