دوستان میشه لینک دانلود Directx 10 رو به من بدید
دوستان میشه لینک دانلود Directx 10 رو به من بدید
سلام یه سوال داشتم تو قسمت لیگ گزینه اینترنشنال لیگ که میشد یه لیگ بزنی با تیمهای ملی باشگاهی قاطی حذف شده؟
نه دوست عزیز تو تهران هم از همون روز بود ولی یه سری از پخش کننده های بازیها مثلا pardisgame گفتن منتظرن اورجینال بازی را پخش کنن مثل اینکه به کپی رایت گیر داده بودن....
خدا رو شکر اونجوری که فکر میکردم بازی آسون نیست .
من دیشب فقط با تیم بارسلون بازی کردم 6-7 تا بازی بصورت دوستانه و 7 بازی در قالب مستر لیگ به همین خاطر فکر میکردم بازی خیلی آسونه. با مسی بعضی وقتا ( البته نه همیشه ) میشه کل دفاع حریفو بهم ریخت البته بستگی به تیم حریف و مدافعینی که توی اون تیم بازیکنی میکنن هم داره اما در مجموع در مقابل تیمهای متوسط به پایین خیلی راحت میشه با مسی دفاع حریفو بهم ریخت که به نظر من اصلا طبیعی نیست . البته با بقیه بازیکنان نمیشه به راحتی اینکار رو انجام داد .
درضمن سرعت تیم بارسلون خیلی بالاست من واقعا به بهادر حق میدم که میگفت سرعت بازی زیاده اما خوشبختانه همه تیمها اینطوری نیستن .امروز یک مستر لیگ با تیم رم راه انداختم رم نمیشه گفت جزء 10 تا تیم برتر اروپاست اما مسلما جزء 20 تا هست . من توی مستر لیگ 3 تا بازی 10 دقیقه ای توی حالت تاپ پلیر با این تیم انجام دادم اولا سرعت بازی این تیم نسبت به بارسلون واقعا خیلی کمتره دوم اینکه شکست دادن حریفان بزرگ با این تیم هم خیلی سخته من بازی اولو 1 بر صفر از سیه نا بردم بازی دومو با جنوا صفر صفر مساوی کردم اما بازی سوم در مقابل میلان واقعا سخت بود 3 تا از میلان خوردم تازه 3 تا هم نخوردم ( یک دونه تک به ته تک و دو تا تیر دروازه ) و جالبه که مالکیت توپ 50 به 50 بود در صورتیکه در مقابل تیمهای دیگه معمولا 65 درصد بازی دست منه و فقط 35 درصد دست حریف به کونامی آفرین میگم که این مسائلو اینقدر با ظرافت طراحی کرده .امروز من واقعا به این بازی امیدوارم شدم .
دوستانی که هنوز بازیو نگرفتین بهتون بگم این نسخه واقعا جذابه حالا خودتون بگیرین متوجه حرف من میشین .
Last edited by 4039; 22-10-2009 at 13:21.
من موفق شدم لیگ انگلیس رو نصب کنم !
شما اول اون پچ چند صفحه قبل که برای لیگ انگلیس بود رو بگیر بعد کیت سرور رو هم بریز اونجایی که بازی هست ! بعد فایل dt0c.img رو از اون پچ لیگ انگلیس کپی کن تو example-root1 >>> img ! خوب حالا SETUP کیت سرور رو بزن بعد INSTALL ! حالا دوباره تو پوشه اون پچ انگلیس که گرفتی برو بعد اون فایل ادیت رو PES2010_EDIT کپی کن جای سیوای بازی ! حالا درست میشه !
ممکنه لینک PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 برام بزاری
دوستان یکی واسم دانلود برنامه rar بزاره
دوستان من هم تونستم لیگ انگلیس رو درست کنم. به به چه لذتی داره
برای آموزش به همین نقل قول بالا عمل کنید. ممنون امیر جان.
مرسی عزیزم
مشکلم کپی نکردن فایل pesedit.bin بودش
با توضیحات شما مشکلم حل شد
راستی اگه من مستر لیگ رو شروع کنم و یه پچ جدید بیاد و من اونو بریزم اونوقت توی مستر لیگ من که سیو دارم ازش اون تغییرات پچ مثل لباس بازیکنا و ... انجام میشه یا باید از اول برم مستر لیگ رو؟؟!!!![]()
بچه ها این چیزا مورد تایید شما هم هست ؟
من فکر میکنم علت کم بودن سرعت بازی در زمانیکه با تیمهای ضعیف تر بازی میکنیم اینه که بازیکنان این تیمها سرعتشون در زمان دویدن و اجرای حرکات و همینطور شوت و پاس کمتر از تیمهایی مثل بارسلونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)