من تجربيم و تو تعيين دامنه يكم گيرم به درد من ميخوره؟نوشته شده توسط POUYOL
ببین عربی گاج سبز برای تسلط روی کتاب درسی خوبه . چون تموم قسمتهای کتاب رو بررسی کرده و سوالات امتحانی هر درس و تستاشو اورده .اما ایاد فیلی یه کتاب کاملا کنکوری هست . به درد همه میخوره چه سومی چه دومی و حتی چه اولی ها!!! اسم این کتاب عربی به زبان ساده هست که قواعد عربی اعم از فعل و اسم و حروف و چند تامتن عربی(درک مطلب) رو بررسی کرده به علاوه سوالات کنکور گروه های مختلف . و ضمائم خوبی هم داره مثل جمع های مکسر عربی 2 و3 یا کلمات متضاد کتاب درسی.خیلی کتاب جامعی هست .کلی تمرین و کلی تست داره یه چیز جالب بهت بگم: مشاور قلم چی به جای اینکه کتاب خودشو معرفی کنه ،این کتابو پیشنهاد داد.
کتابهای گاج مشکی برای سوالات تشریحی خوبه و تعریفش هم شنیدم.اما کتاب عباس امیدوار به درد کنکورت هم میخوره.مثلا برای اینکه برد تابع رو به دست بیاری ،توابع رو دسته بندی کرده مثلا تابع های درجه دو اینجوری بردشون به دست میاد . تابع های براکتی اینجوری ،تابع های مثلثاتی اینجوری و ... . فقط یه بدی داره که تستاش خیلی کم اند و بعد از هردرس که تمرین اورده جواباشو نذاشته.ولی مثالهای خوبی تو کتابش یافت میشه.اگه از من میشنوی یه کتاب گل واژه هم بگیر. برای امتحانات نهایی هیچی بهتر گل واژه نیست.البته برای تسلط اصلا کافی نیستا!!ولی برای امتحان نهایی کارت رو راه میندازه.
فیزیک 3 سبز خیلی طرفدار داره ،خیلی خوبه اما یادت باشه برای نهایی گل واژه رو هم بررسی کن . چون در امتحان نهایی از ازمایش کنید ها هم سوال میاد . فکر نکنم کتاب خیلی سبز ازمایش های امتحان نهایی رو بررسی کرده باشه.من خودم الان دارم از فیزیک3مبتکران -کمانگر استفاده می کنم این هم کتاب خیلی عالیه. مبتکران کمانگر و سبز برای فیزیک 3 خیلی طرفدار دارن
![]()
يقينا كتاب زبان سال چهارم مبتكران. براي اطمينان خاطرتت تو اين كتاب معني كلمه gesture رو اين طوري نوشته :نوشته شده توسط saeed 24i
من کتاب تیک ایت گاج چاپ 89 رو دارم.خیلی از معانی رو نگفته. مثلا gesture که تو کتاب پرسمان گاج معنی کرده : ژست گرفتن
اما تو تیک ایت فقط معنی کرده : اشاره. (میتونم خیلی مثال بزنم)
یک کتاب دیگه معرفی کنید لطفا
1) ايما و اشاره , ادا و ژست , حركات سر و دست حين سخن گفتن
2) اقدام و حركات نمادين, نشانه
These people communicate mainly by gesture
اين مردم عمدتا از طريق ايما و اشاره با هم ارتباط برقرار ميكنند.
They decided it would be a nice gesture to send her a card
انها به اين نتيجه رسيدند كه اگر براي او يك كارت بفرستند, اقدام خوبي خواهد بود.
اين پرسمان چقدر مزخرفه هنوز فرق فعل و اسم توش مشخص نيست.
مهندس مجيدي شما كه اينجا انلايني نظري نداري؟