پیشنهاد دیگه ای نیست؟
پیشنهاد دیگه ای نیست؟
سلام
آیا کسی از سایت بانه مارکت خرید کرده است مشکلی ندارد می توان با خیال راحت خرید کرد
اگر برات قیمت مهم نیست خیلی راحت میتونی بهتر TV سال 2011 رو بخری..سلام
دوستان بهترین های lcd که led باشه بین 46 تا 54 کدام هستن؟
امکاناتش هر چی بیشتر بهتر (فقط گیرنده دیجیتال اصلا مهم نیست )
کیفیت تصویر بالا
درخشندگی و روشنی تصویر خوب باشه.
قیمت مهم هست ولی محدود کننده نیست (هر چی کمتر بهتر)
گارانتی هم مهم نیست. چون از بانه میاریم.
http://reviews.cnet.com/best-hdtvsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPanasonic VT30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین اینها کدوم رو انتخاب کنم:
بیشتر از 1200 نمی خوام پول بدم.
samsung lcd 40" d585 1,060,000
samsung led 37" d5550 1,130,000
lg lcd 42" lk4300 950,000
lg led 42" lv34000 1,250,000
philips 42" pfl3605 1,220,000و غیر از این ها اگه مدل خاصی مد نظرتون هست با ذکر قیمت دریغ نکنید.
تلویزیونهایی که بلوتوث دارن میشه هدفون بلوتوث دار بشون وصل کرد و صدا رو از طریق هدفون شنید؟
توی این سایتها که گفتید نمی شه سایز تلوزیون و قیمت رو انخاب کرد. لطفا سایتی رو معرفی کنید که قدرت انتخاب بده
مورد استفادت بیشتر چی هست..بین اینها کدوم رو انتخاب کنم:
بیشتر از 1200 نمی خوام پول بدم.
samsung lcd 40" d585 1,060,000
samsung led 37" d5550 1,130,000
lg lcd 42" lk4300 950,000
lg led 42" lv34000 1,250,000
philips 42" pfl3605 1,220,000و غیر از این ها اگه مدل خاصی مد نظرتون هست با ذکر قیمت دریغ نکنید.
اگر میتونی از بانه بگیری من بهت 5950 پیشنهاد میکنم 1.100
منظورت رو نفهمیدم..توی این سایتها که گفتید نمی شه سایز تلوزیون و قیمت رو انخاب کرد. لطفا سایتی رو معرفی کنید که قدرت انتخاب بده
این سایتهای که من گزاشتم بهترین تلویزیون های سال 2011 رو انتخاب کرده بودن
البته هدف اصلی این سایت ها تست TV ها هست و نتیجه رو میگن ولی هر TV رو آزمایش نمیکنن چون محدود هستن..
فقط برای تماشای فیلم dvd و فوتبال اون هم از کانال های دیجیتال خودمون.امکانات اضافه نمی خوام . فقط کیفیت تصویر و کنتراست و اشباع رنگی خوبی داشته باشه. از بانه هم فعلا برام مقدور نیست.
منظورم اینه که من می خوام بهترین تلویزیون های 40 تا 43 اینچ تو رنج قیمت خاصی رو ببینم. چطوری میشه؟
سری D جدیدترین سری سامسونگ هست و مشکلی باهاش نخواهی داشت با این پول شما از این سری فقط میتونی LCD بگیری D585 البته سایزهای پایین تر هست ولی به نظر من دیگه زیر 40 ارزش نداره..فقط برای تماشای فیلم dvd و فوتبال اون هم از کانال های دیجیتال خودمون.امکانات اضافه نمی خوام . فقط کیفیت تصویر و کنتراست و اشباع رنگی خوبی داشته باشه. از بانه هم فعلا برام مقدور نیست.
مدل LV3400 هم نسبت به قیمتش خیلی خوب هست و به نظرم این گزینه ای خوبی هست..
این سایت نمایینده رسمی سامسونگ هست..منظورم اینه که من می خوام بهترین تلویزیون های 40 تا 43 اینچ تو رنج قیمت خاصی رو ببینم. چطوری میشه؟
این سایت هم یک سری قیمت داره که نزدیک هستن به قیمت روز..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت رو دیدم برای مقایسه قیمت و انتخاب خوب بود.
فقط مونده که مشخصات فنی مدلهایی رو که انتخاب کردم توی یک سایت معتبر مقایسه کنم که ببینم کدوم بهتره.
یک سایت هم هست:
که قیمت های بانه رو میده. تفاوت قیمت خیلی زیاده. از این سایت می شه خرید کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابل اعتماده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)