به سادگی.توی نقشه کارهای خفن رو نگاه میکنی و میبینی کی داره روشون کار میکنه.بعد میری با طرف دوئل میکنی و پولاش رو بالا میکشی...![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به سادگی.توی نقشه کارهای خفن رو نگاه میکنی و میبینی کی داره روشون کار میکنه.بعد میری با طرف دوئل میکنی و پولاش رو بالا میکشی...![]()
ایولللللللللللللللللللللل لللللللللللللبه سادگی.توی نقشه کارهای خفن رو نگاه میکنی و میبینی کی داره روشون کار میکنه.بعد میری با طرف دوئل میکنی و پولاش رو بالا میکشی...
ایولللللللللللللللللللللل لللللللللللللبه سادگی.توی نقشه کارهای خفن رو نگاه میکنی و میبینی کی داره روشون کار میکنه.بعد میری با طرف دوئل میکنی و پولاش رو بالا میکشی...
ایولللللللللللللللللللللل للللللللللللل
![]()
من دیگه کوئست ها رو ول میکنم و میچسبم به کار و دوئل.
اشکال نداره که از الان دوئل کنم؟
سلام
میخواستم بدونم یکی از دوستان میتونه یک توزیع مختصر درباره مهارتهای مختلف (Skills) اینجا قرار بده, در ضمن چطوری میتونم امتیاز یکی از مهارتهام رو کم و به مهارت دیگم اضافه کنم؟
آقا یه دوئلر یا پلیر ماهر بیاد بگه برا یه Pure Dueler چه کلسی و چه اسکیلی رو باید انتخاب و زیاد کنه.و اینکه کلا شمشیر بهتره یا Gun واسش
عزیزم تا وقتی عضو شهر نباشی نمیتونی دوئل کنی.لول چندی؟
اسمت رو تو بازی بگو اینوایتت کنم
به ندرت کسی pure dueler میشه چون کارهای خوبی برات باز نمیشن و پول و تجربه خوبی نمیتونی به دست بیاری.معمولا هم کسی پول پیش خودش نگه نمیداره و همه تو بانک میذارن پس درآمد خوبی از دوئل نمیتونی داشته باشی و هر روز هم نمیتونی دوئل کنی چون موتیویشنت میاد پایین و فایده نداره.
ولی یه روش خوب هست که معمولا استفاده میشه.
شما از لول 1 اتریبوت ها رو روی dexterity میذاری و اسکیلها رو روی setting traps وکمی هم روی اسکیلهای دوئل چون میخوای دوئل هم کم و بیش بکنی.setting traps رو تا جایی بالا میبری که با لباس های مخصوص بتونی hunting grizzly bears رو انجام بدی.شما وقتی بتونی این کار رو انجام بدی hunting wolves - stealing horses -hunt coyotes و یکی دو تا کار دیگه که پول و تجربه خیلی خوبی میدن رو میتونی انجام بدی.دور بر لول 30 میشه این کار رو کرد.بعد دیگه setting traps رو بیخیال میشی.میری سراغ شوتینگ چون از این به بعد کارها به شوتینگ نیاز دارن.aim که خود به خود داره زیاد میشه پس نیازی نیست زیادش کنی.باید روی dodging و reflex و toughness و appearance سرمایه گذاری کنی.
اگر هم هنوز میخوای pure dueler بشی.از همون اول روی شوتینگ و اسکیلهای دوئل کار کن.
من الان لول 6 هستم تا پس فردا احتمالا بشم 10.
اسمم تو بازی : IR.IranianBoy
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)