سلام دوستتان
من الان دارن از ارم نت دانلود میکنم با اکانت شبانه. سرعت خیلی زیاد شده، نمیدونم داره از حجم روزانه کم میکنه یا میخوان با بقیه شرکتا رقابت کنن.
به هر از خیر دانلود امشب گذشتیم، یه دفعه تمام حجم روزانه میره.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوستتان
من الان دارن از ارم نت دانلود میکنم با اکانت شبانه. سرعت خیلی زیاد شده، نمیدونم داره از حجم روزانه کم میکنه یا میخوان با بقیه شرکتا رقابت کنن.
به هر از خیر دانلود امشب گذشتیم، یه دفعه تمام حجم روزانه میره.
برای من که افتضاحه
الان با روزانه اومدم اونم افتضاحه مخصوصا پینگ/لعنت به ارم نت
بزن دانلود کم نمیکنه طبق تجربه من اگه با شبانه هستی
سلام دوست عزیز
سرعتتون چقدر هست؟سرعت من 30 کیلوبایت هست.
با سلام - الان دو سه روزی که ارم نت اعلام می کنه پسورد اکانت ها رو از حالت پیش فرض عوض کنید. دیشب (11-05-91) هم شب سرعت عین روز خوب بود ولی روزش عین شب شده بود و افتضاح بود ، معلوم نیست چه بلایی سر سرویسش اومده و همینطورهم دیگه بهت نشون نمیده که چه حجمی از اکانت شما مونده و عین یه مقدار مشکوک است. در ضمن برای چک کردن اکانت هم هر دو سایت فعلا کار می کنند (سایت قدیمی ارم نت و سایتی که در عید افتتاح شد - فارس اینترنت) و حالا کدومش درست هستند و ایا ارم نت -- شده یا نه - امروز با نمایندگی شیراز تماس می گیریم و نتیجه اش رو در عصر نیجه اش رو می گذارم.
از بس امنیت نداره شبکشون/پسورد مودم را بدونی حله
قبلنها خودم هکشون کردم
اطلاعات این کاربر موجود نمی باشد/ در این بازه زمانی کاربر اتصالی نداشته است.
آره اکانت شبانه ارم نت هنوز داره کار میکنه. ما هم زدیم دانلود دیگه.
حالا نمیدونم دیگه از اکانت خودمون کم میکنه یا نه.
کسی نیس جواب ما رو بده؟![]()
کم نمیکنه طبق تجربه من.
هنوز هم کانکتی؟
من زدم کانکت نشد الان
زنگ بزن بهشون دیگه خودت بپرس 2020 شمارشه!
آره وصلم.سرعت هم دور و بر 500 تا 520 کیلوبایت هست.
پوستشونو میکنم جای این چند وقتی که خراب بود.
سلام دوستان
فکر کنم شرکت ارم نت یه تغییراتی کرده اولا که پنل کاربری رو به همون آسیاتک داده که من هرر کار کردم با یوزر پسورد خودم نتونستم وارد بشم هر کی تونست وارد بشه یه خبر بده ببینم چجوریاس ، تعرفه ها همونه؟ نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)