تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 940 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617657707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

خوب به سلامتی کار ویرایش ما به اتمام رسید

تغییرات:

1- اصلاح شدن تمامی اسامی( اعم از نام تیم های باشگاهی و اسامی بازیکنان تقلبی حتی بازیکنان کلاسیک) به اسامی اورجینال (دقت کنید که اسامی اصلاح شده از دیتا بیس PES Gaming هست و اسامی رو من دراوردی ننوشتم مثلا khanam که همون محسن خلیلی هست به درستی و با حروف بزرگ khalili نوشته شده مقصود کونامی از بازیکنان تقلبی هرچی بوده همونه تغییر داده نشده توی بورگوم پچ این تغییرات نوآورانه داده شده و اسم رودباریان به طالبلو تغییر داده شده که من مبنا رو منظور کونامی قرار دادم و تغییر ندادم بازیکنان رو فقط اصلاح کردم و از حالت fake دراوردم)

2- اصلاح شدن تمامی لوگوهای باشگاه های لایسنس نشده و لوگوهای مناسب برای لیگها

3- اصلاح شدن کیت های تیم های لایسنس نشده

4- اضافه شدن بوندس لیگا به جای Other League B

5- تغییر تیم PES United به استقلال تهران (لباس و لوگو بازیکنان و اسامی تیم و غیره...) فقط توضیح اینکه قیافه هاشون رو دست نزدم و همونطور موندن و اینکه تیم پرسپولیس رو اضافه نکردم چون gdb folder اش رو گیر نیاوردم

کل پچ حجمش 21 مگ شده که حتما باید فایل آپدیت 180 مگی کونامی رو (همونی که چند تا از تیمهای اسپانیایی رو لایسنس می کنه) داشته باشید.

خلاصه پچ آماده هست می دونم که پچ های Gameing Acces خیلی بهتره و من هم نمیخوام با اون رقابت کنم پچی که ساختم برای سلیقه خودم بودحالا اگه مشتری داره بگید تا اپلود کنم.

موفق و سربلند و گیمر باشید.... یا حق
    این که یوال نداره کی بدش میاد فقط اگه ممکنه به zip تبدیلش کن که ما dial up هم بتونیم استفاده کنیم

سلام
    کسی ورزشگاه آزادی رو داره ؟

2. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان تو چمپیوز لیگ اروپا 13 تیم وجود داره
    راهی هست که به این 13 تا تیم تیم دیگری اضافه کرد؟
    تو uni کیت سرور برای لباس تیمهای اروپایی 19 تا جای خالی دیگر در نظر گرفته.

شما اگه بازی رو آپدیت کنی تیمهای جام قهرمانان اگه فک نکنم به 27 تا تیم افزایش پیدا میکنه ...

اگه اشتباه نکنم اینا مربوط به مد bal هستش ..............

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی ميتونه نکات طلايي و ترفند های بازی رو بهم بگه ، مثلاً ترکيب يا روش خاصی يا ترفندی مثل تله ی آفسايد يا اينجور مسائل که روی بهبود بازی تأثير داشته باشه !

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کسی یک برنامه سراغ نداره که بشه پست بازیکنو توی مد b.a.l تغییر داد.
    من یک بازیکن ساختم , ابتدای لیگ پست cf براش انتخاب کردم اما بعد از گذشت 7 فصل هنوز توی هیچ تیمی توی این پست فیکس نشدم .باید چیکار کنم یک تیم از من توی این پست استفاده کنه؟دیگه خسته شدم اینقدر هافبک بازی کردم .
    در ضمن چطوری میشه از برنامه complete editor استفاده کرد؟
    Last edited by 4039; 01-02-2009 at 23:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام

من آپشن فایلی میخوام که باهاش بوندس لیگا را باز کنه + تیم های کلاسیک

ممنون

ببخشید اشتباهی دو تا پست ارسال شد !!

