این که یوال نداره کی بدش میاد فقط اگه ممکنه به zip تبدیلش کن که ما dial up هم بتونیم استفاده کنیم
سلام
کسی ورزشگاه آزادی رو داره ؟
این که یوال نداره کی بدش میاد فقط اگه ممکنه به zip تبدیلش کن که ما dial up هم بتونیم استفاده کنیم
سلام
کسی ورزشگاه آزادی رو داره ؟
اگه اشتباه نکنم اینا مربوط به مد bal هستش ..............
کسی ميتونه نکات طلايي و ترفند های بازی رو بهم بگه ، مثلاً ترکيب يا روش خاصی يا ترفندی مثل تله ی آفسايد يا اينجور مسائل که روی بهبود بازی تأثير داشته باشه !
کسی یک برنامه سراغ نداره که بشه پست بازیکنو توی مد b.a.l تغییر داد.
من یک بازیکن ساختم , ابتدای لیگ پست cf براش انتخاب کردم اما بعد از گذشت 7 فصل هنوز توی هیچ تیمی توی این پست فیکس نشدم .باید چیکار کنم یک تیم از من توی این پست استفاده کنه؟دیگه خسته شدم اینقدر هافبک بازی کردم .
در ضمن چطوری میشه از برنامه complete editor استفاده کرد؟
Last edited by 4039; 01-02-2009 at 23:12.
سلام
من آپشن فایلی میخوام که باهاش بوندس لیگا را باز کنه + تیم های کلاسیک
ممنون
ببخشید اشتباهی دو تا پست ارسال شد !!
فکر کنم واسه legends که شبکه اییه باشه
جون تو become a legend یه همچین چیزی ندیدم .
درسته وقتی میری به قسمت bal می تونی بازیکنت رو ببری آنلاین با egend های دیگه به صورتی تیمی بازی کنی روال اینطوری هست که هر عملکرد مثبت یه امتیاز مخصوص داره که با انجام اونها شما امتیاز میگیرید
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بوندس لیگا فایل ادیت همراه با پچ حاوی کیت سرور و gdb های تیمهای بوندس لیگا رو لازم داری من برای خودم این کار رو کردم ببینم اگه پرسپولیس رو هم بتونم جور کنم آپلود می کنم تا ملت استفاده کنن چیز تمیز و بدون اشکالی در اومد بازی رو هم گند نمیزنه توش چون سعی شده حدالامکان تغییرات به صورت اضافه شدن باشن نه جایگزین
نه عزیز برای پست هیچ ترینری ارائه نشد من همه پست ها رو غیر از پست های دفاع رو یاد گرفتم این که شما رو فیکس رو حمله نمیذارند علتش اینه که تیم هایی که توش بازی می کنی کمبود هافبک دارن نه مهاجم بازیکن ضعیف رو تو خط هافبک دارن نه حمله مثلا شما فرض کن بری رئال مربی عقلش رو که از دست نداده ببینه تو علاوه بر cf قابلیت بازی در خط هافبک داری نمیاد که رائول و نیستلروی رو بکشه بیرون میاره هافبک دیگه ولی اگه به تیمی بری که مهاجماش ضعیفتر از هافبک هاش باشن مسلما تو نوک حمله اون تیم فیکس میشی البته توی مود بال معنی نداره پست توی زمین چون شما آزادانه به هر نقطه زمین می تونید برید
والا زیپ شده اش اینقدر هست البته یه راهی هم هست GDB رو بردارم از توش اونوقت واقعا حجمش میاد پایین اینجوری اونایی که بورگوم رو دارن میتونن خودشون اصلاح کنن لباس ها رو
اینقدر جواب دادم بذار یه درخواستم خودم بکنم برای بار دوم :
GDB Folder پرسپولیس رو کسی سراغ نداره مال استقلال خیلی ناز بود حال کردم باهاش اگه مال پرسپولیس هم گیر میومد تیم WE United رو هم به پرسپولیس تبدیل می کردم اینجوری به شوق این مسئله مینشست با ادیت خود بازی قیافه های بازیکنان رو شبیه سازی میکردم انصافا بهترین حالت اینه که استقلال و پرسپولیس جای WE United , PES United رو بگیرن Other League B هم تبدیل بشه به بوندس لیگا
اینجوری آدم میتونه از استقلال و پرسپولیس توی مستر لیگ و bal هم استفاده کنه
Last edited by Spaniuly; 02-02-2009 at 01:23.
باسلام به شما دوست عزیز
همون طور که دوستمون در راهنمای کیت گفت من رفتم در مسیر نصب بازی فولدر کیت سرور ایجاد کردم بعد از اون برنامه کیت سرور رو داخل پوشه ریختم بعد پوشه ی img رو درداخل فولدر کیت ایجاد کردم و داخل تون فولدری به نام cv0a .img روایجاد کردم بعد کیت منچستر روداخلش ریختم وبرنامه رو اجرا کردم دوگزینه ایکه گفته بود فعال شد بعد نصبش کردم و پیغا م اجرای موفق برتامه رو داد اما در منچستر هیچ تغییری به وجود نیومد .
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان
اینم لباس پرسپولیس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی ورزشگاه آزادیرو نداره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه؟
Last edited by Mehdi.ss; 02-02-2009 at 02:09.
دمت گرم.
اما این حجمش برای من دیال اپی وحشتناک هست.
من تمام لباس تیمها حتی لباس تیمهای المان را دارم و فقط به اسم بازیکنان نیاز دارم اگر لطف کنی و فایل edit را بذاری خیلی به دردم می خوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)