تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 1211 اولاول ... 1075075575976036046056066076086096106116176577071107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه لینک دانلود Directx 10 رو به من بدید

داره خودمونی میشه GEDAA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم تو قسمت لیگ گزینه اینترنشنال لیگ که میشد یه لیگ بزنی با تیمهای ملی باشگاهی قاطی حذف شده؟

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز تو تهران هم از همون روز بود ولی یه سری از پخش کننده های بازیها مثلا pardisgame گفتن منتظرن اورجینال بازی را پخش کنن مثل اینکه به کپی رایت گیر داده بودن....

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خدا رو شکر اونجوری که فکر میکردم بازی آسون نیست .
    من دیشب فقط با تیم بارسلون بازی کردم 6-7 تا بازی بصورت دوستانه و 7 بازی در قالب مستر لیگ به همین خاطر فکر میکردم بازی خیلی آسونه. با مسی بعضی وقتا ( البته نه همیشه ) میشه کل دفاع حریفو بهم ریخت البته بستگی به تیم حریف و مدافعینی که توی اون تیم بازیکنی میکنن هم داره اما در مجموع در مقابل تیمهای متوسط به پایین خیلی راحت میشه با مسی دفاع حریفو بهم ریخت که به نظر من اصلا طبیعی نیست . البته با بقیه بازیکنان نمیشه به راحتی اینکار رو انجام داد .
    درضمن سرعت تیم بارسلون خیلی بالاست من واقعا به بهادر حق میدم که میگفت سرعت بازی زیاده اما خوشبختانه همه تیمها اینطوری نیستن .امروز یک مستر لیگ با تیم رم راه انداختم رم نمیشه گفت جزء 10 تا تیم برتر اروپاست اما مسلما جزء 20 تا هست . من توی مستر لیگ 3 تا بازی 10 دقیقه ای توی حالت تاپ پلیر با این تیم انجام دادم اولا سرعت بازی این تیم نسبت به بارسلون واقعا خیلی کمتره دوم اینکه شکست دادن حریفان بزرگ با این تیم هم خیلی سخته من بازی اولو 1 بر صفر از سیه نا بردم بازی دومو با جنوا صفر صفر مساوی کردم اما بازی سوم در مقابل میلان واقعا سخت بود 3 تا از میلان خوردم تازه 3 تا هم نخوردم ( یک دونه تک به ته تک و دو تا تیر دروازه ) و جالبه که مالکیت توپ 50 به 50 بود در صورتیکه در مقابل تیمهای دیگه معمولا 65 درصد بازی دست منه و فقط 35 درصد دست حریف به کونامی آفرین میگم که این مسائلو اینقدر با ظرافت طراحی کرده .امروز من واقعا به این بازی امیدوارم شدم .
    دوستانی که هنوز بازیو نگرفتین بهتون بگم این نسخه واقعا جذابه حالا خودتون بگیرین متوجه حرف من میشین .
    Last edited by 4039; 22-10-2009 at 13:21.

5. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من همین کار رو کردم
    success هم داد و img ها رو هم دانلود کردم و توی پوشه کیت سرور ریختم ولی توی بازی خبری از درست شدن لباسا نیستش منظورم این پوشه هستش:
    Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
    اشکال کارم کجاست ؟
    من موفق شدم لیگ انگلیس رو نصب کنم !

شما اول اون پچ چند صفحه قبل که برای لیگ انگلیس بود رو بگیر بعد کیت سرور رو هم بریز اونجایی که بازی هست ! بعد فایل dt0c.img رو از اون پچ لیگ انگلیس کپی کن تو example-root1 >>> img ! خوب حالا SETUP کیت سرور رو بزن بعد INSTALL ! حالا دوباره تو پوشه اون پچ انگلیس که گرفتی برو بعد اون فایل ادیت رو PES2010_EDIT کپی کن جای سیوای بازی ! حالا درست میشه !

7. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اول لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوم:
    این پچ رو که دان کردی با برنامه وینرار اکسترکت میکنی و وقتی فایل مورد نظر(Kitserver 9.01 by juce & Robbie - beta) استخراج شد کپیش میکنی تو پوشه نصب بازیت و اینستال رو میزنی و بعد میری تو بازی و کف بر میشی
    البته باید این رو PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 که بچه ها تو چند صفحه قبل گذاشتن باحجم 13 مگ دان کنی و محتویاتش رو تو پوشه کیت سرور پیست کنی وبعد اینستال کنی تا کف بر شی
    ممکنه لینک PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 برام بزاری

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

دوستان یکی واسم دانلود برنامه rar بزاره

10. این کاربر از omid07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما اول اون پچ چند صفحه قبل که برای لیگ انگلیس بود رو بگیر بعد کیت سرور رو هم بریز اونجایی که بازی هست ! بعد فایل dt0c.img رو از اون پچ لیگ انگلیس کپی کن تو example-root1 >>> img ! خوب حالا SETUP کیت سرور رو بزن بعد INSTALL ! حالا دوباره تو پوشه اون پچ انگلیس که گرفتی برو بعد اون فایل ادیت رو PES2010_EDIT کپی کن جای سیوای بازی ! حالا درست میشه !

دوستان من هم تونستم لیگ انگلیس رو درست کنم. به به چه لذتی داره

برای آموزش به همین نقل قول بالا عمل کنید. ممنون امیر جان.

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14

مرسی عزیزم
    مشکلم کپی نکردن فایل pesedit.bin بودش
    با توضیحات شما مشکلم حل شد
    راستی اگه من مستر لیگ رو شروع کنم و یه پچ جدید بیاد و من اونو بریزم اونوقت توی مستر لیگ من که سیو دارم ازش اون تغییرات پچ مثل لباس بازیکنا و ... انجام میشه یا باید از اول برم مستر لیگ رو؟؟!!!

13. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خدا رو شکر اونجوری که فکر میکردم بازی آسون نیست .
    من دیشب فقط با تیم بارسلون بازی کردم 6-7 تا بازی بصورت دوستانه و 7 بازی در قالب مستر لیگ به همین خاطر فکر میکردم بازی خیلی آسونه. با مسی بعضی وقتا ( البته نه همیشه ) میشه کل دفاع حریفو بهم ریخت البته بستگی به تیم حریف و مدافعینی که توی اون تیم بازیکنی میکنن هم داره اما در مجموع در مقابل تیمهای متوسط به پایین خیلی راحت میشه با مسی دفاع حریفو بهم ریخت که به نظر من اصلا طبیعی نیست . البته با بقیه بازیکنان نمیشه به راحتی اینکار رو انجام داد .
    درضمن سرعت تیم بارسلون خیلی بالاست من واقعا به بهادر حق میدم که میگفت سرعت بازی زیاده اما خوشبختانه همه تیمها اینطوری نیستن .امروز یک مستر لیگ با تیم رم راه انداختم رم نمیشه گفت جزء 10 تا تیم برتر اروپاست اما مسلما جزء 20 تا هست . من توی مستر لیگ 3 تا بازی 10 دقیقه ای توی حالت تاپ پلیر با این تیم انجام دادم اولا سرعت بازی این تیم نسبت به بارسلون واقعا خیلی کمتره دوم اینکه شکست دادن حریفان بزرگ با این تیم هم خیلی سخته من بازی اولو 1 بر صفر از سیه نا بردم بازی دومو با جنوا صفر صفر مساوی کردم اما بازی سوم در مقابل میلان واقعا سخت بود 3 تا از میلان خوردم تازه 3 تا هم نخوردم ( یک دونه تک به ته تک و دو تا تیر دروازه ) و جالبه که مالکیت توپ 50 به 50 بود در صورتیکه در مقابل تیمهای دیگه معمولا 65 درصد بازی دست منه و فقط 35 درصد دست حریف به کونامی آفرین میگم که این مسائلو اینقدر با ظرافت طراحی کرده .امروز من واقعا به این بازی امیدوارم شدم .
    دوستانی که هنوز بازیو نگرفتین بهتون بگم این نسخه واقعا جذابه حالا خودتون بگیرین متوجه حرف من میشین .

بچه ها این چیزا مورد تایید شما هم هست ؟
    من فکر میکنم علت کم بودن سرعت بازی در زمانیکه با تیمهای ضعیف تر بازی میکنیم اینه که بازیکنان این تیمها سرعتشون در زمان دویدن و اجرای حرکات و همینطور شوت و پاس کمتر از تیمهایی مثل بارسلونه .

15. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •