با یه چیز پی ان دیگه امتحان کن . یا چیز پی انت رو ببر با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن. احتمالا مشکل از چیز پی ان هست .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با یه چیز پی ان دیگه امتحان کن . یا چیز پی انت رو ببر با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن. احتمالا مشکل از چیز پی ان هست .![]()
فکر کنم سرعت اینترنت برای آذربایجان زیاد شده مگه نه.؟
چه ربطی داره ؟![]()
گفتم یه چیزی گفته باشم ولی به نظر من که سرعت اینترنت افزایش پیدا کره الان سرعت من کمتر از 80نمی شه من که تقریبا راضییم برای همارا سیستم.
همارا سرعتو بالا برده . برای جلب رضایت . به آذربایجان شرقی ربطی نداره .![]()
بابا این اذربایجان غربی ماکس نت واقعا دیگه...
دوستان من از ماکس نت یه 1مگ محدود دارن ولی سرعتش بیشتر از 60 نمیشه چرا الان 4 ماهه که دارم ولی 1ماه اولش با 120 دانلود میکرد و لی الان با 50 و60 دانلود میکنه مشکل از چی میتونه باشه مگه نباید 1 مگ دوره بره 120 دانلود کنه؟؟
به پشتیبانی ماکس نت هم زنگ زدم میگه مشکل از ما یست پس از کجاست؟
تو سیستم هم نه ویروس یاب یا چیزی ندارم که سرعت را پایین بیاره چند بار هم ویندوز عوض کردم ولی هیچی......
شبا هم که از ساعت 2تا 8 صبح رایگانه سرعتم 9کیلو میشه اصلا تعجب کردم 1مگ چرا 9 کیلو دانلود تو شب میکنه؟
میشه راهنمایی کنین که برای همه سرعت اومده پایین یا نه؟
اصلا یکی راهنمایی کنه برام اینو لغو کنم چی بگیرم؟؟
Last edited by saeid000; 26-03-2011 at 12:12.
شما حق داری شکایت کنی سرویس یک مگ دیگه باید همیشه سرعتش بالای 100 باشه چه روز چه شب![]()
ترافیکت رو تموم کن بعد هم زنگ بزن بگو اشتراک من رو کنسل کنید ( من در مرحله اتمام ترافیک هستم)
یه بار حضوری برو ماکس . مشکلتو بگو . با پدرتم برو . بگو دوره ی بعد کنسل می کنم . اگه درست نشد وقتی اعتبارت تموم شد برو یه فرم پر کن برای جمع کردن تجهیزاتشون از خطط . بعد برو تاپیک شهرت از دوستان بپرس کدوم Isp تو شهر شما بهتره . یا برو کافی نت محله از اونجا بپرس . برو اون isp . احتمالا هم به خاطر نوروز طرح هایی داشته باشن . مثلا خود ماکس 38 تومن میگیره مودم رایگان میده . هزینه ی راه اندازی هم نمی گیره . 3 گیگ هم ترافیک . یا یه جشنواره ی نوروزی داره . در ضمن سرعت من از 140 پایین نمیاد . هم روز و هم شب . سرویسم هم کلاسیک هست . فردا هم 128 رو شش ماهه تمدید میکنم .![]()
دوست عزیز میشه واضح تر بگی شما کدوم کلاسیک را برداشتین میشه اسم دقیقشو بگی منم اونو بردارم
آخه چند مدل کلاسیک داره
یکی
Max Class
128K~512K
که این خودش هم 512 کلاس داره با محدودیت حجمی متفاوت اینو برداشتین یا کدوم
ویکی هم
Max Turbo
512K~1024K
میشه منو راهنمایی کنین تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)