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم اینا مربوط به مد bal هستش ..............
    فکر کنم واسه legends که شبکه اییه باشه
    جون تو become a legend یه همچین چیزی ندیدم .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم واسه legends که شبکه اییه باشه
    جون تو become a legend یه همچین چیزی ندیدم .
    درسته وقتی میری به قسمت bal می تونی بازیکنت رو ببری آنلاین با egend های دیگه به صورتی تیمی بازی کنی روال اینطوری هست که هر عملکرد مثبت یه امتیاز مخصوص داره که با انجام اونها شما امتیاز میگیرید

سلام

من آپشن فایلی میخوام که باهاش بوندس لیگا را باز کنه + تیم های کلاسیک

ممنون
    بفرما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای بوندس لیگا فایل ادیت همراه با پچ حاوی کیت سرور و gdb های تیمهای بوندس لیگا رو لازم داری من برای خودم این کار رو کردم ببینم اگه پرسپولیس رو هم بتونم جور کنم آپلود می کنم تا ملت استفاده کنن چیز تمیز و بدون اشکالی در اومد بازی رو هم گند نمیزنه توش چون سعی شده حدالامکان تغییرات به صورت اضافه شدن باشن نه جایگزین

کسی یک برنامه سراغ نداره که بشه پست بازیکنو توی مد b.a.l تغییر داد.
    من یک بازیکن ساختم , ابتدای لیگ پست cf براش انتخاب کردم اما بعد از گذشت 7 فصل هنوز توی هیچ تیمی توی این پست فیکس نشدم .باید چیکار کنم یک تیم از من توی این پست استفاده کنه؟دیگه خسته شدم اینقدر هافبک بازی کردم .
    در ضمن چطوری میشه از برنامه complete editor استفاده کرد؟
    نه عزیز برای پست هیچ ترینری ارائه نشد من همه پست ها رو غیر از پست های دفاع رو یاد گرفتم این که شما رو فیکس رو حمله نمیذارند علتش اینه که تیم هایی که توش بازی می کنی کمبود هافبک دارن نه مهاجم بازیکن ضعیف رو تو خط هافبک دارن نه حمله مثلا شما فرض کن بری رئال مربی عقلش رو که از دست نداده ببینه تو علاوه بر cf قابلیت بازی در خط هافبک داری نمیاد که رائول و نیستلروی رو بکشه بیرون میاره هافبک دیگه ولی اگه به تیمی بری که مهاجماش ضعیفتر از هافبک هاش باشن مسلما تو نوک حمله اون تیم فیکس میشی البته توی مود بال معنی نداره پست توی زمین چون شما آزادانه به هر نقطه زمین می تونید برید

این که یوال نداره کی بدش میاد فقط اگه ممکنه به zip تبدیلش کن که ما dial up هم بتونیم استفاده کنیم
    والا زیپ شده اش اینقدر هست البته یه راهی هم هست GDB رو بردارم از توش اونوقت واقعا حجمش میاد پایین اینجوری اونایی که بورگوم رو دارن میتونن خودشون اصلاح کنن لباس ها رو

اینقدر جواب دادم بذار یه درخواستم خودم بکنم برای بار دوم :

GDB Folder پرسپولیس رو کسی سراغ نداره مال استقلال خیلی ناز بود حال کردم باهاش اگه مال پرسپولیس هم گیر میومد تیم WE United رو هم به پرسپولیس تبدیل می کردم اینجوری به شوق این مسئله مینشست با ادیت خود بازی قیافه های بازیکنان رو شبیه سازی میکردم انصافا بهترین حالت اینه که استقلال و پرسپولیس جای WE United , PES United رو بگیرن Other League B هم تبدیل بشه به بوندس لیگا

اینجوری آدم میتونه از استقلال و پرسپولیس توی مستر لیگ و bal هم استفاده کنه
    Last edited by Spaniuly; 02-02-2009 at 01:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

