دوستان لطفا به این پست هم جواب بدید
دوستان لطفا به این پست هم جواب بدید
مخلصیم فرزاد جان ،
1- شما Bridge زدی یا PPPoE ؟ هرچند به نظر من هیچ ربطی نداره ولی یکی از دوستانم هرکاری میکرد نمی تونست با موبایل به مودمش که با Bridge تنظیم شده بود ارتباط برقرار کنه (همین ارور Getway رو میداد).!!
2- تا اونجا که یادمه شما الآن با LAN به مودم وصل هستی؟
كسي نبود به ما كمك كنهسلام به همه دوستان
من يه مودم asus دارم كه مدل WL-am604g هستش كه وايرلس هم داره . حالا مشكله من اينه كه وقتي اين مودم رو وصل ميكنم به خط چراغ Alert كه قرمز رنگه و شبيه علامت تعجبه ( ! ) روشن ميمونه و چراغ ADSL هم چشمك ميزنه و من نميتونم به اينترنت وصل بشم . تا حدود 2 يا 3 بعد كه اين چراغ خاموش ميشه و اونوقت ميتونم وصل بشم .
من اين مودم رو از جايه ديگه كه قبلا استفاده ميكردم اوردم و وصل كردم . همون اول هم وارد تنظيمات خود مودم شدم و مودم رو Restore default factory كردم و همه چيز رو دوباره از اول تنظيم كردم اما بازم چراغ روشن ميمونه و اينترنت وصل نميشه . بارها و بارها اين كار رو تكرار كردم ( Restore default factory كردم و همه چيز رو دوباره از اول تنظيم كردم ) اما نميشه كه نميشه .
جالب اين جاست كه وقتي با مودم قبلي وصل ميشم همه چيز درسته ولي با اين مودم نميشه .
حقيقتش من اين مودم رو به خاطر وايرلسش ميخوام . اما بعد از 3-2 ساعت كه صبر ميكنم تا وصل بشم بازم تازه از طريق Eternet وصل ميشم و نميتونم از وايرلس استفاده كنم .
من جاي ديگه كه از اين مودم استفاده ميكردم هيچ مشكلي نداشتم اما حلا نميدونم چرا ؟
توي manual هم چيز زيادي دستگيرم نشد .
خواهشن كمك كنيد داره اعصابمو خرد ميكنه![]()
سلام به همگی .
a6l3i
من امروز صبح داشتم توی IP مودمم میچرخیدم که یهو دستم رفت روی گزینه PPPOE و اومد بیرون . ( من قبلا روی bridge تنظیم کرده بودم ) .
از همون وقت وقتی میخوام به اینترنت کانت بشم مینوسیه : Conncecting WAN miniport( PPPOE و همینطوری ثابت میمونه !
هرکاری کردم که برم توی IP مودمم اصلا نمیره و میگه باید به اینترنت وصل باشین .
مودمم هم ریست کردم ولی بازم درست نشد .
میخواستم ببینم باید چیکار کنم که وقتی به اینترنت وصل نیستم برم توی IP مودمم و درستش کنم ؟ کلا راه داره ؟
مخلصیم .
شما باید Ip کامپیوترتون رو 192.168.1.8 بگذارید وبعد تست کنید البته اگر Ip مودم شما 192.168.1.1 باشه
دقیقا من هم با همین ارور مواجه ام ...از همون وقت وقتی میخوام به اینترنت کانت بشم مینوسیه : Conncecting WAN miniport( PPPOE و همینطوری ثابت میمونه !
سلام .
IP مودم من 192.168.1.254 هستش .
هیچ راهی نداره وارد IP بشم ؟
منظورش اینه که توی قسمت tcp/ip ای پی ادرس بدید!
با مرورگر های دیگه تست کن (IE)...
تست کردم با مرورگر دیگه ولی جواب نمیده .
TCP/IP هنوز تست نکردم .
عجب مشکل الکی هستا![]()
ببخشید می خواستم ببینم شاتل با مودم های دیگه مشکلی نداره یعنی هر مودمی بخوایم می تونیم بزاریم روش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)