به نظرم TED کمکتون میکنه. یه سرچ تو گوگل کنید دستتون میاد قضیه چیه؛ البته پیششرطش باز شدن گوگلِ که ... :|
به نظرم TED کمکتون میکنه. یه سرچ تو گوگل کنید دستتون میاد قضیه چیه؛ البته پیششرطش باز شدن گوگلِ که ... :|
Good suggestion... But I don't suppose it would be possible to create a FAQ since members are here to share new ideas and experiences... I think it'll be better if we gathered or quoted the advices are friends have already posted + our own opinions... Here's one I found our friend brain did...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pro_translator; 09-02-2012 at 23:24.
سلام
امکانش هست توی این قسمت یه تاپیک باز بشه تا بچه ها نوشته هاشون رو بزارن اونجا و بقیه بیان نظر بدن که نوشته هاشون از لحاظ گرامری مشکل داره یا نه؟
اینجوری رایتینگ رو بهتر میشه یاد گرفت
فایلهای صوتی به زبان انگلیسی در موضوعهای مختلف
میشه از podcast ها استفاده کرد. البته معمولاً متنش را نمیشه پیدا کرد و خودتون باید بفهمید چی داره میگه.
این یکی درباره نروبیولوژی است.(برای مثال)
فایل صوتی زبان همراه با متن
ارشیو خوبی از صدای امریکا special English هست
سلام...
دوست عزیز میتونید از این تاپیک استفاده کنید
Last edited by sepid12ir; 11-02-2012 at 23:33.
کتاب cutting edge سطحش چطوره؟ من یکی از سریهاشو خریدم، کتاب بدی نیست، میخواستم بپرسم، آیا ارزش وقت گذاشتن روی این کتاب داره؟
سلام بچه ها
یکی از دوستان میخواد یک کارت ویزیت بزنه دنبال واژه انگلیسی "مجری" هستش
مجری صحنه - مجری همایش - مجری سمینار و ...
من به ایشون پیشنهاد presenter دادم . درسته ؟ با واژه دیگه ای میتونه استفاده کنه .
همون درسته... اگه مال تلویزیون یا رادیو باشه host هم میتونی بگی...![]()
سلام دوست عزيز ...
ممنون از دوستي كه جواب دادن ...
من توي سريال آشنايي با مادر قست هايي كه رابين مي خواست مجري و اخبارگو باشه به كرات شنيدم كه از اين واژه هم استفاده مي شد تو سريال :
Anchor
اين هم تعريف و مثالش به تقل از آكسفورد :
اما اين كلمه بيشتر براي همين اخبارگو استفاده ميشه ... كلمه اي كه دوستمون گفتن بيشتر براي مجري هستش.chiefly North American an anchorman or anchorwoman: he signed off after nineteen years as CBS news anchor
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)