5

دقیق توضیح بده چیکار کردی.
    احتمالا یکجای کار را جا انداختی.
    باسلام به شما دوست عزیز
    همون طور که دوستمون در راهنمای کیت گفت من رفتم در مسیر نصب بازی فولدر کیت سرور ایجاد کردم بعد از اون برنامه کیت سرور رو داخل پوشه ریختم بعد پوشه ی img رو درداخل فولدر کیت ایجاد کردم و داخل تون فولدری به نام cv0a .img روایجاد کردم بعد کیت منچستر روداخلش ریختم وبرنامه رو اجرا کردم دوگزینه ایکه گفته بود فعال شد بعد نصبش کردم و پیغا م اجرای موفق برتامه رو داد اما در منچستر هیچ تغییری به وجود نیومد .
    با تشکر از شما دوست عزیز
    قربانتان

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

درسته وقتی میری به قسمت bal می تونی بازیکنت رو ببری آنلاین با egend های دیگه به صورتی تیمی بازی کنی روال اینطوری هست که هر عملکرد مثبت یه امتیاز مخصوص داره که با انجام اونها شما امتیاز میگیرید

بفرما:
    کد:

برای بوندس لیگا فایل ادیت همراه با پچ حاوی کیت سرور و gdb های تیمهای بوندس لیگا رو لازم داری من برای خودم این کار رو کردم ببینم اگه پرسپولیس رو هم بتونم جور کنم آپلود می کنم تا ملت استفاده کنن چیز تمیز و بدون اشکالی در اومد بازی رو هم گند نمیزنه توش چون سعی شده حدالامکان تغییرات به صورت اضافه شدن باشن نه جایگزین

نه عزیز برای پست هیچ ترینری ارائه نشد من همه پست ها رو غیر از پست های دفاع رو یاد گرفتم این که شما رو فیکس رو حمله نمیذارند علتش اینه که تیم هایی که توش بازی می کنی کمبود هافبک دارن نه مهاجم بازیکن ضعیف رو تو خط هافبک دارن نه حمله مثلا شما فرض کن بری رئال مربی عقلش رو که از دست نداده ببینه تو علاوه بر cf قابلیت بازی در خط هافبک داری نمیاد که رائول و نیستلروی رو بکشه بیرون میاره هافبک دیگه ولی اگه به تیمی بری که مهاجماش ضعیفتر از هافبک هاش باشن مسلما تو نوک حمله اون تیم فیکس میشی البته توی مود بال معنی نداره پست توی زمین چون شما آزادانه به هر نقطه زمین می تونید برید

والا زیپ شده اش اینقدر هست البته یه راهی هم هست GDB رو بردارم از توش اونوقت واقعا حجمش میاد پایین اینجوری اونایی که بورگوم رو دارن میتونن خودشون اصلاح کنن لباس ها رو

اینقدر جواب دادم بذار یه درخواستم خودم بکنم برای بار دوم :

GDB Folder پرسپولیس رو کسی سراغ نداره مال استقلال خیلی ناز بود حال کردم باهاش اگه مال پرسپولیس هم گیر میومد تیم WE United رو هم به پرسپولیس تبدیل می کردم اینجوری به شوق این مسئله مینشست با ادیت خود بازی قیافه های بازیکنان رو شبیه سازی میکردم انصافا بهترین حالت اینه که استقلال و پرسپولیس جای WE United , PES United رو بگیرن Other League B هم تبدیل بشه به بوندس لیگا

اینجوری آدم میتونه از استقلال و پرسپولیس توی مستر لیگ و bal هم استفاده کنه

اینم لباس پرسپولیس
    کد:

کسی ورزشگاه آزادیرو نداره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه؟
    Last edited by Mehdi.ss; 02-02-2009 at 02:09.

11. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بفرما:
    کد:

دمت گرم.
    اما این حجمش برای من دیال اپی وحشتناک هست.
    من تمام لباس تیمها حتی لباس تیمهای المان را دارم و فقط به اسم بازیکنان نیاز دارم اگر لطف کنی و فایل edit را بذاری خیلی به دردم می خوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •